Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΒΛΑΞ ΠΟΥ ΧΑΖΕΥΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ..ΚΑΙ ΧΑΡΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΙΚΌΤΗΤΑΕΝΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ...ΠΙΑΣΤΗΚΕ Ο ΤΣΊΦΤΗΣ

ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ  Ο ΒΟΜΒΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ. ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΜΑΣΕ ΤΟΝ ΕΝΤΟΛΕΑ ΤΟΥ!

Οπως αναφέρουν κορυφαίες αστυνομικές πηγές στο iefimerida.gr, ο 39χρονος που συνελήφθη, φέρεται να ομολόγησε πως είχε δεχθεί εντολές από διαβόητο κακοποιό ο οποίος εκτίει ποινή κάθειρξης, προκειμένου να τοποθετήσει τον μεγάλης ισχύος εκρηκτικό μηχανισμό στην οδό Μανδηλαρά στο κέντρο της Λάρισας, στη γειτονιά όπου έμενε εισαγγελέας η οποία στο παρελθόν είχε ασχοληθεί με την απόπειρα απόδρασης από τις φυλακές Τρικάλων με ελικόπτερο του βαρυποινίτη Παναγιώτη Βλαστού.
Ο 39χρονος μάλιστα, έδωσε στην ΕΛ.ΑΣ τα στοιχεία του δεύτερου δράστη ο ο οποίος αναζητείται από την Αστυνομία, ενώ φέρεται να έχει εμπλακεί στο παρελθόν σε υποθέσεις εκβιασμών.
Οι δύο δράστες, μετέβησαν την Παρασκευή από την Αθήνα στη Λάρισα με ένα μαύρο Huyndai και τοποθέτησαν τον εκρηκτικό μηχανισμό που ισοπέδωσε μια ολόκληρη γειτονιά.
Οι δύο δράστες, είναι κάτοικοι Περάματος και η ΕΛ.ΑΣ διενεργεί κατ'οίκον έρευνα προκειμένου να εντοπιστούν νέα πιθανά στοιχεία.
Ωστόσο όπως επισημαίνεται, οι δράστες φαίνεται πως είχαν σκοπό απλά να τρομοκρατήσουν την εισαγγελέα, καθώς λείπει σε άδεια και δεν βρίσκεται στην οικεία της.
Πηγή: iefimerida.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου