Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

ΑΜΑΡΤΙΑΙ ΓΟΝΕΩΝ...


Κανείς δεν θέλει την Ανθή Σαλαγκούδη: Ο ΑΝΤ1 διαψεύδει ότι της έκανε πρόταση για εκπομπή

Κανείς δεν θέλει την Ανθή Σαλαγκούδη: Ο ΑΝΤ1 διαψεύδει ότι της έκανε πρόταση για εκπομπή

ΤΟ ΦΑΓΑΝΕ ΤΟ  ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΠΕΤΑΞΕΙ... Μπήκε βέβαια στη ΝΕΤ με μέσο... λόγω πατρός.Προσπάθησε και δεν ήταν κακή, χώρια που είναι και ομορφούλα... ΄Ομως το είδος εκπομπής που πήγε να καλλιεργήσει είναι παραφορεμένο... Χρειάζονταν κάτι άλλο, μια νέα ιδέα.. Μακάρι να ξαπροσπαθήσει...Αλλά τα φτερά της τσακίστηκαν...στο παρθετνικό της αυτό τηλεοπτικό της πέταγμα... Πέσανε όλοι να τη φάνε... λόγω πατρός... Αυτό κι αν είναι ρατσισμός... 
«Πρώτη φορά ακούμε ότι κάναμε πρόταση στην Ανθή Σαλαγκούδη» σχολίασε υψηλόβαθμο στέλεχος του καναλιού του Αμαρουσίου στην ερώτηση αν έχει προταθεί στην παρουσιάστρια να ενταχθεί στο δυναμικό του ΑΝΤ1.
Το τελευταίο διάστημα κυκλοφόρησαν φήμες που έκαναν λόγο για μετακόμιση της κυρίας Σαλαγκούδη από την ΕΡΤ στον ΑΝΤ1. Η ίδια δεν έχει δηλώσει ή σχολιάσει κάτι τέτοιο ωστόσο είναι απορίας άξιον πώς γεννήθηκε η συγκεκριμένη φημολογία δεδομένης της αποτυχημένης πορείας και εμφάνισής της στο μαγκαζίνο «136» που πρόβαλλε η ΝΕΤ μέχρι πρότινος.
Συνηθίζεται όμως κάθε τέτοια περίοδο να διαρρέουν διάφοροι καλοθελητές του χώρου φήμες για να προκαλέσουν ντόρο. Απλά, το συγκεκριμένο κόλπο έχει «παλιώσει» και δεν πιάνει πια, γράφει η Αφροδίτη Γραμέλη στο Βήμα.


http://www.iefimerida.gr/node/107707#ixzz2UewtIy2e

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου