Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

ΤΟ ΦΑΥΛΕΠΙΦΑΥΛΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ...ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΣΙΜΟ ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!... ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΟ ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΚΟΛΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΣΤΙΓΜΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ!

ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑΣ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ!

(Δείτε τον εξάψαλμο από το Καλάμι)

Προεδρεύουσα Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή 'Ενωση με υπολειτουργούντα Γραφεία Τύπου και ''διπλωμάτες-τουρίστες'' στις ΗΠΑ



Οταν τα γνωστά νεοελληνικά πολιτικο-κομματικά κριτήρια καθόριζαν και καθορίζουν ακόμα τις τοποθετήσεις εκπροσώπων της Ελλάδας στο εξωτερικό (διπλωμάτες, Γραφεία Τύπου κλπ), η γύμνια φαίνεται τώρα. ''Ακέφαλο'' το Γραφείο Τύπου της Ελλάδας στην Ουάσιγκτον, ημι-υπαρκτό εκείνο της Νέας Υόρκης. Λειτουργούν και τα δύο με την δημοσιο-υπαλληλική νοοτροπία άλλων προηγούμενων κακών εποχών, την νοοτροπία ''ημέτερων της παρέας'' που θέλουν να τα 'χουν καλά με την Ελλάδα, αντί να προβάλουν την χώρα στις ΗΠΑ. Αλλά επειδή ''το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι'', είναι φυσικό κι επόμενο να συμβαίνουν αυτά τα φαιδρά, όταν, στην Αθήνα, ηγείται της Γραμματείας Ενημέρωσης ο κάθε άχρηστος-ανεπαρκής, του αμαρτωλού χτες.

Σε ότι αφορά τις διπλωματικές αποστολές στις ΗΠΑ, με τις μειωμένες τώρα αποδοχές και τις καθυστερήσεις στην καταβολή τους, είναι γνωστό και...καθιερωμένο διαχρονικά ότι ''απολαμβάνουν'' -κατά πλειοψηφία- τις ''διακοπές'' τους, με νοοτροπίες-συνήθειες... ''ελλαδοκεντρικές'' και άγνοια της αμερικάνικης πραγματικότητας.


Περί Γραφείου Τουρισμού Νέας Υόρκης και εμπορικών ακολούθων, δεν χρειάζονται σχόλια, επειδή πρόκειται, στην κυριολεξία, γιά πεταμένα -γιά το τίποτα- χρήματα των Ελλήνων φορολογούμενων.
Η ''προεδρεύουσα'' της Ευρώπης Ελλάδα, πληρώνει στο εξωτερικό την διαχρονική ανεπάρκειά της. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου