Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΠΑΤΗΣΑΝ ΤΗ ΣΚΑΝΔΑΛΗ

ΔΕΝΔΙΑΣ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ-ΣΑΜΑΡΑΣ ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΦΟΝΙΚΟΥ ΣΤΟ Ν.ΗΡΑΚΛΕΙΟ. ΑΥΤΟΙ ΣΤΟΧΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΦΡΟΣΥΝΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΧΥΝΟΥΝ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ!
Υπέροχη η στάση της μάνας του τραυματια!



Σε κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση παραμένει νοσηλευόμενος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς» ο Αλέξανδρος Γέροντας.

Κάθε λεπτό που περνάει, χωρίς να επιδεινώνεται η κατάστασή του, είναι μια μικρή, αλλά σημαντική «νίκη» στην πολυωρη αυτή μάχη που δίνει για τη ζωή του, εκτιμάται από τους γιατρούς του νοσοκομείου.



Τα πολλαπλά τραύματα που προκάλεσε η σφαίρα που δέχθηκε ο 29χρονος το απόγευμα της Παρασκευής ευρισκόμενος έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη λεωφόρο Ηρακλείου, αντιμετωπίστηκαν από τους θωρακοχειρουργούς και χειρουργούς του νοσοκομείου. 

Έγινε αφαίρεση σπλήνας και αποκατάσταση στα ζωτικά όργανα που επλήγησαν -πνεύμονας και στομάχι. Μάλιστα, με σημερινή ανακοίνωσή τους οι γιατροί αναφέρουν πως δεν χρήζει άλλης επέμβασης.

Αυτό που τους ανησυχεί είναι οι επιπλοκές που σχετίζονται με το βαρύ τραύμα που έχει στον πνεύμονα και το διάφραγμα, καθώς το επόμενο 48ωρο δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο μιας μεσοθωρακικής λοίμωξης. 

Όλοι το απεύχονται, ελπίζοντας ότι ο δυνατός οργανισμός του 29χρονου θα αντιμετωπίσει με τον καλύτερο τροπο τις όποιες επιπλοκές.

Συγκλονίζει η μητέρα του τραυματία

Να μην χυθεί άλλο αίμα και η Ελλάδα να προχωρήσει ενωμένη ζήτησε η μητέρα του 29χρονου Αλέξανδρου Γέροντα, συγκλονίζοντας με το ήθος και την αξιοπρέπειά της.

«Ο Αλέξανδρος δίνει μεγάλη μάχη, το περιστατικό είναι εξαιρετικά βαρύ. Ο Θεός να τον προστατέψει και όλα τα παιδιά του κόσμου» σημείωσε. «Δεν έχει πειραχθεί η καρδιά του, παλεύουμε για τα ζωτικά όργανά του» διευκρίνισε.

«Εχω χάσει και άλλο ένα γιο στα 28 από μεσογειακή αναιμία» πρόσθεσε η μητέρα του. Ο Αλέξανδρος Γέροντας είναι και πατέρας ενός μικρού παιδιού.

Η μητέρα του τόνισε ότι ο 29χρονος δεν ήταν ένθερμος οπαδός της Χρυσής Αυγής, αλλά του άρεσαν οι «αντιλήψεις» της οργάνωσης.

Η Όλγα Βλάχου, κάτοικος Κηφισιάς και κοινοτική σύμβουλος, μίλησε με τρεμάμενη φωνή για την κατάσταση του γιου της. «Το παιδί μου είναι διασωληνωμένο. Θέλω να ξαναδώ το παιδί μου όρθιο».

Όπως είπε χαρακτηριστικά, «αφαιρέθη η σπλήνα, αλλά δίνεται μάχη να μην πάθει εσωτερική αιμορραγία. Είναι πολυτραυματίας ο Αλέξανδρος, δίνει μάχη για να ζήσει».

«Η Ελλάδα χρειάζεται ομοψυχία. Να μην χυθεί ξανά ελληνικό αίμα. Δεν είναι δυνατόν Έλληνας να σκοτώνει Έλληνα. Όλοι αγκαλιασμένοι να υπερπηδήσουμε ό,τι εμπόδιο υπάρχει, ώστε να έχουμε όλοι ευμάρεια. Ποτέ ξανά να μην χυθεί σταγόνα αίματος. Όλα είναι παιδιά μας» δήλωσε συγκινημένη. (ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ0



9:26:00 μ.μ.
7
ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΗΛΙΘΙΟΥ. ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ...ΤΟ ΚΑΘΙΚΙ ! Ο ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ... που επιμενει μαζι με το σαμάρι του... ότι θα εξαφανισουν ελληνικο πολιτικό κόμμα.. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΜΕ ΠΑΤΕΝΤΑ!
Πριν συμπληρωθεί μία ώρα από την άνανδρη δολοφονία των νεαρών εθνικιστών ο υπουργός προστασίας του πολίτη βιάστηκε να προκαταλάβει πως πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών!!! τι μπορεί να σχολιάσει κανείς;
ξέρει κάτι ο υπουργός που δεν το ξέρουμε οι υπόλοιποι;
ή μήπως βιάστηκε γιατι υποσυνείδητα γνωρίζει πως μπορεί φέρει και αυτός ευθύνες για την στοχοποίηση της Χρυσής Αυγής;

Πηγή: http://www.eglimatikotita.gr/2013/11/blog-post_7224.html#ixzz2jYRmFGTy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου