Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ..ΑΠΟ ΨΕυΔΟΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ!


Κατάληψη & στα στούντιο του Center Tv Καβάλας

Από ...αντιεξουσιαστές..λέει η είδηση. Πρόκειται περί πλάκας,σύμφωνα με όσα εμείς από τη θέση αυτή αναπτύξαμε προ μερικών ημερών, για τη ουσία του αναρχισμού! Δικός μας , -συνεργάτης- θεωρητικός του αναρχισμού ... είπε τα δέοντα: Ο αγνός,κανονικός αναρχικός ..ποτέ δεν στρέφεται κατά συνανθρώπων με βιαιότητες! Είναι στάνταρ αυτό, αμετακίνητη φιλοσοφία. Εδώ ..όμως οι δήθεν αναρχικοί ..εξελίχθηκαν σε αριστεροαναρχικούς... είδος ήδη δημοφιλές, στη ζούγκλα της πολιτικής μας.. Αυτοί εισέβαλαν ... και στην Καβάλα. ΑΡΙΣΤΕΡΟΑΝΑΡΧΙΚΟΙ!..ΟΧΙ ..ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ!
Υποκείμενα δηλαδή... που χρησιμοποιούν την αναρχία ... για να περάσουν τα αριστερόφρονα καλαμπούρια τους! Εξ άλλου όλα αυτά τα καθίκια της αριστεράς.. σταθερά βάζουν χέρι σε κάθε ιδεογραφία ... Όμως οι άναρχοι δεν είναι ..είδος προς εκμετάλλευση.. διότι θα δαγκάσουν ΟΛΟΥΣ!..ΑΝΑΡΧΩΣ ..θανατικά! .. Οι αναρχικοί... δεν είναι επιθετικές ομάδες.. όπως οι κουκουλοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ κι άλλων εγχρώμων.. οι οποίοι με τις αφροσύνες τους έχουν κάνει μπάχαλο την Ελλάδα!2
Η είδηση:>:
 
Κατάληψη πραγματοποίησαν στο τοπικό κανάλι της Καβάλας Center Tv, άτομα που ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο σε ένδειξη αλληλεγγύης, όπως υποστήριξαν, στις καταλήψεις στην Αθήνα.

Οι αντιεξουσιαστές εισήλθαν στο στούντιο την ώρα που εκπομπή βρισκόταν ζωντανά στον αέρα και ύψωσαν ένα πανό στο οποίο αναγραφόταν: «Οι καταλήψεις είναι ζωή. Το κράτος είναι ο θάνατος».
Στη συνέχεια, μία εκπρόσωπος των αντιεξουσιαστών διάβασε το ψήφισμα αλληλεγγύης των καταληψιών κεντρικών κτηρίων (σ.σ. Βίλα Αμαλία, Σκαραμαγκά, Λέλας Καραγιάννη).

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου