Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΝΟΟΥΝΤΕΝ... ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ;

Ο ΠΟΥΤΙΝ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΥ ΣΝΟΟΥΝΤΕΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ!

Ο Ομπάμα τον θέλει για να τον δικάσει...δηλαδή δολοφονήσει ...Σχεδόν καμιά χώρα δεν του δίνει άσυλο Ο Πούτιν τα μασάει .."Δεν πα να πνιγεί ο μπάσταρδος..εμένα μ΄εμνδιαφέρουν οι καλές σχέσεις με τις ΗΠΑ" ..Ρε τέτοια ανήθικα στοιχεία κυβερνάνε τον κόσμο. Διαβάστε τα πιο κάτω:


«Δεν θέλω να ζήσω σε μια κοινωνία που κάνει αυτού του είδους τα πράγματα ... Δεν θέλω να ζήσω σε έναν κόσμο όπου τα πάντα που κάνουμε και λέμε καταγράφονται. Αυτό δεν είναι κάτι που είμαι πρόθυμος να υποστηρίξω ή να ζήσω με αυτό» είπε στην εφημερίδα Guardian ο 30χρονος Edward Joseph Snowden και έβαλε φωτιά στα...μπατζάκια όχι μόνο του Μπάρακ Ομπάμα, αλλά σε πάρα πολλούς σε όλο τον κόσμο. Κι αν πιστέψουμε όσα είπε ο ίδιος σε μια συνομιλία που είχε (20 Μαίου) στο Χόνγκ-Κόνγκ(πριν πάει στη Ρωσία) ο "φάκελλος Ελλάδα"(μετά απο αυτούς που αφορούν ΗΠΑ και Γερμανία είναι ο πιο "γεμάτος" απο απόρρητες πληροφορίες)! Τις αποκαλύψεις Σνόουντεν υποστηρίζει βέβαια και ο Ασανζ του δικτύου Wikileaks που επίσης είναι διεθνής(απο τις ΗΠΑ) καταζητούμενος(έγκλειστος στην πρεσβεία του Ισημερινού στο Λονδίνο).


«Η NSA έχει δημιουργήσει μια υποδομή που της επιτρέπει να παρακολουθεί σχεδόν τα πάντα. Με αυτή την ικανότητα, η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπινων επικοινωνιών αυτόματα είναι σε στόχευση. Αν ήθελα να δω τα email σας ή να ακούσω το τηλέφωνο της συζύγου σας, το μόνο που έχω να κάνω είναι να χρησιμοποιήσω τις παρακολουθήσεις. Μπορώ να αποκτήσω “εισιτήριο” για τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τους κωδικούς πρόσβασης, τα αρχεία τηλεφώνου, τις πιστωτικές κάρτες,τα πάντα για τους πάντες», εξομολογήθηκε αηδιασμένος και απηυδισμένος απο τον "μεγάλο αδελφό" που έχει στηθεί στο σβέρκο των λαών.Ενα τεράστιο "αυτί" που ακούει, "βλέπει" και καταγράφει τα πάντα.

 Ο Σνόουντεν ενώ βρισκόταν στη Χαβάη με την φίλη του(έβγαζε κάπου 200.000 δολ το χρόνο απο την δουλειά του εκεί-θεωρητικά ήταν υπάλληλος της Booz Allen Hamilton), έφυγε και αποφάσισε να τα αποκαλύψει όλα(έχοντας βέβαια μαζί του και ΟΛΑ τα στοιχεία-για ευνόητους λόγους).
«Ο πρώτος φόβος μου είναι για την οικογένειά μου, τους φίλους μου, τους συνεργάτες μου. Για τον καθένα που έχει σχέση με μένα. Θα πρέπει να ζήσω με αυτό για το υπόλοιπο της ζωής μου. Είμαι πρόθυμος να τα θυσιάσω όλα αυτά, επειδή δεν μπορώ να έχω ήρεμη και καθαρή τη συνείδηση μου, δεν μπορώ να κοιμηθώ τα βράδυα, επιτρέποντας στην κυβέρνηση των ΗΠΑ και τους συνεργούς της να καταστρέφουν την ιδιωτική ζωή, την ελευθερία, τις βασικές ελευθερίες στο Internet για όλους τους πολίτες σε όλο τον κόσμο».
Ο Σνόουντεν -που υποφέρει και απο επιληπτικά επεισόδια - αφού αντέγραψε όλους τους απόρρητους φακέλλους των παρακολουθήσεων απο την NSA και το σύστημα Echelon ψάχνει εναν τρόπο να τα δημοσιοποιήσει και κάπου να είναι ασφαλής. Βολιβία, Βενεζουέλα, Νικαράγουα ήδη του έχουν προσφέρει "άσυλο" εαν καταφέρει βέβαια να φτάσει εκεί - αφού οι ΗΠΑ απαγόρευσαν σε όλες τις χώρες να δώσουν άδεια διέλευσης του Σνόουντεν είτε απο ξηρά,θάλασσα ή αέρα(λέγεται οτι βρισκόταν στο αεροδρόμιο της Μόσχας).Λέγεται οτι ο Σνόουντεν θα προτιμούσε την...ισλανδία.
Ο πλέον καταζητούμενος άνθρωπος στον Πλανήτη αυτή τη στιγμή τι έκανε; Θέλει ΜΟΝΟ να αποκαλύψει με έγγραφα και ντοκουμέντα το έγκλημα κατα της ελευθερίας, κατά της προσωπικότητας και εναντίον της ιδιωτικής ζωής των πολιτών όλου του κόσμου που διαπράτουν "ισχυροί και κυβερνήσεις". Θέλει να ρίξει φως στο σκοτεινό πρόσωπο της εξουσίας, οχι στα λόγια, αλλά με πράξεις. Μέσα απο τις ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. Μέσα ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑ. Θέλει να τους δείξει στον καθρέφτη το ΑΠΑΙΣΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥΣ. Δεν αντέχουν όμως να δούνε ούτε τα έργα τους, ούτε το πρόσωπο τους. Γι αυτό τον κυνηγούν σε κάθε γωνιά του πλανήτη για να τον εξοντώσουν. Ισως να το πήρε απόφαση - και αυτό - ο νεαρός (που γεννήθηκε στις 21 Ιουνίου του 1983) και πλέον δεν τον ενδιαφέρει...Θέλει να κοιμάται ήσυχος τα βράδυα - όσο ζει...(και να παραδώσει στο θεό την ψυχή του αγνή και λευκή).
***
Στην Ελλάδα όμως ΠΟΛΛΟΙ άρχισαν να έχουν ΠΟΛΥ ΑΝΗΣΥΧΟ ύπνο, εαν οι αποκαλύψεις του Σνόουντεν (μέσω wikileaks) έρθουν στο φως. Γιατί; 
Γιατί έχει τις επαφές, τις φωτογραφίες,τα βίντεο, τα email, τα απόρρητα έγγραφα, όλες τις τηλεφωνικές συνομιλίες απο
*την μόνιμη αντιπροσωπεία της Ελλάδος στην ΕΕ.
*την μόνιμη αντιπροσωπεία της Ελλάδος στο ΝΑΤΟ.
*την πρεσβεία της Ελλάδος στις ΗΠΑ.
*την πρεσβεία της Ελλάδος στη Γερμανία.
*την πρεσβεία της Ελλάδος στο Παρίσι.
*την μόνιμη αντιπροσωπεία της Ελλάδος στον ΟΗΕ.
*την αντιπροσωπεία ΕΕ στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ.
...και οχι μόνο.


ΠΗΓΗ:  http://www.i-reportergr.com/#ixzz2ZMdCEnsJ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου