Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ;

ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΚΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΕΡΤ
ΝΑ ΓΙΝΕΙ: ΔΕΤ-ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ-

Η παρακάτω είδηση που μεταδίδει το φαυλεπίφαυλο ΑΠΕ (Αθηναϊκό Πρεκτορειο) αναφέρει ότι το νέο όνομα είναι ΝΕΡΙΤ... Αλλά ο Καψής εκπέμπει ήδη το όνομα ΔΤ Δημόσια τηλεόραση.
Τι από τα δυό ισχύει; Πολεμήσαμε μάλλον οι μόνοι το ΝΕΡΙΤ διότι εκτός του ότι είναι χαζό, παραπέμπει και σε ευβραϊκό σύμβολο.Το σοβαρότερο δε είναι ότι είναι μακροσχενής τίτλος που ουδαμόθεν απαντάται.Δεύτερον κανείς δεν καταλαβαίνει τι σημαίνει και ιδίως στον διεθνή στίβο..
επίσης το Δ.Τ δεν προσδιορίζει ακριβώς την καταγωγή της τηλεόρασης και μπορεί έτσι να σημαίνει και Δημόσιο Ταμείο!
Η Εταιρία Δημοσιογραφικών Μελετών, εισηγήθηκε επισήμως με επιστολή της στον υφυπουργό ένα πιο εύστοχο όνομα .. Το ΔΕΤ, που είναι ευκολόπρόφερτο και τα λέει όλα, δηλαδή ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.. Δείτε τη σημερινή είδηση όπως τη μεταδίδει το ΑΠΕ κι όχι ασφαλώς τυχαία!... Παρακολουθούμε τη νέα πουστιά!

Υπερψηφίστηκε με 155 "ναι" το νομοσχέδιο για τη ΝΕΡΙΤ

Τα ίδια Παντελάκη μου ...τα ίδια Παντελή μου...Πάντα ήσουν δημιουργικός , πλην
διαπλεκόμενος ανήρ...

Με ονομαστική, φανερή ψηφοφορία που είχε ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, ολοκληρώθηκε η συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργού Επικρατείας για τη Νέα Ελληνική Ραδιοφωνία, Ίντερνετ και Τηλεόραση (ΝΕΡΙΤ).
Το νομοσχέδιο εγκρίθηκε με τις ψήφους των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ.
Συνολικά ψήφισαν 260 βουλευτές. "Ναι", ψήφισαν 155 βουλευτές, "όχι" 104 βουλευτές και "παρών" ένας βουλευτής
Από τα κόμματα της συγκυβέρνησης, η βουλευτής της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή καταψήφισε το άρθρο 12 για τον μεσολαβητή, ενώ ο πρώην πρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Απόστολος Κακλαμάνης απουσίαζε από την ψηφοφορία.
Από την ψηφοφορία απουσίαζαν και οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής.
Οι Ενώσεις των εργαζομένων στα ΜΜΕ, έχουν κηρύξει απεργία σήμερα στα ιδιωτικά κανάλια, που συμμετέχουν ως μέτοχοι στην DIGEA, καταγγέλλοντας το νομοσχέδιο και καταδικάζοντας το κλείσιμο της ΕΡΤ.
- See more at: http://www.sigmalive.com/news/greece/56461#sthash.BWGlYPwr.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου