Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ Ή ΠΑΛΑΒΩΣΕ ..Ή ΕΧΕΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΟΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΘΛΙΒΕΡΩΝ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ ΟΥΝΩΝ! που το παίζουν τα μαλάκια και ως ...Αρία φυλή!


ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΑΘΗΝΩΝ κ.ΙΕΡΩΝΥΜΟ! ΤΟΝ ΕΚΘΕΤΟΥΝ....


Agreement_Lidl-Apostoli_web
Βάλτε εσείς Λεζάντα... Ο αγαθός κι έντιμος Ιερώνυμος...ποζάρει με τον μπαγκαλόγατο της LIDL.. που κατάφερε να αποσπάσει  ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑΣ!!Ματαιοπονούν!
Ο ελληνικός λαός δεν θα ξεχάσει ποτέ το νέο Γιουρούσι των Γερμανών... χωρίς ακόμη
να εξοφλήσουν τα καθίκια,  τα κατοχικά δάνεια, τα κλεψιμέϊκα αρχαιοτήτων που κοσμούν τα ψυχρά μουσεία τους... και χίλια άλλα... ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ!... 

Εμφανίζεται σκανδαλωδώς και αναιδώς  ως Γερμανόφιλος, και ΔΗ ΓΕΡΜΑΝΟΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΣ, την ώρα που ο ελληνικός λαός στενάζει υπό την κατοχική-ναζιστική  μπότα. Προφανώς ο ιεράρχης έχει άγνοια της πραγματικότητας,


Του λέμε απλά: Ο ελληνικός λαός μισεί θανάσιμα τη φάρα των ΟΥΝΩΝ αυτών Γερμανών, που εγκληματούν πολλαπλώς κατά του Έλληνα, κατά του Ελληνισμού γενικότερα! Η επέλαση της φτώχειας στην Ελλάδα -που προσπαθεί εναγωνίως να περιθάλψει με ένα πιάτο φαγί η Αρχιεπισκοπή, είναι προϊόν των κατσαπλιάδων και κοινών πολιτικών ληστών του Βερολίνου. ΜΕΡΚΕΛ-ΣΟΪΜΠΛΕ!

ΑΣΤΟΧΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΤΣΑ! (Ενώ υπήρξε πολιτικός συντάκτης ...έδραξε σαν αλαφροϊσκιωτος δημόσιος υπάλληλος)

Κανείς δεν θωράκισε την αγιότητα του, τουλάχιστον να μην χαριεντίζεται υποδεχόμενος κοινούς εγκληματίες ή τους εκπροσώπους του συνεχιζόμενου εγκλήματος ..που εμφανίζονται ως πρόβατα ενώ είναι λύκοι αρπακτικοί που κατατρώνε επί 4 χρόνια τώρα της σάρκες των Ελλήνων!
Θα το πούμε με όλα μας τα σεβάσματα: Ή  ο Αρχιεπίσκοπος είναι μαλάκας ή περιβάλλεται από χθόνιους... που τον εμπλέκουν  σε ιδιώνυμες φιλογερμανικές μπλόφες, προκειμένου να ενισχυθεί το προφίλ της Γερμανίας, που εν σχεδίω έφερε την καταστροφή στην Ελλάδα!

Ούτε, όμως,  το ένα είναι ούτε το άλλο ο Αρχιεπίσκοπος.Απλώς έγιναν λανθασμένοι χειρισμοί. Κακές εκτιμήσεις . ..Διότι συμπτωματικά ο άνθρωπός του, κ. Δήμτσας, (διευθυντής Αποστολής) υπήρξε έμπειρος δημοσιογράφος και μάλιστα ..πολιτικός συντάκτης, όπερ σημαίνει ότι λογικά δεν του διαφεύγουν τέτοιες λεπτές λεπτομέρειες, χορδές του γίγνεσθαι.. ...
Του διέφυγαν όμως και ευθύνεται αγρίως για την έκθεση του Αρχιεπισκόπου. Έχουμε και ελαφρυντικό και γι αυτόν:..Ναι γιατί όχι;  Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν... Δυνατόν να έχουμε επόμενα!
Πάνω στον ενθουσιασμό να ενισχυθεί το έργο της ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ, η "προσφορά" της LIDL για τη δημιουργία Κοινωνικού ιατρείου στην Ορεστιάδα Έβρου, όπως και να το κάνουμε είναι δελεαστική και πάνω στον ενθουσιασμό διαπράχθηκαν όσα άκομψα έγιναν.Μην ξεχνάμε ότι οι άνθρωποι της ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ είναι ζήτουλες,ΖΗΤΙΑΝΕΥΟΥΝ!..Χτυπάνε πολλές πόρτες προκειμένου να βρούν χορηγούς, συμπαραστάτες στο πολύτιμο φιλανθρωπικό τους έργο!Και δεν είναι εύκολο αυτό...΄Ομως η LIDL, σ΄αυτή τη συγκυρία, ήταν ό,τι πιο άστοχο κι άκαιρο.
Μια φούσκα- πλεκτάνη κατασκοπείας του Βερολίνου, προκειμένου να ενθυλακώσει τον Άγιο Αρχιεπίσκοπο ... για να μπορεί να κυκλοφορεί το γερμανικό μπακάλικο ,το όνομα των συνεχώς εγκληματούντων  Γερμάνων.... και με φωτοστέφανο!
Δυστυχώς ο πρώην δημοσιογράφος δεν στάθηκε στο ύψος του. ..Για λίγα δηνάρια από το LIDL.. εξέθεσε δραματικά τον κ. Ιερώνυμο!


Υπάρχουν πλέον συγκεκριμένες άφρονες ανθελληνικές και φιλογερμανικές πράξεις του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερωνύμου!


1) Δέχτηκε τον κωλογερμαναρά ΡΕΧΑΓΚΕΛ -"πρεσβευτή" της πουτανέσκας μαντάμ -Φράου... Μέρκελ, ενώ δεν  δέχτηκε, τον πρακτορίσκο αυτόν κλωτσοσκούφη, ούδείς άλλος σοβαρός ΄Ελλην!

2) Επιβράβευσε σε ειδική τελετή ,εντός του γραφείου του  μια Γερμανική Οργάνωση -νιόφαντη-χτες τη στήσαμε κατ΄εντολή του Βερολίνου- που έχει ως στόχο να δίνει.. κανένα σάντουϊτς στα πεινασμένα παιδιά της Ελλάδας! Που πεινάνε εξ αιτίας των εγκληματιών του Βερολίνου! Καταλαβαινόμαστε μωρέ;

3) Και το πιο στερνό και καταλυτικό .. είναι η συμφωνία που υπέγραψε η Αρχιεπισκοπή με την φαύλη Γερμανική εταιρία LIDL! (πουλάει προϊόντα της ακριβότερα στην Ελλάδα απ΄όσον σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες... Μπουμπούκι δηλαδή! ΑΡΧΙΚΛΕΦΤΑΡΟΥ δηλαδή!.. ) Κι εσύ Άγιε Αθηνών,υπέγραψες  συμφωνία με κλεφταρά ..κόμπανυ... ...για να σου δίνει καμιά κονσέρβα... για να τη μοιράζεις ...σε πεινασμένους! Μήπως τελικά Αρχιεπίσκοπε οι Γερμαναράδες τελικά μας θεωρούν και  κόπανους;.

Ο  Μακαριότατος κ. Ιερώνυμος ... εν μεγάλη πνευματική ευωχία... δέχθηκε και τον εμπορευάμενο εκπρόσωπο της LIDL... εις ένδειξη προφανώς απείρων ευχαριστιών, διότι η αρπαχτική εταιρία -κατάσκοπος επίσημος του Βερολίνου- ήθελε και τη δική του, την Αρχιεπισκοπική επιβεβαίωση ότι δα οι εγκληματίες Γερμανοί, απολαμβάνουν και της έγκρισης των σημερινών  εγκλημάτων τους κατά Ελλήνων.. από τον ίδιο το Αρχηγό των πιστών της Ορθοδοξίας! Θού Κύριε!

Ο Αρχιεπίσκοπος συμπτωματικά σε τέτοιες επικοινωνίες με Γερμαναράδες, προφανώς λησμόνησε να τους υπενθυμίσει ...τις αποζημιώσεις και τις  κλεψιές, τα πολλαπλά εγκλήματα  που διέπραξαν αυτοί οι θλιβεροί ,το όνειδος διαρκείας της Οικουμένης, σε βάρος της Ελλάδας.
Ο κ. Ιερώνυμος δεν θυμήθηκε ΟΥΔΕΝ και χαζοχαρούμενα φωτογραφίζεται  με κατασκόπους του Βερολίνου, που πολλά απεργάζονται σε βάρος του τόπου αυτού!

Θα είχε ωστόσο ενδιαφέρον, αν η Αρχιεπισκοπή  έδινε στη δημοσιότητα το κείμενο της Συμφωνίας που διέπραξε ...εξαιρετικά με τη Γερμανική LIDL, δεχθείς μάλιστα ο Ιερώνυμος να φωτογραφηθεί επισήμως με τον μπακαλόγατο υπαλληλίσκο τετάρτης διαλογής ..με απελπιστική ευωχία!..
 Χωρίς να κρατάει κανένα πρόσχημα... χωρίς τις επιβαλλόμενες αποστάσεις;
Προς τι τόσον έρως του Αρχιεπισκόπου με τους δολοφόνους Γερμαναράδες; Μήπως σπούδασε  στην Γερμανία;.

4) Γίνεται σαφές ότι ο Ιεράρχης Αθηνών, έχει και άγνοια της ιστορίας και της πολιτικής συμπεριφοράς των Γερμανών-ΟΥΝΩΝ...
Η εξαφάνιση του ελληνισμού από τη Μ.Ασία, υπήρξε σχέδιο Γερμανών!(Εκτελεστές του γερμανικού πλάνου,  ήσαν απλά οι Τούρκοι, Εμπνευστές οι Γερμαναράδες τότε, το 1918-22)!
Προκειμένου να απαλυνθούν οι καταστροφές και οι πόνοι που ενέσπειραν με το σχέδιό τους, για στάχτη στα μάτια ..δημιουργούσαν τα ανθελληνικά  υποκείμενα της αρπακτικής αυτής φυλής, ...σωματεία φιλάνθρωπα...έτσι για να κρατήσουν κάποιο επίπεδο καλής φήμης ...τουλάχιστον μεταξύ σιτιζομένων για την ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ ΚΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ..Να περάσουν δηλαδή στο μαλακό...Το ίδιο κάνουν και σήμερα! Ο κ. Ιερώνυμος αυτό δεν το βλέπει;

Η προχθεσινή είδηση , όπως καταγράφεται από την ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ για τη διαολεμένη φιλογερμανική συνεργασία της με το μπακάλικο της LIDL..  λέει τα εξής φαιδρά:

"Η Lidl Hellas υπέγραψε την Τρίτη 28/5 Σύμφωνο Συνεργασίας με την ΜΚΟ «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών παρουσία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κου Ιερώνυμου, στα γραφεία της Αρχιεπισκοπής στην Αθήνα.
Το Σύμφωνο Συνεργασίας αποτελεί συνέχεια της επιτυχημένης συνεργασίας της Lidl Hellas με τη ΜΚΟ «Αποστολή» και στοχεύει στη διεύρυνση και περαιτέρω στήριξη του πολύπλευρου έργου της «Αποστολής» από τη Lidl Hellas.
«Με πολύ χαρά συνεχίζουμε τη συνεργασία μας με την Οργάνωση Αποστολή και στεκόμαστε αρωγοί στο δύσκολο έργο τους, υπογράφοντας ένα Σύμφωνο Συνεργασίας. Την στηρίζουμε προσφέροντας προϊόντα, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, για την ενίσχυση των συνανθρώπων μας. Χρηματοδοτούμε πλήρως τον εξοπλισμό και τη λειτουργία του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής στην Ορεστιάδα, και με τον ίδιο τρόπο θα συνεχίσουμε να βοηθάμε στην επίτευξη των στόχων της Αποστολής και στο μέλλον », δήλωσε ο Πρόεδρος της Διοίκησης της Lidl Hellas, κος Georg Kroell,
( Αυτός ο κος Γιώργης Κρόελ... είναι ο μπακαλόγατος-αφεντικό- της LIDL ... στην Ελλάδα...) που φωτογραφίζεται , άνω με τον κ. Ιερώνυμο! 


ΑΠΟΣΑΦΗΝΙΖΟΥΜΕ...Για να μη νομιστεί ότι έχουμε τίποτε με την Εκκλησία, τον Ιερώνυμο και το φιλανθρωικό έργο της ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ...

Μιλάμε για ένα πολύ λεπτό θέμα, που θα απαιτούσε καλύτερη διαχείριση. Είναι γνωστόν ότι η Γερμανία με τις πολιτικές της εξόντωσε τους Έλληνες... Είναι γνωστόν το κόλπο των Γερμανών εκεί που καταστρέφουν να εμφανίζονται μετά και  με φιλάνθρωπο πρόσωπο.. Η εκκλησία λίαν καλώς πράττει να εξασφαλίζει για το έργο της ,χορηγούς ,μεταξύ των οποίων είναι και η γερμανική  LIDL, Άκαιρη και αψυχολόγητη η σύναψη συμφωνίας μαζί της..δεν το σηκώνει η ψυχολογία του κόσμου..
.
Οι Γερμανοί αυτή τη στιγμή επιζητούν πιστοποιητικό "καλών παιδιών" ..Και το εξασφάλισαν  μεγαλοπρεπώς από τη Αρχιεπισκοπή μας! Γι αυτό ακριβώς και την επομένη της υπογραφής "συμφωνίας" βγήκε με ολοσέλιδες διαφημίσεις (και από τα τελεβίζια) ..διαφημίζοντας τα...φιλάνθρωπα αισθήματά της προς έναν λαό, που πλήγωσαν και συνεχίζουν να πληγώνουν οι Γερμανάραδες του Βερολίνου. Αυτό ακριβώς κακίζουμε... Δεν συνεκτιμήθηκε το TIMING, ούτε ο ψυχολογικός παράγοντας  .
Kαί ο κοινός νους ρωτάει: Τόσα χρόνια που ήταν η lidl να συμπαρασταθεί στο τιτάνιο έργο της Εκκλησίας; Γιατί επέλεξε αυτή τη στιγμή... και τόσον προκλητικά; ( Προηγήθηκαν ο Ρεχάγκελ, κάποιος Κωνσταντινίδης από το Μόναχο κ.λ.π).Γερμανοειδή, που τους έπιασε ο καημός να δώσουν στους Έλληνες που υποφέρουν ...ένα κοκαλάκι... όταν συνεχίζουν να μας καταληστεύουν...
 Μα αυτή είναι η γενική εντολή του Βερολίνου..Μέχρι και ο φασίστας Σόϊμπλε από προχθές, άρχισε να  αλλαλάζει,χύνοντας μαύρο δάκρυ για τα παιδιά του Νότου...που πρέπει δα ...να βοηθήσουν!

Ο Αγαθός Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος έμεινε αθωράκιστος...Αφέθηκε εκτεθειμένος στις πονηριές των Κωλογερμανών!..Μη δυνάμενος ούτε την τρέχουσα επικαιρότητα να παρακολουθεί!

 Και πρέπει να γίνει κατανοητό ότι ΟΛΕΣ ΟΙ Γερμανικές εταιρίες που δρουν στην Ελλάδα είναι εν δυνάμει πράκτορες της πολιτικής του Βερολίνου.. Και δεν είναι δυνατόν ο Αρχηγός της Εκκλησίας, να αφήνεται να κάνει παράτες, φιοριτούρες  και παραστάσεις με εκπροσώπους που εγκληματούν κατά των Ελλήνων.
Νομίζουμε  ότι είμαστε σαφείς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου