Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΘΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!



ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΔΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΡΕΠΟΡΤΕΡ! ΚΑΝΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΗΜΙΓΥΜΝΗ!!!(ΒΙΝΤΕΟ)



GOMENA-TV-REPORTER


Είναι ένα κορίτσι που νοιάζεται πολύ για την εξωτερική εμφάνισή της. Και όχι τυχαία καθώς έχει τα προσόντα. Και όταν λέμε προσόντα εννοούμε ...προσόντα όχι αστεία.
reporter-jenny-miami-tv
Το πρόβλημα είναι πως οι τηλεθεατές θέλουν πολύ να την βλέπουν...όχι για τα ρεπορτάζ της αλλά για πίσω-μάγουλά της. Λογικό. Η Jenny Scordamaglia στο Miami TV. Ασχολείται με τη νύχτα τα clubs και τη διασκέδαση...
Αντε... και  καλά Σαράντα...

ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΙ, ΩΣΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ:

ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΚΟΙ-ΚΑΤΑΔΟΤΕΣ ΘΑ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ! 
Φτιάξανε οι κατοχικοί, και Νόμο για να στήσουν αύριο τα Τάγματα των Πραιτοριανών!
Το "κόλπο" της Αφρικικανοποίησής μας.. προχωράει μια χαρά.



"Σύμφωνα με τροπολογία (Νόμος 4058/12): που ψηφίστηκε από τη Βουλή όποιος συμμετέχει ενεργά στην καταδίωξη ή σύλληψη δραστών σοβαρών εγκληματικών πράξεων ή σε αστυνομική επιχείρηση προς πρόληψη και καταστολή του εγκλήματος ή σε επιχείρηση του Πυροσβεστικού Σώματος προς κατάσβεση πυρκαγιάς ή διάσωση προσώπων που κινδυνεύουν, εκθέτοντας αποδεδειγμένα τη ζωή του σε κίνδυνο, εισάγεται καθ’ υπέρβαση και χωρίς εξετάσεις στη Σχολή Αστυφυλάκων ή Πυροσβεστών, μετά από αίτησή του η οποία υποβάλλεται εντός αποκλειστικής προθεσμίας δύο (2) ετών από την απόκτηση των απαραίτητων προσόντων διορισμού του σε οποιαδήποτε θέση, πλην του αναστήματος. Η συνδρομή των προϋποθέσεων αυτών διαπιστώνεται με Ένορκη Διοικητική Εξέταση που ενεργείται μετά την υποβολή του σχετικού αιτήματος."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου