Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

ΟΛΗ Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΜΑΣ ...ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ:

ΕΚΘΕΣΗ-ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ LEVY ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

1Το χρέος της χώρας όχι μόνο δεν πρόκειται να μειωθεί αλλά θα φτάσει στο απίστευτο νούμερο του 208% το 2015, λόγω της λιτότητας που "κόβει τα πόδια" σε οποιαδήποτε ανατυξιακή προοπτική και συνεπώς σε αύξηση του  ΑΕΠ!

Η ετήσια μελέτη του σοβαρού και με σειρά επιτυxημένων προβλέψεων (είχε διειδεί την κρίση των ενυπόθηκων δανείων στις ΗΠΑ ένα χρόνο πριν ξεσπάσει) Οικονομικού Ινστιτούτου Levy για την ελληνική οικονομία που φέρνει στο φως η "Αυγή",εκτιμάται ότι εκτός ελέγχου δεν είναι μόνο το χρέος, αλλά και η ανεργία.

Κάτι που σημαίνει ότι θα βαθαίνει η ύφεση (ήδη ακόμα και με την πρώτη "αισιόδοξη" πρόβλεψη" η ύφεση κλείνει για το 2013 στο 3,7%, ενώ οι Βρυξέλλες προβλέπουν ότι τελικά θα φτάσει το 4% καθώς δεν έχουν προσμετρηθεί ακόμα πολλά στοιχεία).

ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ... ΜΕ ΤΑ ΣΑΪΝΙΑ ΤΗΣ ΠΙΑΤΣΑΣ ...Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΘΑ ΣΩΘΕΙ... Υπόψη: αυτοί οι μάναντζερς είναι ίδιας ηθικής κοπής με τους τροϊκανους!

ΟΙ MANAGERS ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΑ «ΧΡΥΣΑ» ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

1Τι προβλέπει η υπουργική απόφαση για τη σύσταση εταιρείας αξιοποίησης Εκκλησιαστικής περιουσίας 

Του Βασίλη Σ. Κανέλλη

Στα χέρια των managers του real estate περνά η διαχείριση της τεράστιας ακίνητης περιουσίας της Εκκλησίας, η οποία επί δεκαετίες παραμένει ανεκμετάλλευτη. Η σύσταση και λειτουργία της Εταιρείας Αξιοποίησης Εκκλησιαστικής Περιουσίας είναι γεγονός, οι ειδικοί που θα «τρέξουν» την αξιοποίηση των «ιερών» ακινήτων βρίσκονται στη θέση τους, ενώ ήδη έχουν προσληφθεί και μεγάλες εταιρείες του εξωτερικού, οι οποίες ανέλαβαν την καταγραφή της περιουσίας και την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών για τη βέλτιστη απόδοση αυτής.

Η τουρκική υπηρεσία πληροφοριών JITEM έστελνε παράνομους μετανάστες στην Ελλάδα



Η τουρκική υπηρεσία πληροφοριών JITEM έστελνε παράνομους μετανάστες στην Ελλάδα
• Σύμφωνα με το τουρκικό περιοδικό Aksyon
Τη μετακίνηση τουλάχιστον 50.000 παράνομων μεταναστών το χρόνο από μουσουλμανικές χώρες της Ασίας και της βορείου Αφρικής, από την Τουρκία στην Ελλάδα μέσω του Έβρου και των νησιών του Αιγαίου, φέρεται να διευκόλυνε η περιβόητη τουρκική μυστική υπηρεσία πληροφοριών JITEM.
Τα παραπάνω αναφέρει αποκαλυπτικό δημοσίευμα του τουρκικού εβδομαδιαίου περιοδικού Aksyon, (τεύχος Νο 1000, στις 3-9 Φεβρουαρίου 2014), το οποίο αναπαρήγαγε τόσο το defencenews.gr όσο και το epikaira.gr, επιβεβαιώνοντας παλαιότερες πληροφορίες για την συμμετοχή της τουρκικής υπηρεσίας στην μεταφορά παράνομων μεταναστών από τη γειτονική χώρα στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1990 μέχρι και το 2002.

ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΟ...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ:

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΓΙΑΤΡΟΥ-ΠΑΤΕΡΑ ΠΟΥ ΣΚΙΖΕΙ ΚΑΡΔΙΕΣ!!!

Ένας γιατρός ήρθε τρέχοντας στο νοσοκομείο μετά από μια κλήση στο τηλέφωνό του για μια επείγουσα χειρουργική επέμβαση σ΄ ένα μικρό παιδί που κινδύνευε η ζωή του. Μπαίνοντας στην αίθουσα αναμονής, βρήκε τον πατέρα του αγοριού να πηγαινόρχεται ανήσυχος. Μόλις είδε τον γιατρό του φώναξε θυμωμένος: «Γιατί κάνατε τόση ώρα να έρθετε; Δεν σας είπαν ότι η ζωή του γιου μου βρίσκεται σε κίνδυνο; Δεν έχετε καμιά αίσθηση της ευθύνης σας;» Ο γιατρός χαμογέλασε λίγο και του είπε : «Λυπάμαι, δεν ήμουν στο νοσοκομείο και ήρθα όσο πιο γρήγορα μπορούσα μετά την τηλεφωνική κλήση. Παρακαλώ ηρεμήστε και αφήστε με να κάνω τη δουλειά μου» «Να ηρεμήσω; Δεν είστε καλά μου φαίνεται. Τι θα γινόταν αν ο γιος σας ήταν στην κατάσταση που είναι τώρα ο γιος μου; Θα ήσασταν ήρεμος εσείς αν ο γιος σας κινδύνευε να πεθάνει;» φώναξε θυμωμένα ο πατέρας του παιδιού. Ο γιατρός χαμογέλασε πάλι και απάντησε : «Εγώ σας λέω αυτό που είπε ο Ιώβ. «Από σκόνη ήρθαμε και σε σκόνη θα καταλήξουμε. Ας είναι ευλογημένο το όνομα του Θεού». «Οι γιατροί από μόνοι τους δεν μπορούν να παρατείνουν τη ζωή. Πηγαίνετε τώρα να προσευχηθείτε για το γιο σας και εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για το παιδί σας, με τη βοήθεια του Θεού» «Είναι εύκολο να δίνεις συμβουλές για κάτι που δεν σε αφορά» μουρμούρισε ο πατέρας εκνευρισμένος. Η χειρουργική επέμβαση κράτησε μερικές ώρες, μετά την οποία ο γιατρός βγήκε χαρούμενος. «Δόξα τω Θεώ!!» είπε στον πατέρα. «Ο γιος σας σώθηκε!!» Και χωρίς να περιμένει την απάντηση του, φεύγοντας με βιαστικά βήματα του λέει. «Αν έχετε οποιαδήποτε απορία, ρωτήστε τη νοσοκόμα» «Μα καλά, γιατί είναι τόσο αλαζόνας; Δεν μπορούσε να περιμένει λίγα λεπτά, να τον ρωτήσω για την κατάσταση του γιου μου», λέει ο πατέρας απευθυνόμενος στη νοσοκόμα. Η νοσοκόμα με δάκρυα στα μάτια του απάντησε: «Ο μοναχογιός του πέθανε χθες σε τροχαίο ατύχημα. Ήταν στην κηδεία του γιου του, όταν τον καλέσαμε για να χειρουργήσει τον δικό σας γιο. Και τώρα που έσωσε τη ζωή του δικού σας γιου, έφυγε τρέχοντας για να τελειώσει αυτό που άφησε και να χαιρετήσει για τελευταία φορά το παιδί του». Μετά από λίγη ώρα, με λυγμούς αποχαιρετώντας στον τάφο το μοναχογιό του σιγομουρμουρίζει: «Στο καλό να πας παιδί μου. Εσύ χάθηκες αλλά τουλάχιστον σώθηκε η ζωή ενός άλλου παιδιού σήμερα. Καλό σου ταξίδι» Γι’ αυτό λοιπόν ποτέ δεν πρέπει να κρίνουμε βιαστικά κάποιον συνάνθρωπο μας, γιατί ποτέ δεν γνωρίζουμε τι έχει τραβήξει πραγματικά στη ζωή του, ή τι προβλήματα αντιμετωπίζει εκείνη τη στιγμή. 
ΠΗΓΗ:ergasiaka.net

ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΛΑΨΤΕ..Μερικοί δεν έχουν ούτε ιερόν ούτε όσιον ...Μας δουλεύουν!

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΟ...ΣΚΑΕΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ! ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟ!!!


Ο Σαμαράς μοναχός...θα ονομασθεί μάλιστα!  .. ΠΗΡΕ ΣΒΑΡΝΑ τα μοναστήρια του Αγίου ΄Ορους παριστάντας τον Χριστιανό.. Ποιόν κοροϊδεύει;



Πατήρ Μνημόνιος....
(φώτο από papaioannou-giannis.net)
exomatiakaivlepo.blogspot.gr

Ο ΑΝΘΙΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑΕΙ ΤΙΣ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΤΟΥ!

ΑΝΘΙΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ: "ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΤΗΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ" (video)

"Δεν είστε Μακεδονία. Θα είστε αν θέλετε να προσαρτηθείτε στην Ελλάδα και να είστε ένα με την Ελλάδα" είπε απευθυνόμενος στους Σκοπιανούς στο σημερινό κήρυγμά του ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμοςστον ναό Παναγίας Δέξιας.
Ως προς την κρίση είπε πως πρέπει όλοι να διορθωθούμε αλλά πρώτοι όλοι οι 300 της Βουλής που αν διέθεταν το χρόνο που διαθέτουν να τσακώνονται για να βρουν λύσεις θα είχαμε σωθεί....
Σχολίασε και τον υπουργό Εξωτερικών Ευάγγελο Βενιζέλο, ενώ για τη κρίση είπε πως θα πράγματα θα διορθωθούν, αλλά αν χαθεί κάτι από την πατρίδα δύσκολα το ξαναπαίρνουμε...
Δείτε ολόκληρο το κήρυγμα:
thessbomb.gr

ΣΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ,ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ Κ.Λ.Π. ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΡΤΟΥΣ ...που στιβάζονται σε τσουβάλια και μετά ...προσφέρονται στα σκυλιά...

ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΠΕΙΝΑ ΜΕΓΑΛΗ...

Μην πετάτε το ξεραμένο ψωμί: Πώς αλλιώς μπορείτε να το χρησιμοποιήσετεΜην πετάτε το ξεραμένο ψωμί: Πώς αλλιώς μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ....


Παρά την οικονομική κρίση, δυστυχώς, το ψωμί είναι ένα από τα είδη φαγητού που μόλις ξεραθεί, πολλοί το πετούν, γεγονός που θεωρείται μεγάλη σπατάλη. Χαρακτηριστικό είναι ότι στα 3 δισεκατομμύρια καρβέλια που αγοράζονται, περίπου τα 750 εκατομμύρια καταλήγουν στα σκουπίδια. Υπάρχει, όμως, ένας τρόπος να το σταματήσουμε αυτό.

Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2014

ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΡΕΑΛΙΣΜΟΣ... ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΜΑΣΤΕ!...

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ κ. ΑΝΘΙΜΟΣ ΔΕΝ ΧΑΜΠΑΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ:  ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Η ΑΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΟΡΤΗΣ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

Κατανοώντας την αγωνία του Υπουργού Παιδείας κου Αρβανιτόπουλου για την διεκπεραίωση της ύλης των μαθημάτων μέσα στη σχολική χρονιά, προτείνω την κατάργηση της αργίας, πλέον, της εορτής των Τριών Ιεραρχών, ως προστατών των γραμμάτων. 

Αφού οι μαθητές δεν τιμούν τους Αγίους με την παρουσία τους στους ναούς, η καλύτερη απόδοση τιμής προς τα πρόσωπά τους θα είναι να παραμένουν  μέσα στις αίθουσες κατά την ημέρα αυτή και να κάνουν κανονικά τα μαθήματά τους.

Το ίδιο να ισχύσει και για την Δευτέρα του Αγ. Πνεύματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου