Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013


ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ


Στη Βουλή μίλησε ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής στο πλαίσιο της συζήτησης για την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου  του υπουργείου Οικονομικών.
Ο Ν. Μιχαλολιάκος αναφέρθηκε αρχικά στην φιλοσοφία που υπάρχει για την έξοδο της χώρας από την κρίση ότι για να ευημερούν οι άνθρωποι, πρέπει να ευημερούν οι αριθμοί. Συνοπτικά δήλωσε:




"Αυτό δεν ισχύει, καθώς υπάρχουν πολλές χώρες όπου ευημερούν οι αριθμοί, αλλά δυστυχούν οι άνθρωποι. Η Νέα Δημοκρατία όταν υπεγράφη το πρώτο μνημόνιο είχε μια διαφορετική στάση, η οποία στην πορεία άλλαξε. Δυστυχώς, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας. Οι συνθήκες με τις οποίες προσπαθούν να δέσουν τα συμφέροντά τους οι δανειστές μας είναι πέραν πάσης λογικής. Ενώ έχουμε υπογράψει τρία μνημόνια, ζητούν κι αυτήν την ψηφοφορία. Ένας βουλευτής της ΝΔ είπε πως η ίδρυση νέων γραφείων από την Χρυσή Αυγή σημαίνει ότι έχουμε χορηγούς, Δεν μιλάνε για σκοινί στο σπίτι του κρεμασμένου...
Η Χρυσή Αυγή δεν είχε ποτέ κανέναν χορηγό, είναι το μοναδικό κόμμα που έχει ελεγχθεί από ορκωτούς λογιστές και συντηρείται από ανθρώπους που κάνουν θυσίες για τις Ιδέες τους και πληρώνουν από την τσέπη τους. Αυτό το κομματικό κράτος αδυνατεί το κατανοήσει. Πού πήγαν τα λεφτά των συντάξεων; Τι έγινε με το χρηματιστήριο; Με το σχέδιο του μνημονίου οδηγούμαστε σε αδιέξοδο. Για να σώσουμε τη χώρα φτάσαμε να ξεπουλάμε τα πάντα. Η Χρυσή Αυγή καταδικάζει κάθε πράξη βίας και τρομοκρατίας. Υπάρχει πιθανότητα αύριο να μας χρεώσουν κάποια προβοκάτσια. Θα καταψηφίσουμε το πολυνομοσχέδιο. Σε ό,τι αφορά την Χρυσή Αυγή θα λέμε συνεχώς ΟΧΙ»
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου