Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012


ΒΛΑΞ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΆΦΟ..


  


ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΑΘΕΡΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΩΚΤΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ

ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ   



NTORA
Η εκδότης κ. Ντόρα Σκορδαλάκη
DIMARXOS
Αν αυτός ο τύπος δεν είναι κοινός βλάξ...τότε σίγουρα είναι ...δημοκράταρος
ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΤΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΚΔΟΤΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ
Νέα επίθεση σε βάρος του τύπου! Μετά την επιχείρηση φίμωσης και εκφοβισμού των δημοσιογράφων Σπύρου Καρατζαφέρη, Κώστα Βαξεβάνη και Μάκη Βραχιολίδη, τους οποίους έσυραν στο αυτόφωρο και στα κρατητήρια, νέο σοβαρό επεισόδιο(όπως καταγγέλλεται) ήρθε να προστεθεί στα προηγούμενα! Αυτή τη φορά, θύμα ήταν η εκδότης της έντυπης και ηλεκτρονικής εφημερίδας “ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ”, Ντόρα Σκορδαλάκη.
Κατά την έναρξη της δημοτικής συνεδριάσεως στο Δήμο Ηλιούπολης, ο Δήμαρχος Βασίλης Βαλασόπουλος (κεντρική φωτογραφία), άρχισε να καταφέρεται εναντίον της δημοσιογράφου(όπως ισχυρίζεται η ίδια) αλλά και προς τους τοπικούς αθλητικούς παράγοντες, χαρακτηρίζοντάς τους(πάντα κατά τις καταγγελίες) «εκβιαστές», «κυκλώματα και παρέες». Άφωνοι και άπραγες παρακολουθούσαν τις εκρήξεις του δημάρχου, οι δημοτικοί σύμβουλοι, Θ. Γιαννόπουλος και Γ. Χατζηδάκης!
Ο Δήμαρχος έβαλε όρο προκειμένου να παραμείνει στην αίθουσα και να ξεκινήσει η συνεδρίαση, να… πετάξουν έξω από αυτή την εκδότη-δημοσιογράφο Ντόρα Σκορδαλάκη!!!
Η εκδότης της τοπικής εφημερίδος «Νότια Προάστια» Ντόρα Σκορδαλάκη (φωτό άνω) και θύμα της ενέργειας του Δημάρχου Ηλιούπολης, προέβη στην παρακάτω καταγγελία:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου