Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

ΤΑ ΝΕΑ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΜΕΤΡΟΥΣ, ΠΛΗΝ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΥΣ, ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!

ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΦΕΡΝΑ ΝΕΑ ...ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΧΑΜΕΝΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ...


Κραυγές και δράματα στα κάγκελα της ΕΡΤ

Το σκληρό ροκ των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στο Ραδιομέγαρο και ο απόηχός του στη Βουλή

  | ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 11/11/2013 08:00 |
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου το βράδυ του Σαββάτου έξω από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ «εγκλωβισμένη σε κλοιό πενήντα αστυνομικών» (όπως η ίδια δήλωσε την επομένη στη Βουλή)
Αυτή κ καρακάξα η Κωνσταντοπούλου το παίζει ΠΑΣΙΟΝΑΡΙΑ κινδυνεύει να εξελιχθεί σε σούργελο... προς γενική θλίψη του σοβαρού και ρητορικού πατρός της ... Το θέμα είναι ή μάνα της που πάντα έσταζε χολή και μάλιστα σαν συντάκτης των ΝΕΩΝ... Βρε πως αλλάζουν οι καιροί.... 
Κραυγές και δράματα στα κάγκελα της ΕΡΤ

Τους εδόθη δωρεά εκλογική και οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, ανίκανοι συμπεριφέρονται σαν κουκουλοφόροι του πεζοδρομίου ενυπνιαζόμενοι ότι με τα κάγκελα της ΕΡΤ -που έχουν καταλάβει αναιδώς- ότι θα δημιουργήσουν ...Νέο Πολυτχενείο.. Μάλιστα περιμένουν  την επέτειο για να κάνουν το μεγάλο ντου και έτσι ονειροπαρμένα θα ρίξουν την Κυβέρνηση.. και να πάρουν την εξουσία, όπως κατέλαβαν προ 6/μήνου την ΕΡΤ ... Αυτά τα τσανάκια προπαγανδιστικά της αριστεράς!
Δείτε τα χαριστωμένα που γράφουν τα ΝΕΑ, χθές και θα καταλάβαιτε γιατί κι αυτά ΤΑ ΝΕΑ δεν συμπαθούν τους ψευτοαριστερούς κατσαπλιάδες-καταληψίες του ΣΥΡΙΖΑ...


«Δώστε μου το μικρόφωνο. Αυτή τη στιγμή με σπρώχνουν. Μια ολόκληρη διμοιρία αστυνομικών. Μια βουλευτή του ελληνικού Κοινοβουλίου. Βοήθεια. Βοήθειααα». Τα ντεσιμπέλ της είναι υψηλά, ως συνήθως. Ο τόνος της φωνής της όμως δεν έχει καμία διακύμανση. Το ερασιτεχνικό πλάνο είναι κουνημένο, η φιγούρα της ωστόσο παραμένει σταθερή. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου βρίσκεται στην πύλη του Ραδιομεγάρου της ΕΡΤ. Η «διμοιρία» είναι δυο - τρεις αστυνομικίνες που εκλιπαρούν: «Κάντε λιγάκι πίσω, σας παρακαλώ». Η ντουντούκα ουρλιάζει: «Υφίσταμαι βία. Υφίσταμαι βίααα. Βοήθεια». Οι αστυνομικοί κοιτούν απορημένοι.
Τη φωνή της Κωνσταντοπούλου σκεπάζει, για ελάχιστα δευτερόλεπτα φυσικά, μόνο αυτή της Ραχήλ Μακρή, που διεκδικεί το Οσκαρ δεύτερου γυναικείου ρόλου. «Είμαστε βουλευτές», φωνάζει. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα θα διεκδικήσει τον πρώτο ρόλο. Θα σκαρφαλώσει με επιδεξιότητα οπαδοπατέρα στα κάγκελα. Η πριμαντόνα όμως δεν πτοείται. Προσφέρει την αγανάκτησή της στις κάμερες, στα κινητά, στα iPad που έχουν εστιάσει πάνω της. «Να παρέμβει εισαγγελέας», λέει. Την ντουντούκα παραλαμβάνει ο Δημήτρης Στρατούλης. Καλεί τους συγκεντρωμένους να φωνάξουν το αγαπημένο τους σύνθημα. «Ψωμί - Παιδεία - Ελευθερία». Η καγκελοκράτειρα Ραχήλ συντονίζεται με τον Στρατούλη, κουνάει ρυθμικά τα χέρια, εκστασιάζεται: «Η χούντα δεν τελείωσε το '73».
Ολα άρχισαν όταν η Ζωή Κωνσταντοπούλου ζήτησε να μπει στο Ραδιομέγαρο μαζί με τεχνικούς της ΠΟΣΠΕΡΤ - Καλφαγιάννη, βέβαια, παρόντος. Το απαιτεί διότι έχουν μπει ήδη στο κτίριο τεχνικοί της ΝΕΡΙΤ, τους οποίους υποψιάζεται ως σαμποτέρ. Φοβάται, λέει, για δολιοφθορά. Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αγκαλιά με τους βουλευτές των ΑΝΕΛ πρέπει να περάσουν τον αστυνομικό κλοιό για να προστατεύσουν την περιουσία της δημόσιας τηλεόρασης.
Οταν οι αστυνομικοί τής αρνούνται την είσοδο, στήνει επί του πεζοδρομίου στρατοδικείο. «Είστε όλοι σας επίορκοι», τους φωνάζει. Τους δείχνει με το δάχτυλο. «Να παρέμβει εισαγγελέας διότι μπορώ να αναγνωρίσω τους επίορκους». Στρέφεται στον επικεφαλής αστυνομικό, στο ένα χέρι το μικρόφωνο, στο άλλο σηκωμένος ο δείκτης. «Με ακούς; Είσαι υπαίτιος εσχάτης προδοσίας. Αυτό είναι σφετερισμός του πολιτεύματος. Εχετε διαπράξει εσχάτη προδοσία, κύριε Λαμπρόπουλε». Το μικρόφωνο παίρνει πάλι η Μακρή. Επαναλαμβάνει σαν αντίλαλος: «Ολοι εσείς είστε επίορκοι! Είστε παράνομοι. Αντί να υπηρετείτε τον ελληνικό λαό, υπηρετείτε τους ανθρώπους που κυβερνούν παράνομα μια χώρα». Ζητάει και αυτή άμεση θεσμική εξυπηρέτηση. «Πού είναι ο εισαγγελέας εδώ;», αναρωτιέται. Και υπερθεματίζει: «Πού είναι ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου;».

o συναγερμοσ. Ολοι οι εξεγερμένοι βουλευτές ξεκουράζουν τη φωνή τους μιλώντας στα κινητά τους. Είναι σε ανοιχτή γραμμή με το Κοινοβούλιο, στο οποίο επιχειρούν να μεταφέρουν την ένταση. Αναφλέγεται πρώτα η θρυαλλίς Παναγιώτης Λαφαζάνης. Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, λέει, ξυλοκοπούνται. Οχι μόνο η Ζωή Κωνσταντοπούλου, αλλά και άλλοι επιτόπου, ο Δημήτρης Στρατούλης, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής. «Επιτέλους, μόνο τα ΜΑΤ έχουν φωνή σε αυτή τη χώρα; Οι βουλευτές μας δεν έχουν;», διερωτάται ο Λαφαζάνης. Προς στιγμήν θα απειλήσει και με αποχώρηση του κόμματός του από την αίθουσα. Παρά το γεγονός ότι συζητείται η πρόταση μομφής που ο αρχηγός του έχει καταθέσει.   Αμέσως μετά και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα σπεύσει στην αίθουσα για να καταγγείλει και ο ίδιος τον ξυλοδαρμό βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ από τα ΜΑΤ και να ζητήσει εξηγήσεις από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη. Οι εικόνες είναι, κατά τον Τσίπρα, «εξοργιστικές» και «δεν τιμούν τη δημοκρατία».
Βέβαια, την επομένη στο βουλευτήριο η Κωνσταντοπούλου εμφανίστηκε πιο ήρεμη. Αφού πει τα συνήθη περί εντολής άσκησης βίας κατά βουλευτών θα διευκρινίσει: «Οταν εγκλωβίζεται κάποιος σε κλοιό 50 αστυνομικών και πιέζεται έως ασφυξίας και αναγκάζεται να φωνάζει βοήθεια και τον εισαγγελέα, προφανώς υπάρχει άσκηση βίας». Η βία που υπέστη η βουλευτής ήταν τελικώς κάτι σαν κλειστοφοβική στενότητα, κάτι σαν δυσφορία από την πολλή συνάφεια του κόσμου, σαν αλλεργία στους αστυνομικούς.
Αυτή η ευαισθησία της βουλευτού δικαιολογεί και την αρχική ταραχή του Παναγιώτη Λαφαζάνη που έσπευσε να μιλήσει για «ξυλοδαρμό», πριν ο πρόεδρος υποβαθμίσει τον «ξυλοδαρμό» σε «προπηλακισμό» που τελικά έφτασε να αναφέρεται μόνο ως «απώθηση». Στην περίπτωση της Ζωής Κωνσταντοπούλου ακόμη και η σκιά μιας επαπειλούμενης απώθησης θεωρείται όχι απλώς ως βία. Αλλά ως «βίααα!». Και βάλε.
ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ



ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΤΩΝ ΑΛΑΦΡΟΪΣΚΙΩΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ 
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΆΊΤ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ " ΝΕΑ'  ώστε να μην έχετε αυταπάτες για τη ΦΟΥΣΚΑ ΣΥΡΙΖΑ!.. Ώστε να θυμάστε τους κουκουλοφόρους που έχουν καταστρέψει τα εμπορικά Κέντρα Αθηνών κι άλλων πόλεων... Δηλαδή, είναι τελικά ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ; ΝΑΙ , είναι ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ!
Εμείς χτυπάμε καμπάνες πολύ πριν της κρίσης...  Δεν είναι τυχαία η θεωρία των δύο άκρων... Ένα και μόνο στόχο έχουν οι συμμορίτες κουκουλοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ: το άρπαγμα της εξουσίας με κανόνες ΜΑΦΙΑΣ..
Αλήθεια ξέρετε αυτούς τους φαφλατάδες: Παπαδημούλης, Στρατούλης, Λαφαζάνης από που προέκυψαν; Ξέρετε τον πρότερον έντιμον βίον τους;... Μην ψάχνεστε... ΟΥΛΟΙ, αδειανές κουφάλες, είναι δημιουργήματα δημοσιογραφικής μαλάκυνσης...
(Το κεφάλαιο της φαύλης δημοσιογραφίας ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ , θα μας απασχολήσει σύντομα).

Τα μπασταρδάκια της ραδιοτηλοψίας , ΑΝΙΚΑΝΑ με πατέντα... ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΝΕ ΝΑ ΛΕΝΕ τις αφόρητες μαλακίες τους ..για δημοκρατίες που δεν πιστεύουν, -διότι η ιδεογραφική δομή τους είναι ΚΑΘΕΤΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ-  ΔΕΙΤΕ και φροντίστε να καταλάβαιτε τι θα ψηφίσετε...

ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ... ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΤΆΜΕ από ,1995-ΤΗ ΣΥΝΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΟΤΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΕΙ-ΕΚΛΕΓΕΙ  για εκπροσώπους του στη Βουλή .. για να κοκορεύονται οι ψηφισμένοι... ότι είναι εκλεγμένοι... ( ΣΙΓΑ ΤΑ ΛΑΧΑΝΑ)  από ανεύθυνο και μαλάκα λαό;

Πάει πια η εποχή της ανωνυμίας της κουκουλοφόρου ψήφου .. ΩΣ προοδευτικό κόμμα δεν αυτολανσάρεται ο ΣΥΡΙΖΑ; ΩΡΑΙΑ!
Εμεις όμως δείχνουμε ορθούς δρόμους προόδου .. και δεν ανεβαίνουμε σε κάγκελα.. ή να πηδάμε κάγκελα! Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΜΑΣ ΠΕΡΟΤΑΣΗ;
Απάντηση: ΤΡΙΧΕΣ... Και διότι τα κομματικά κογκλάβια (ΙΝΣΤΡΟΥΧΤΟΡΕΣ )βλέπουν τους ψηφοφόρους ως αρνία επί σφαγήν , πρόβατα σε στάνη.. πελάτες,  αν και τους κανακεύουν .. ότι δα ο ελληνικός λαός είναι ώριμος  σε πολιτική κρίση... κι άλλα παραμύθια.
Και από μια άποψη το πετυχαίνουν εδώ και πολλές δεκαετίες .. Κι έτσι έχουμε το φαινόμενο: οι μονόφθαλμοι να βασιλεύουν σε τυφλούς ...ψηφοφόρους πολίτες...
ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ  τις κρίσεις των απλών ανθρώπων... μέσα από ΤΑ ΝΕΑ:


nikos 
02:30
bravo Kαρολίνα, καλογραμμένο άρθρο. ρε παιδιά εσείς που ψηφίσατε αυτά τα θεατρικά νούμερα πως νιώθετε σήμερα; εγώ θα ντρεπόμουνα
ΧΡΗΣΤΟΣ 
11/11/2013 21:52
Εγκλωβισμένη σε κλοιό 50 αστυνομικών;;; (να υποθέσω νέων και με υψηλή τεστοστερόνη). Η απόλυτη φαντασίωση της κας Ζωής. Ούτε στα πιό τρελλά της όνειρα!!
γ.κ 
11/11/2013 21:24
Μια φωτο...χιλιες λεξεις.Φανταζεσθε αυτο το ατομο στην Κυβερνηση!!Ο μακαριτης ο Κουτσογιωργας δεν θα επιανε μπαζα μπροστα της.
απορια 
11/11/2013 20:38
τελικα ηταν σκληρο το καγκελο??
παπακι 
11/11/2013 19:55
κουφάλες κουφάλες έρχονται κρεμάλες
ΒοΛή 
11/11/2013 19:14
Ακόμα δεν κατάλαβα τι είδους βία ασκήθηκε, σε βάρος της συνεχώς εξαγριωμένης, διαμαρτυρόμενης και επιτιθέμενης κατα πάντων "αγριόγατας" του ΣΥΡΙΖΑ! Καλούσε σε βοήθεια εναντίων των ΜΑΤ που απλά εκτελούσαν το καθήκον τους; Διπλό ΑΙΣΧΟΣ γιατί υποτίθεται πως ξέρει και λίγα νομικά, αν και είναι θέμα κοινού νού. Τον οποίο όπως φαίνεται, δε διαθέτει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου