Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ... ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ!

ΝΕΟΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ: ΤΣΙΠΡΑΣ ΛΕΓΕΤΑΙ



 Σε πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξή του χτες βράδι στον Παπαχελά του sky.. o  κ. Τσίπρας μετεξελίχθηκε σε μέγα Κολοτούμπα.
Ανέτρεψε τις αριστερίστικες έωλες έστω θεωρίες του... Έφτυσε στον σοσιαλισμό του, είπε ότι δεν βιώνουμε κατοχή , νομιμοποίησε τη Χρυσή Αυγή ,υπογραμμίζοντας με έμμφαση ότι κινείται σε νόμιμα πλαίσια-κι έτσι είναι- αλλά ..ο Αλέξης ξεχνάει τις ορδες των κουκουλοφόρων που έστελνε στο Αγιο Πντελεϊμονα...να συγκροστούν με τους Χρυσαυγίτες... 
Και βέβαια ..θα συνεργαστεί με τον Καμμένο κι όποιον, άλλον καιροσκόπο για να γίνει...Πρωθυπουργός..Απίστευτα πράγματα! Δείτε μερικά σημεία από την ...ανατρπτική του χθεσινου εαυτού του...συνέντευξη :


«Βρισκόμαστε σε πόλεμο, είναι ένας ακήρυχτος πόλεμος αυτός που ζούμε και βλέπουμε μάλιστα έχει και γεωπολιτικές διαστάσεις», τόνισε σε συνέντευξη του στον ΣΚΑΙ ο Αλέξης Τσίπρας. Πρότεινε συμμαχία των….
χωρών του νότου απέναντι στην γερμανική κυριαρχία στην Ευρωζώνη, καλώντας τον πρωθυπουργό να κινηθεί άμεσα προς αυτή την κατεύθυνση, εκφράζοντας παράλληλα την ετοιμότητά του να συζητήσει, σχετικά με την ανάληψη μιας τέτοιας πρωτοβουλίας, τρόπους στήριξής της.
Σχετικά με τις δυνατότητες διαμόρφωσης μιας τέτοιας συμμαχίας στις σημερινές συνθήκες, είπε ότι πρέπει να σπάσει η πολιτική των βορείων χωρών και της Γερμανίας να απομονώνουν μία-μία τις χώρες του νότου για να επιβάλλουν την θέλησή τους.

Γι αυτό, υπογράμμισε, πρέπει να σπάσει η αυταπάτη των χωρών του νότου ότι αν τα έχουν καλά με την ισχυρή Γερμανία  θα πάνε καλά τα πράγματα.
Στην ερώτηση με ποιόν θα κυβερνήσει τη χώρα, σημείωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, με το που θα λάβει ισχυρή λαϊκή εντολή, θα καταθέσει το πρόγραμμά του και εξέφρασε την ελπίδα ότι θα το ακολουθήσουν κι άλλες δυνάμεις, διαφορετικά, πρόσθεσε, θα έχουν την ευθύνη μιας μεγάλης αστάθειας της χώρας.
Διευκρίνισε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να κυβερνήσει με μνημονιακό σχέδιο, ούτε θα βάλει νερό στο κρασί του.
Είπε χαρακτηριστικά ότι θα βρεθούν πρόσωπα και δυνάμεις που θα στηρίξουν μια νέα εθνική προσπάθεια και με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ θα δημιουργηθεί μια αριστερή κυβέρνηση κοινωνικής σωτηρίας, με εντολή για σκληρή σύγκρουση στην Ευρώπη «για να σώσουμε την πατρίδα μας»
Κι άλλες μαλακίες ..όπως ότι θα πολεμήσει το μνημόινειο, ...πως δεν πιστεύει ότι έχουμε κατοχή Γερμανική.. και φυσικά, όπως αποδείχτηκε ... ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει κανένα πρόγραμμα για να βγούμε από τη κρίση...ΚΑΝΕΝΑ! 
Θα πείτε πού στο διάολο πήγαν όλα εκείνα... τα επαναστατικά της κρεββατοκάμρας του ΣΥΡΙΖΑ; ..με τα οποία φουμάριζε τον ελληνικό λαό, πως εξαφανίστηκαν οι μπάσταρδοι κουκουλοφόροι του; 
Ιδού ο Κωλοτούμπας σας. Δοξαστε τον!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου