Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΚΛΟΓΕΣ...



Τρόμος! Συνέντευξη σε αμερικανική εφημερίδα εγκλείστου του Κορυδαλλού προκαλεί πολιτικό σεισμό! ΔΙΝΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!

newspapers52Τρόμο- στην κυριολεξία-προκαλούν τις τελευταίες ώρες οι πληροφορίες που διαρρέουν από δικηγορικά γραφεία της Αθήνας, σύμφωνα με τις οποίες έγκλειστος του Κορυδαλλού έδωσε-μέσω των δικηγόρων του-συνέντευξη σε αμερικανικό ΜΜΕ η οποία θα προκαλέσει πολιτικό σεισμό και καταιγιστικές εξελίξεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο έγκλειστος συνόδευσε την συνέντευξή του με αριθμούς λογαριασμών και πολλά άλλα ντοκουμέντα μέσα από τα οποία προκύπτει δωροδοκία πολιτικών προσώπων αλλά και εμπλοκή πολιτικών σε υποθέσεις εκβιασμών καθώς και κραυγαλέα διαπλοκή με συγκεκριμένα συμφέροντα!
Λέγεται ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ποντάρει πολλά στην συγκεκριμένη συνέντευξη η οποία όταν δημοσιευθεί θα προκαλέσει σάλο. Ο Τσίπρας, ο οποίος φοβάται ότι θα υπάρξει αιφνίδια παραίτηση Παπούλια και εκλογή νέου Προέδρου από την παρούσα Βουλή, επενδύει πολλά στον αστάθμητο παράγοντα και σε ένα φαινομενικά άσχετο γεγονός το οποίο θα μπορούσε να ρίξει την κυβέρνηση.
Την πτώση της κυβέρνησης Σαμαρά επιθυμούν διακαώς και οι Αμερικανοί οι οποίοι διαπιστώνουν σε κάθε ευκαιρία ότι οι φίλα προσκείμενοι στους Γερμανούς Έλληνες επιχειρηματίες έχουν διαρκή ασυλία και δεν περνούν τις πόρτες του Κορυδαλλού.
Την ίδια στιγμή πολλά νέα κόμματα έρχονται να αντικαταστήσουν το φθαρμένο πολιτικό προσωπικό της μεταπολίτευσης και φυσικά δεν μιλάμε για την Πρωτοβουλία των 58-τους καφενόβιους του Κολωνακίου.
Οι Αμερικανοί δημοσιογράφοι που πήραν την συγκεκριμένη συνέντευξη εκτιμούν πως σε δύο χρόνια από σήμερα-το αργότερο-δεν θα υπάρχει στο πολιτικό προσκήνιο κανείς από τους σημερινούς προβεβλημένους Έλληνες πολιτικούς.
Από την Rita Hayworth
kourdistoportocali

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου