Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΟΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ...

ΠΡΟΣΟΧΗ...ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ:

         


Ιδου τα καθίκια του ...ψευδοδημοκρατικού τοξου!

Το φασισταριό που κυβερνάει την Ελλάδα εδώ και 4 χρόνια, αυτοί οι Γερμανοτσολιάδες έχουν πλέον το απύθμενο θράσος να αυτοπροσδιορίζονται και ως δημοκρατικό-συνταγματικό τόξο!.. 
Είναι τα ίδια καθίκια ,που χωρίς εντροπήν βιάζουν τον ελληνικό λαό. Στοχεύουν στην εξαφάνιση ενός άλλου κόμματος, συνταγματικά εκλεγμένου... Να το εξαφανίσουν και μπορούν με τα όσα διαθετουν στην αρρωστημένη επαγγελματική φασίζουσα νοοτροπία τους .. Δεν έχουν καμιά σημασία οι τεμπέλες που βάζουν στην ...παιδική χαρά που λέγεται Χρυσή Αυγή... σημασία έχει πως οι δημοκράταροι αυτοί, (πολιτικοί και τα εξαπτέρυγά τους δημοσιογραφάκια) δέχονται τέτοιες ανδημοκρατικές λύσεις.

 Το έχουμε πει: Σκιάζονται με την ανοδική σταθερή αποδοχή  του κομματιδίου αυτού...από μέρους πολλών Ελλήνων και προκειμένου να προασπίσουν τα δικά τους εκλογικά συμφέροντα ..σκηνοθετούν ...τον εγκληματικό χαρακτήρα της Χ.Α.  Συνεπώς το ...δημοκρατικό τόξο είναι ..μια άθλια παπαρδέλα ..
Προσέξτε όμως την πλάκα:Μέσα στο ... Γερμανοφασιστικό-δημοκρατικό  τόξο- περιλαμβάνονται και το Κ.Κ.Ε (ΠΑΜΕ). και το κουκουλοφόρο ΣΥΡΙΖΑ, που εγκληματικότατα με τις ορδές τους κατέστρεψαν εξαφάνισαν το κέντρο Αθηνών, με τις επιδρομές τους... Είναι να γελάει κανείς με τις ...δημοκρατικές ευαισθησίες των Γερμανοτσολιάδων...ολάκερου του τόξου!

Τα αριστερά κόμματα λόγω ιδεοληψίας, δεν αποδέχονται το πολίτευμα μας και επιδιώκουν με κουκούλες, με συνεχές απεργιακό  σαμποτάζ να το ανατρέψουν...Και μη λένε ότι δεν έχουν ευθύνη για τη σημερινή κατάντια της χώρας...επειδή δα δεν κυβέρνησαν;.. Μας κυβερνούσαν... σαμποτάροντας τις κυβερνήσεις από το 1974... έως σήμερα με τα παρδαλά κι ανώριμά τους!

Και βεβαίως η Χ.Α. δεν είναι αγία.Ακολουθεί κι αυτή τις συνταγές του θλιβερού ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΎ! Κάθε άλλο... Κι αυτή η κίνηση, όπως και οι αριστερές δυνάμεις που ομονοούν περιέργως στο ..συνταγματικό-δημοκρατικό τόξο...αποσκοπούν στην αρπαγή της εξουσίας ...με τους καμπάνταηδες , μαχαλόμαγκες φουσκωτούς της... που ουδείς εχέφρων μπορεί να πάρει στα σοβαρά... ως πολιτικόν...είδος! Ναί αλλά υπάρχουν και οι άλλοι, η συμμορία του Δημοκρατικού τόξου...που ο ξύπνιος λαός των Ελλήνων συνεχίζει δραματικά να τους εκλαμβάνει ως σοβαρούς... ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΙ...ασύστολα! Ε, τι να πούμε; Περαστικά για την χρόνια αφροσύνη σας;... Δυστυχώς φίλοι στο ορίζοντα δεν υπάρχει ηγέτης .. Θα μπορούσε να είναι ο Τσίπρας, αλλά αυτός είναι τραυματικός ιδεοληπτικά και αποδείχτηκε οτι δεν τσουλάει... Θα μπορούσε ίσως να είναι η Χ.Α, αλλά αυτή είπαμε είναι παιδική χαρά...Δυστυχώς η Χ.Α. κι ο Τσίπρας (λέμε κι όχι ΣΥΡΙΖΑ) είχαν δυναμικές να κλέψουν την παράσταση...όπως κι ο. Γ. Καρατζαφέρης, αλλά ως σκαριά φαίνεται οτι δεν φτουράνε...  η ΕΛΛΑΣ ΑΠΌ ΤΟ 1982  είναι ορφανή από ηγέτες!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου