Τρίτη 14 Μαΐου 2013


ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΑΠΑΠΔΕΣ! ...ΞΥΠΝΑ ΙΕΡΩΝΥΕ!

ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΕ, ΕΝΤΙΜΕ ΙΕΡΩΝΥΜΕ, ΓΙΑ ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΗ ΓΡΑΦΗ ΑΥΤΗ!
Γιατί θα γίνουμε απο δυό χωριά... ΣΤΑΡΑΤΑ!


1
Κόψτε παράσταση της πλάκας... Ο Αρχιεπίσκοπος απονέμει τιμές σε κλεφταράδες της Γερμανίας.. που δίνουν ένα σάντουϊς στα παιδιά αυτών που κατακλέψανε!..τους γονείς τους!Πάγια πουστερλέ στρατηγική των Γερμανών Κλεφταράδων επί αιώνες! Στην ιστορία της Ευρώπης! .Στη φωτό υπάρχει και το κερασάκι της τούρτας.. Ο υπουργός Στυλιανίδης... Μέγα μπουμπουκί συνεχούς ανοησίας, εκ Κομοτηνής!



Σιγά εδώ υπάρχει θέμα και δεν θα το αφήσουμε να περάσει ξώφαλτσα... Αν η οργάνωση "Γερμανική βοήθεια προς τα ελληνόπουλα" είναι Ελληνογενής, τότε ουδέν το μεμπτόν... Αν όμως είναι Γερμανική πεμπτοφαλαγγίτικη κομπίνα, τότε υπάρχει και πολύ μάλιστα σοβαρό θέμα. Στην περίπτωση αυτή θα συνιστούσαμε στον Αγιο Αθηνών να είναι φειδωλός. και ιδιαίτερα προσεκτικός. Κάτι μας λέει πως πρόκειται για μια ακόμη Γερμανική πουστιά. ... που έχει ανάγκη τέτοιων τιμητικών αναγνωρίσεων από μέρους της Αγαθής Αρχιεπισκοπής...
ΔΥΟ ΚΑΘΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΩΤΟ ..ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ!
(αμφότεροι θα καθήσουν στο σκαμνι ως Γενοκτόνοι αλλά ο δεύτερος και με την κατηγορία της... βλακείας)

15«Η Άνγκελα Μέρκελ μέσα στην ελληνική παγίδα» είναι ο τίτλος δημοσιεύματος της γαλλόφωνης εφημερίδας του Bελγίου «La Libre Belgique» το οποίο μεταξύ άλλων αναφέρεται στα όσα συνέβησαν στην Ελλάδα στην αρχή της οικονομικής κρίσης, δηλαδή από το 2008 και μετά. Το εν λόγω δημοσίευμα αποτελεί τμήμα συνολικότερου αφιερώματος της εφημερίδας στη Γερμανίδα καγκελάριο. Το πλήρες κείμενό του όπως το δημοσιεύει το ΑΜΕ-ΜΠΕ είναι το εξής:

«Η Γερμανίδα Καγκελάριος είναι βαθιά σοκαρισμένη με όσα αποκαλύπτονται το βράδυ της 10ης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου