Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ!- μεγα θεμα που μπορει να βγάλει πολλά στην πορεία!

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΠΟΥ ΑΠΗΓΑΓΑΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΙ ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ!


Το στείλανε οι κρατικοί στο ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ , του πονεμένου, Γιαννόπουλου, αλλά θα είναι ευτυχέστερο; Το κοριτσάκι δεν ξέρει ότι είναι κλεψιμέϊκο από γύφτους και είχε ένα ρυθμό ζωής (γύφτικο έστω) που με τον εγκλεισμό του σε ίδρυμα, θα έχει πολλές ανατροπές... Μπορεί υλιστικά να έχει καλύτερες, στιγμές,  ουσιαστικά όμως; Γι αυτό και πέσανε οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί πάνω του! Ο Θεός να το βοηθάει... Προσέξτε καλά το βλέμμα του... Κάτι θα σας πει! Βασικά ...δεν πρόκειται να αναγνωριστεί, αν οι Τσιγγάνοι το έκλεψαν βρέφος... Έτσι για να μην βαυκαλιζόμαστε!
Αγγελάκι σκέτο...η Μαρία!  ΑΧ..αυτοί οι Ρομά δεν μπορούν να ξεφύγουν με τίποτε ...τα χούγια της ράτσας τους!...
Θα πείτε και γιατί να ξεφύγουν; Αλλιώτικα θα έπαυαν να είναι αυτό που είναι...Επί αιώνες ξεχωριστοί και αποδιοπομπαίοι από τις οργανωμένες κοινωνίες μας... Δυνατή φυλή οι γύφτοι, αθίγγανοι, Ρομά... ζει με δικούς της πατριαρχικούς κανόνες... τους αρέσει... Αν δεν υπήρχαν τέτοιες ασχήμιες, (κλεψιές, κουτοπονηριές, κι απαγωγές ίσως η φήμη τους να ήταν συμπαθέστερη... και να μην υπήρχαν τάσεις ρατσισμού απέναντί τους... από τις οργανωμένες κοινωνίες... Είναι υπέροχοι άνθρωποι οι γύφτοι, Απίστευτα γήϊνοι και με δικούς τους  κωδικούς στη άγραφη λαλιά τους. Δεν έχει παρά κανείς διαβάσει τον ΔΩΔΕΚΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΟΙΗΤΗ ΚΩΣΤΗ ΠΑΛΑΜΑ... για να τους κατανοήσει...
Αλλά πάντα θα παραμένουν ακατανόητοι στην ουσία.Δεν ξέρουμε τελικά ποιός είναι ο ρατσιστής, ποιός αποκλείει ποιόν στην κοινή συμβίωσή μας....
Απλή πληροφόρηση; Οι ρομά-Αθίγγανοι, είναι φυλή Ινδική και κουβαλήθηκαν στην Ευρώπη περίπου μετά το 500 μ.Χ.. Στην Ελλάδα ήσαν-προ της εισβολής των λαθρομεταναστών οι κυρίαρχοι του λιανοεμπορείου (πατάτες, καρπούζια, χαλιά κ.λ.π)... Σήμερα υποφέρουν... γι αυτό και σύμφωνα με το Αστυνομικό Δελτίο... κάποιοι από αυτούς έχουν στραφεί και στη διακίνηση ναρκωτικών-
Το Ζεφύρι Αττικής είναι σημαδιακό σημείο αναφοράς!

Νέα στοιχεία για την απίστευτη υπόθεση που έχει προκαλέσει σοκ έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία. Μαζί με τα νέα στοιχεία, έδωσε στη δημοσιότητα και φωτογραφίες του μικρού κοριτσιού που βρέθηκε να μένει με ένα ζευγάρι τσιγγάνων στον καταυλισμό των ρομά στα Φάρσαλα.

 Οι φωτογραφίες δόθηκαν με εντολή του εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας και με την παράκληση όποιος γνωρίζει οτιδήποτε να τηλεφωνήσει στους αριθμούς 2410-683171 και 2410-683184-5, της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας.
 Το παιδί αναμένεται να εξετάσει ανθρωπολόγος, ώστε από την κατατομή των οστών να αποκαλυφθεί από που κατάγεται.
Το 4χρονο κοριτσάκι, που το φωνάζουν Μαρία, δεν μιλάει παρά λίγες λέξεις Ρομ, δεν έχει την ανάπτυξη παιδιών της ηλικίας του και ήταν προσκολλημένο στην 40χρονη τσιγγάνα.


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Το χαριτωμένο αυτό πλασματάκι, άγνωστο ακόμη πως βρέθηκε σε καταυλισμό τσιγγάνων, φαίνεται  από τα βρώμικα χεράκια του πως ζούσε τους άτακτους ρυθμούς των Τσιγγάνων... Ζούσε, ωστόσο  με την "αγάπη"-μέριμνα
αυτών που το έπαιζαν γονείς της... Και να μην ξεχνάμε πως οι Ρομά είναι ευτυχισμένοι με τον τρόπο ζωής  τους, ανεξάρτητα αν αρέσει ή όχι σε μας...Και δεν ξέρουμε αν η Μαρία θα νιώθει ευτυχέστερη στο ίδρυμα ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ... Θα το δείξει ο χρόνος! Κοιτάξτε τι σκαρώνει η ζωή στους νέους ανθρώπους που έρχονται στην ζωή! 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
 Ο 39χρονος και η 40χρονη υποστήριξαν στην αρχή πως ήταν δικό τους παιδί. Αλλά το παρουσιαστικό του κοριτσιού (κατάξανθο με πράσινα μάτια) δεν είχε καμία σχέση μαζί τους. Από την εξέταση DNA που έγινε αποκαλύφθηκε αυτό που είχαν καταλάβει εξ αρχής οι αστυνομικοί: πως το παιδί, δεν ήταν δικό τους.
 Όταν οι ερωτήσεις άρχισαν να γίνονται πιο επίμονες, το ζευγάρι έπεσε σε αντιφάσεις. Άλλοτε έλεγαν πως τους την έδωσε για υιοθεσία μια γυναίκα η οποία γέννησε στον καταυλισμό και στη συνέχεια εξαφανίστηκε. Μετά η 40χρονη υποστήριξε ότι βρήκε τη μικρή έξω από σούπερ μάρκετ, μετά υποστήριξε πως είναι “καρπός” της σχέσης της με έναν Καναδό ξανθό γαλανομάτη και στη συνέχεια ότι την αγόρασε από έναν Βούλγαρο!
 Τελικά αποκαλύφθηκε πως το ζευγάρι είχε απαγάγει το παιδί το 2009, λίγο μετά τη γέννησή του! ( ΠΗΓΗ: 
http://indobserver.blogspot.gr/2013/10/blog-post_5056.html )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου