Σάββατο, 1 Δεκεμβρίου 2012

ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Ρεπορταζ:H.N.A


ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΣΤΟΤΕΙΝΕΣ 

ΣΠΕΙΡΕΣ ΜΑΣΟΝΩΝ!

Αυτές κατευθύνουν τις τύχες του ελληνικού λαού.Πίσω από κάθε ελληνική τραγωδία οι μασόνοι κινούσαν τα νήματα... Η Μασονία είναι η υπέρτατη Αρχή-Αξία, κι όχι η Πατρίδα, ο Τούρκος Μασόνος δεν πολεμάει τον Έλληνα κι αντίστροφα. Προηγούνται τα συμφέροντα και οι σκοτεινοί σκοποί της Μασονίας κι όχι η Πατρίδα.Ο Γιωργάκης Παπανδρέου απέδειξε περίτρανα το μασονικό αξίωμα!
Σχεδόν όλοι οι πρωτοκλασατοι ΄Ελληνες πολιτικοί είναι Τέκτονες, ή ανήκουν στα παρακλάδια της μασονίας, που είναι ολίγον τι πιο λάϊτ, όπως οι Λάϊονς, οι Ρόταροι και οι Σαεντολόγοι.. Μπουμπούκια όλοι. 
Μας πουλάνε μούσια σωτηρίας για την Ελλάδα κι αυτοί ανοίγουν το λάκο της... με εντολές ξένων κέντρων... Κι έπειτα απορούμε, πως διάολο τρώμε τη μία σφαλιάρα πίσω από την άλλη και η πολιτική ηγεσία μας να σφυρίζει...πέρα βρέχει!

ΤΟ ΠΑΝΘΕΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ,ΚΛΗΡΙΚΩΝ 

ΜΑΣΟΝΩΝ...ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΥΣ. Και ρωτήστε 

τους:Τι ρόλο παίζουν μέσα στη μασονία;Τι 

επιδιώκουν;
Ο Γιωργάκης, ο μεγαλύτερος εγκληματίας
από συστάσεως ελληνικού κράτους
΄Οσο τον θεωρούσαμε εμείς αφελή..
τόσο και πιο χωμένος ήταν ο αλήτης
σε σπείρες συνομοσίας κατά της Ελλάδα..
Δείτε εικόνα καρνάβαλου!
Τα μέλη της Μασονίας δεν είναι τυχαία, οι περισσότεροι είναι προσωπικότητες, αλλά τραυματικά άτομα. Ανασφαλή και φιλόδοξα. Αλληλουποστηρίζονται και είναι χωμένοι σε όλους τους κρατικούς μηχανισμούς.Ποιό είναι το μεγάλο αόρατο αφεντικό τους;.. Δεν χρειάζεται να πονοκεφαλιάσουμε… Βλέπουμε τη δράση όλων αυτών των χθονίων υποκειμένων..και την τρώμε στο πετσί μας.Απολαύστε τους ..Φούσκες του κερατά… και εκτελεστές εντολών…  
  
                              Κάτω ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ  ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, το αδερφάκι του Εθνάρχη, που ταϊζονταν χωρίς να κάνει τίποτε. Το έπαιζε απλά αδερφός!Μασονάρα κι αυτός.
 
Καραμανλης Αχιλέας και δεξιά ο τ. πρόεδρος Κωστής Στεφανόπουλος..Πάντως οι Ρόταρυ και οι Λάϊονς είναι μασογενείς μεν… αλλά ολίγο τι πιό λάϊτ..
και όλες τους ελεγχόμενα από τα εβραϊκά κέντρα αποφάσεων.


ΚΩΣΤΑΣ ΣΗΜΙΤΗΣ Η ΑΛΛΙΩΣ 
ΜΟΡΔΟΧΑΙ ΑΑΡΟΝ ΑΒΟΥΡΗΣ
ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΤΥ ΧΕΙΡΑΨΙΑ-Αν 
δεν κάνουμε λάθος εδώ είναι με τον 
Τούρκο πρωθυπουργό Μπουλεντ Ετσιβιτ, 
τον εισβολέα στην Κύπρο  Μασώνος..κι αυτός
Φαίνεται πως πίσω από κάθε ελληνική 
τραγωδία οι μασόνοι αλωνίζουν   

ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΠΕΝ ΣΑΛΟΜ
Μπορούσε ο γύφτος να λείπει από το
παζάρι; Να μη ξεχνάτε τις χειραψίες..
   
MΠΕΝΑΚΗ Η ΑΛΛΙΩΣ ΧΩΡΕΜΙ ΜΠΕΝ ΧΙΡΑΜ
Και ο Σαμαράς εδώ με ξένους ηγέτες
για το αλυσσόδεμα της Ελλάδας
Μην ξχνάτε ότι οι περισσότεροι
ξένοι ηγέτες είναι μυημένοι στη
Μασονία.. Προσθέστε ακόμη και το
φρούτο τη Λέσχη Μπιλντερμπεργκ  ..
΄Ολα τα παρακλαδια της Μασονίας
Λέσχες είναι (Λάϊονς-Ρόταρυ...) 
   
MΠΕΝΑΚΗ Η ΑΛΛΙΩΣ ΧΩΡΕΜΙ ΜΠΕΝ ΧΙΡΑΜ
ΟΡΚΙΣΕ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΤΟΝΙΖΟΝΤΑΣ
ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ..Αυτή
η σουπιά προφεσορίνα πως το ξέρει, ότι έτσι 
θα γίνει;

Η ΧΕΙΡΑΨΙΑ   ....Να ξέρετε ότι:

Χαρακτηριστικό γνώρισμα μεταξύ τους είναι ο τρόπος που κάνουν τη χειραψία τους… Προσέξτε το αντίχειρα…κατά τη χειραψία. Είναι αναγνωριστικό στοιχείο… το άν ο άλλος ανήκει στην συμμορία… Σημίτης ,Παπανδρέου, Ντόρα και το κακό μας συναπάντημα. Επίσης και οι υπογραφές τους , συνοδεύονται από κάποιες τελίτσες εμβληματικές , ώστε ο παραλήπτης της επιστολής  να ξέρει ότι έχει να κάνει με αδελφόν του στη Μασονία!

ΟΙ ΣΑΪΕΝΤΟΛΟΓΟΙ...ΜΑΣ! ΣΤΗΛΙΑΡΙ ΠΟΥ 

ΘΕΛΟΥΝ!Έλληνες Πολιτικοί, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ και καθηγητές Πανεπιστημιού ,ανήκουν στον κόσμο της Scientology Αξίζει να θυμήσουμε όταπριν από μερικά χρόνια η Εκκλησία καταδίκαζε τη Σαϊεντολογία... όλοι αυτοί που βλέπετε εδώ ήσαν μέσα στους κόλπους της  και κάνανε το κορόϊδο! Γι αυτό και η εκστρατεία της Εκκλησίας δεν είχε απήχηση.Σχεδόν θάφτηκε για να συνεχίζει τη δράση της η μασονική αυτή οργάνωση 

ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ-ΚΛΗΡΙΚΟΙ ΚΑΙ 


ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ ..ΜΑΣΟΝΟΙ

Έκανε εντύπωση την περασμένη εβδομάδα που έγινε γνωστό ότι χρήστηκε μασόνος, ένας Ιεράρχης!Η εκκλησία άρχισε να αποτινάσσει ...τα ράσα της... "δεν είναι δυνατόν... να ψάξουμε να βρούμε ποιος είναι αυτός κ.λ.π." 
Υποκρισία και το μέγα έλεος! Διότι η ύπαρξη ιεραρχών μέσα στους κόλπους της Μασονίας είναι γνωστή εδώ και δεκάδες χρόνια.. Περί τίνων τυρβάζει η επίσημη εκκλησία.; Δείτε τους και δοξάστε τους. 
Μια απορία έχουμε..: Τι δουλειά έχει ένας ιερωμένος στη σκοτεινή και μυστικιστική Μασονία, όταν έχει έναν υπέρτατον Ιησούν Χριστό;

ΑΝΘΗΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ LIONS
Κι ο Παπουλάκος μας με τα σάβανα της Μασονίας
με άλλους συναδέλφους μασόνους ιεράρχες!
  

Αυτός, άνω δεξιά είναι ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος όταν υπηρετούσε στον Τουρκικό στρατό…Διαβάστε τι λέει… ο ΄Ελλην! Ο ίδιος είναι μέλος-πρόεδρος της μασονικής οργάνωσης ΧΑΝ (λάϊτ οργάνωση) .. Στις τάξεις της Μασονίας, υπάρχουν μασόνοι αρκετοί ιεράρχες… κι ας αφήσουν τις υποκρισίες κάποιοι… Ακόμη κι ο Αθηναγόρας ,Οικουμενικός Πατριάρχης επίσης, ήταν μασόνος!
 ΑΘΗΝΑΓΟΡΑΣ

 ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ


 Γενικώς το συμπέρασμα είναι:  Η Μασονία παράγει δικά της μέλη για να καταλάβουν υψηλές εξουσιαστικές θέσεις... πρωθυπουργούς, υπουργούς κι άλλα θλιβερά τσιμπράγκαλα , που κανονίζουν απλά τις τύχες του έθνους, βάσει των συνταγών που συντάσσουν οι μάγιστροι της διεθνούς εβραιοκίντης μασονίας!. Τα λοιπά είναι.... δικά σας!


Αυτοί είναι οι Μασόνοι Πολιτικοί στην Ελλάδα σε βιντεο!

Author: ELLINARAScrete
.


ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ είναι από το ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.GR5 σχόλια:

 1. Για να δειτε πως λειτουργεί η μασονική δικαιοσύνη

  πληκτρολογείστε τις λέξεις κλειδιά

  " δικαστής σε κόλπο με πλαστή διαθήκη "

  και δείτε το μπλογκ...

  Την 13.5.2013 στο Πολυμελές στην Ευελπίδων στο κτηριο 4
  υπόθεση 4 ( κληρονομικό )
  θα γίνει η ΔΙΚΗ

  θα παρετε μια γευση...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ 666.

  ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΑΣΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΑΔΕΣ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666.
  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ....Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666.

  Υ.Γ. ΦΥΣΙΚΑ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑ ΣΤΕΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΖΑΛΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΚΟΜΑ.

  ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ...ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ.
  ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗ ΜΑΣΟΝΙΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ...THANASIS THIMIOPOULOS.

  ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ Η ΣΤΑ ΛΑΤΙΝΙΚΑ Η ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΚΑ ΜΕΣΩ Google... ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ...ΛΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ.
  ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΤΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΑ ΠΑΛΙ ΜΕΣΩ ΓΚΟΓΚΛΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΑΝΑ ΤΗΝ ΓΗΝ ΟΛΗΝ ΤΑ 25 ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ 5 ΜΕΤΕΡΦΑΣΑ ΕΓΩ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ..ΘΑ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ.
  Η ΣΕΛΙΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ...www.ebooks-German-Hellas.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΠΛΟΚ.

  ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΑΥΡΟΜΕΝΟΣ ΠΑΡΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΣ.

  ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΗ ΑΛΛΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΑΡΚΕΙ.
  ΚΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΩΡΑ.
  ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΑΣΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΑΥΤΗ ΘΑ ΤΟΝ ΔΛΛΟΦΟΝΗΣΕΙ ΕΝ ΨΥΧΡΟ.

  ΟΥΤΕ Η ΚΟΛΑΣΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΘΕΛΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΠΡΩΤΟΣ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ Ο ΑΓΙΟΣ Ο ΣΩΣΤΟΣ Ο ΠΑΙΣΙΟΣ.

  Η ΙΕΡΑ ΣΥΝΔΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΙΕ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΦΩΤΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΚΑΓΟΥΝ.
  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΟΥΛΟΣ. ΓΕΝΝΗΘΕΙΣ ΠΡΟΒΑΤΟΝ ΑΠΟΛΩΛΩΝ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΠΟΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΠΟΥ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ ΟΙ ΟΒΑΙΟΙ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ.
  ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ ΠΑΡΑ ΠΡΟΣΚΥΝΜΕΝΟΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή