Τρίτη 14 Μαΐου 2013

ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΕΦΟΡΙΑΚΟΥ...


10 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ ΣΕ ΠΡΩΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΔΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ! ΣΟΚ!!!

Ο Γιώργος Μπάτσος, πρώην Διευθυντής της εφορίας Χολαργού έχει τιμωρηθεί με 10 χρόνια κάθειρξη σε μια υπόθεση στην οποία εμπλέκονταi και άλλoι 6εφοριακοί. 
Η καταδίκη, είχε εφέσιμο χαρακτήρα και δεν εκτίθηκε, διότι του δόθηκε αναστολή, με τον όρo να παρουσιάζεται κάθε 15 μέρες στο αστυνομικό τμήμα και βεβαίως να μην εξέλθη της χώρας. 
Το αδίκημα είναι κακουργηματικού χαρακτήρα ενώ καταλογίστηκαν σε καθένα από τους κατηγορουμένους 4 εκατομμύρια ευρώ, δηλ. το 1/7 της ζημίας που υπέστη το Δημόσιο από τιςπράξεις τους. Συνολικά το Δημόσιο από τις πράξεις των καταδικασθέντων ζημιώθηκε 28 εκατ. ευρώ!
Όπως είναι σαφές, μετά από αυτή την βαρύτατη  ποινή, ο Γ. Μπάτσος βρίσκεται εκτός υπηρεσίας, χωρίς να αμείβεται, ενώ όπως όλα δείχνουν ούτε σύνταξη θα πάρει. 


Σύμφωνα με το "apolitistosteki" , τα 7 καλά παιδιά, του ΕΘΕΚ, είναι πρόεδρος ο κ. Σταύρος Παπαδαυίδ και οι Γεώργιος Μπάτσος, Γιάννης Μέλλος, Θεοφάνης Κουρτζής, Λεωνίδας Γιαννικόπουλος, Γεώργιος Δρογώσης και Στέργιος Βοίλας. 
Είναι χαρακτηριστικό ότι στη δίκη προέκυψαν νέα στοιχεία σύμφωνα με τα οποία ψάχνουν το ενδεχόμενο η υπόθεση αυτή να συνδέεται με τα υποβρύχια του...Άκη Τσοχατζόπουλου! Αναφέρεται δε ότι η πρώην σύζυγος του πρωταγωνιστή της υποθέσεως Παπαδαυίδ, διεζεύχθη τον εφοριακό και παντρεύτηκε τον συνεργάτη του Τσοχατζόπουλου ο οποίος δικάζεται για την υπόθεση των υποβρυΧίων! 
Προφανώς, ο Παπαδαυίδ στέρεψε και η κυρία προσέγγισε τον στενό συνεργάτη του Τσοχατζόπουλου! Ατύχησε όμως διότι και ο νέος σύζυγος βρίσκεται μπλεγμένος με τη Δικαιοσύνη!

1 σχόλιο:

  1. ο Γ. Μπάτσος βρίσκεται εκτός υπηρεσίας, χωρίς να αμείβεται, ενώ όπως όλα δείχνουν ούτε σύνταξη θα πάρει..... οι υπόλοιποι 6 που βρίσκονται? Τους πληρώνουμε ακόμα? Έχουν βρεθεί εκτός?

    ΑπάντησηΔιαγραφή