Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

AΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΤΩΝ ...ΟΜΟΓΕΝΩΝ!


ΜΠΑΖΟΥΝ ΝΕΡΑ ΟΙ ΑΦΡΑΓΚΟΙ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΣΩΤΗΡΕΣ των 600 ΔΙΣ! ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΤΥΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΜΕ ΕΡΓΑ ΤΕΧΝΗΣ & ΟΜΟΛΟΓΑ!

Περιληπτικά υπότιτλα

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:Ο “Τραπεζίτης” … των 600 δις είναι ο Διαμαντόπουλος και ο Κων. Σαμπράκος , σύμβουλος της Ομάδας Σωτηρίας της Ελλάδας, είναι κυνηγοί έργων τέχνης και ομολόγων και συνεταιράκια από πολλού… Έχουν ξαναδράσει στην Ελλάδα με την ίδια μέθοδο προσέγγισης με την ελληνική κυβέρνηση, όπως κάνουν σήμερα..Εμφανίζουν μόνον κάποια αίολα χαρτιά, αλλά όχι και παραδάκι, αφού δεν έχουν γρόσι!
Ενώ η γυναίκα του Σαμπράκου, είναι… δημοσιογράφος! Αστυνομικός συντάκτης επί χρόνια στον ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ, στην εφημερίδα του Δ.Ρίζου! Πρόκειται για την κ. Μαρία Μαρκοπούλου, η οποία μάλιστα ήταν παρούσα και επί της υποδοχής στη συνέντευξη που έδωσαν τα μέλη της END στο ξενοδοχείο president.
Στην ομάδα “σωτηρίας της Ελλάδας” υπάρχουν κι άλλοι: ένας Κύπριος Πρόξενος, ένας ΄Ελληνας νονός της νύχτας στην Τσεχία και δεν ξέρουμε πόσοι άλλοι.. λάτρεις ομολόγων και έργων τέχνης!
Η εισαγγελική έρευνα θα βγάλει πολλά στο φως…


________________________ ΕΙΣΑΓΩΓΉ:
Η υπόθεση με τα 600 ΔΙΣ φαίνεται πως έχει …χαίρε βάθος αμέτρητον. Οι εμπλεκόμενοι είναι πολλοί περισσότεροι, οι οποίοι ανεξάρτητα από τις όποιες επίσημες ιδιότητες τους, δρουν και ως κυνηγοί έργων τέχνης και ομολόγων.Δεν έχουν φράγκο-ρευστό, (εξασφαλίζουν όμως χαρτιά) αλλά κυνηγάνε να πιάσουν την καλή, στοχεύοντας σε κατόχους διαφόρων αξιών.Ιδού το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ
Ο Άδωνις Γεωργιάδης, χαρακτήρισε “απατεώνες” τους απεσταλμένους των ομογενών… που ήρθαν να σώσουν την Ελλάδα με τα 600 δισ.
Ο ίδιος ο Γεωργιάδης , είπε επίσης , πως οι τρείς μάγοι με τα δήθεν εξακόσια δις .. δεν έχουν φράγκο! Και βέβαια υπέβαλε μήνυση εναντίον τους.
Εμείς δεν υιοθετούμε τις εκρήξεις του κ. Γεωργιάδη και διότι ακόμη η ιστορία βρίσκεται σε εξέλιξη:
Η δική μας έρευνα συνέλεξε όμως τα εξής στοιχεία:
1) Φαίνεται –θα το δείτε πιο κάτω- ότι αυτή η ομάδα που πρωταγωνιστεί στα 600 δισ , λειτουργεί ομού από πολύ καιρό με αντικείμενο “εργασιών” το …κυνήγι …ομολόγων κι άλλων χρηματοοικονομικών αξιών, αλλά και έργων τέχνης πλαστών (αναφέρθηκε ένα έργο του Νταλί) ή και γνησίων, που ξέρουμε εμείς.
2) Δεν υπάρχει Τράπεζα στον Καναδά όπου έχουν κατατεθεί τα 600 δισ, αλλά ένα “κατάστημα” καταθετήριο, επενδύσεων (ομολόγων άλλων αξιών )με το όνονα «Diamond & Diamond Merchant Banking Group» , που ανήκει σε κάποιον Διαμαντόπουλο, ή αδελφούς Διαμαντόπουλοι, που όμως στο Οντάριο, υπάρχει και δικηγορικό γραφείο με την ίδια φίρμα diamond & dismond που εξειδικεύεται στα τροχαία ατυχήματα…Μήπως είναι το ίδιο με άλλη μάσκα;

ΣΑΜΠΡΑΚΟΣ-ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥ…
Σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες ο Διαμαντόπουλος αυτός είναι κολλητός και συνεταίρος του εμφανισθέντος από εκπομπή του Χίου, ως ευυπόληπτου πολίτη κ. Σαμπράκου Κων. Αμφότεροι είναι κυνηγοί έργων τέχνης και ομολόγων. Ο Σαμπράκος οπλοφορεί (προφανώς έχει άδεια, αλλά για ποιό λόγο;) και εις κάθε ευκαιρία επιστρατεύει την κουμπούρα του. Είναι και δωδεκαθεϊστής, εκ των ιδρυτικών μελών της θρησκείας αυτής όπως αναγνωρίστηκε από τα ελληνικά δικαστήρια.. Διατηρεί δε επί έτη καφετέρια στο τέρμα της Πατησίων. Πάντως οι κινήσεις κι οι εμπλοκές του εν λόγω σε χρηματοοικονομικές υποθέσεις δεν εναρμονίζονται με τις αξίες και τα πιστεύω των Αρχαιοθρήσκων Ελλήνων και οι οποίοι του σέρνουν ουκ ολίγα.

ΕΤΣΙ ΔΡΟΥΝ…
Δείτε ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα δράσης της ομάδας, από τα πολλά που ξέρουμε:Ο Σαμπράκος έβαλε στο μάτι κάποια έργα τέχνης που κατείχε Αθηναίος. Τον προσήγγισε, παζάρεψε, αλλά το πράγμα δεν τσούλησε.και μετά όλως αιφνιδίως εμφανίστηκε στον κάτοχο των αξιών ο άλλος ..δήθεν άσχετος ενδιαφερόμενος,ο Διαμανόπουλος εκ Καναδά… μετά άλλος κι άλλος..μέχρις ότου κάποιος τους “ρίξει τον πελάτη” … Φυσικά ποτέ δεν δίνουν ρευστό ,όταν προκύψει συμφωνία, αλλά χαρτιά-ομόλογα και κάτι τέτοια αεριτζήδικα .΄Ετσι ακριβώς δουλεύει η ομάδα, που δρα διεθνώς…

Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ κ.ΚΑΡΥΩΤΗΣ...
Ο καθηγητής Καρυώτης ανήκε στην ομάδα END, ως αντιπρόεδρος και υπέβαλε την παραίτησή του προχθές, στις 12 Σεπτεμβρίου,,διότι όπως δήλωσε “κάτι δεν πήγαινε καλά με την οργάνωση αυτή”…σωτηρίας της Ελλάδας και πως τα μέλη της ήσαν οπαδοί της Χρυσής Αυγής και δωδεκαθεϊστές (προφανώς θα εννοούσε τον Σαμπράκο, δεδηλωμένο δωδεκαθεϊστή..) Άλλωστε ο Σαμπράκος εμφανίζεται στο καθ΄ολα περιέργο αυτό σωτήριο ..εκ του πουθενά σχήμα, ως Σύμβουλος ..Τώρα τι συμβουλές μπορεί να δώσει ένας καφετζής, καφετεριατζής, αυτό ας το απαντήσει ο κολλητός του Διαμαντόπουλος και ψευδοτραπεζίτης! και συνεταίρος του στο κυνήγι ομολόγων και έργων τέχνης!΄Η εν ανάγκη και ο προβεβλημένος κ. Λαμπράκης της END….

Η …ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
΄Η γυναίκα του κ. Σαμπράκου Κώστα, είναι δημοσιογράφος η κ. Μαριλύ-Μαρία Μαρκοπούλου, (μιλούσε –παλαιά-περιφρονητικά για τον Σαμπράκο και μαλάκα-τον ανέβαζε και μαλάκα τον κατέβαζε και σίγουρα ισχυρίζονταν ότι η ιδία δεν ανακατεύονταν στις δουλειές του… )

Η κ. Μαριλύ-Μαρία Μαρκοπούλου-Σαμπράκου, είναι δημοσιογράφος ,. Αλλά ποιά όμως Μαρκοπούλου; Υπάρχει ιστοσελίδα στο face book μία Μαριλυ –Μαρία Μαρκοπούλου ..με φωτογραφία, η οποία όμως δεν μοιάζει με αυτήν την ορίτζηναλ που έχουμε εμείς… Υπάρχει και η Μαρία Μαρκοπουλου , επίσης δημοσιογράφος που η εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ την ονόμασε “Ιδού το βαθύ λαρύγγι της SIEMENS και… καρφί του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή

Είναι η ίδια με εκείνη (φωτογραφικά ) που κατήλθε ως υποψήφια στις αρχαιρεσίες της ΕΣΗΕΑ για σύμβουλος με ψηφοδέλτιο Πασοκοβαμμένο! Άλλη Μαρκοπούλου Μαρία ως δημοσιογράφος δεν υπάρχει…Τι
-----------------------------------------
ΦΩΤΟ:Ο Κων. Σαμπράκος Δωδεκαθεϊστής και η όμορφη γυναίκα του δημοσιογράφος, επίσης οπαδός της Αρχαιοθρησκείας, σε εκδήλωση Δωδεκαθεϊαστών.. Αυτή είναι η ορίτζηναλ φωτογραφία Σαμπράκου και Μαριλύ-Μαρίας Μαρκοπούλου. ΄Αλλη φωτογραφία του ζεύγους δεν θα βρείτε στο διαδίκτυο.
----------------------------------------------------------

ακριβώς συμβαίνει; Μιλάμε για το ίδιο πρόσωπο;H όντως η καλή αστυνομική ρεπόρτερ σύζυγος Σαμπράκου, είναι ή ιδία με “το βαθύ λαρύγγι της SIEMENS”;Και η ίδια που ήταν υποψήφιος του συνδυασμού Ανδριόπουλου στις εκλογές της ΕΣΗΕΑ το 2009;. Εμείς ξέρουμε τη δημοσιογράφο που εργάζεται στον ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ και την ταυτοποιήσαμε ως σύζυγο του Σαμπράκου. Κι έτσι είναι. Αλλά στα άλλα δύο στόρυ είναι η ίδια ή κάποια άλλη συνονόματος κυρία;
Δημοσιογράφος, άσχετος με μας που επικοινώνησε με τον
Σαμπράκο, αλλά αυτός αρνήθηκε κάθετα να του μιλήσει!
¨Όσο να πεις μια δημοσιογράφος μπορεί να κάνει και τον Σύμβουλο, ακόμη και στην θολή END, αλλά ένας καφετζής Σαμπράκος, πάει πολύ .. Είναι η δεν είναι ,η δημοσιογράφος Μαρκοπούλου-Σαμπράκου, γνώστης της ιστορίας των 600 δις …των Ομογενών, κίνηση στην οποία πρωταγωνιστεί ο σύζυγός της; Φυσικά , “δεν αναμιγνύεται στις δουλειές του άντρα της” όπως είχε πει, Αλλά εδώ όμως την επισημάναμε να δρα ενεργώς και μάλιστα ως οικοδεσπότης (Σύμβουλος γαρ ο σύζυγός της Σαμπράκος) στη συνέντευξη Τύπου που έδωσαν τα μέλη της END, υποδεχόμενη φιλοφρόνως τους προσκεκλημένους.

ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΥΝΗΓΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ & ΕΡΓΩΝ ΤΕΧΝΗΣ
Πάμε παρακάτω:
Στην ομάδα υπάρχει ένας Κύπριος πρόξενος, επίσης κυνηγός έργων τέχνης, σε χώρα της τέως ΕΣΣΔ, ένας Έλληνας νονός της νύχτας στην Τσεχία –ξέρουμε το όνομά του Δήμου…-Και το λέμε αυτό διότι αναφέρθηκε από την ειδησεογραφία και …εταιρία της Τσεχίας…που “μετέχει” …φιλότιμα στα …στην “επιχείρηση 600 ΔΙΣ…Για την Ελλάδα” (ποιά ,ή εταιρία ;Του Δήμου;…)
Η ομάδα αυτή κυνηγών έργων τέχνης και ομολόγων, επιδιώκει να προσεγγίζει κατόχους έργων ή άλλων αξιών”.. με διάφορα κολπάκια Τραπεζιτικά,Δεν έχει ρευστό, αλλά εξασφαλίζει κέρδη με τη “διακίνηση” των επιβεβαιωτικών- εξουσιοδοτικών … χαρτιών για έργα κι ομόλογα…που αποσπά από τους …πελάτες της!
Το παιχνίδι αυτό , το ίδιο απαράλλαχτα το έχουν ξαναπαίξει στην Ελλάδα, σε ιδιωτικές συναλλαγές επιχειρώντας νᨔαγοράσουν” ,χωρίς φράγκο,…μεγάλης αξίας έργα τέχνης. ΟΙ ίδιοι αυτοί άνθρωποι, Διαμαντόπουλος, Σαμπράκος , πρόξενος Κύπριος-ξέρουμε το όνομά του κ. Χριστο……- και ο Δήμος από τη Τσεχία, που είναι μεταξύ τους φίλοι, “χτυπάνε” το στόχο τους δήθεν ανεξάρτητα, ο ένας από τον άλλον …σαν να μη γνωρίζονται μεταξύ τους, ενώ είναι συνεταιράκια , κι από κοινού κάνουν τα μεγαλεπίβουλα σχέδιά τους. Κι όποιος από αυτούς πετύχει να συμφωνήσει με τον πελάτη, τον οποίο πρωτίστως επιδιώκουν να αποσπάσουν την υπογραφή του για τη διαχείριση των έργων του ή ομολόγων του..τότε όλα είναι μια χαρά.
Άτομο που ενεπλάκη σε ανύποπτο χρόνο μαζί τους, αλλά δεν την πάτησε, είπε:
--Το σενάριο μού είναι γνωστό, όπως και τα άτομα αυτά.Εκείνο που νομίζω ότι επιδιώκουν αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα είναι να εξασφαλίσουν ένα χαρτί υποσχετικής πως δηλαδή η κυβέρνηση αποδέχεται τα 600 δισ…ή κάτι άλλο εξασφαλιστικό κ.λ.π κι από κει και πέρα τους ανοίγεται ο δρόμος να συλλέξουν αμύθητο πλούτο, την ώρα που οι ίδιοι δεν έχουν φράγκο, όπως εύστοχα επεσήμανε ό Άδωνις Γεωργιάδης και επιβεβαίωσε ο καθηγητής κι αντιπρόεδρος της οργάνωσής τους κ. Καρυωτάκης.
Ο καθηγήτης προκείμενου να αποδράσει από το σχήμα αυτό της END υποκρίθηκε … ότι του ανατέθηκε ένα έργο από την Κυβέρνηση πράγμα ασυμβίβαστο με την ιδιότητα του ως αντιπροέδρου της οργάνωσης END -Σώρρα.. Θα μπορούσε όμως να μην αποδεχθεί τη κυβερνητική θέση, αν η οργάνωση του… κατέβαλε τα ίδια χρήματα ..
--Μα αφού ξέρεις πως δεν έχουμε ρευστό… πως να σε πληρώσουμε…του απάντησαν… Κι έτσι δραπέτευσε από την ομάδα των σωτήρων του έθνους!
΄Ολα αυτά δένουν μεταξύ τους.Διότι οι πρωταγωιστές είναι δεμένοι μεταξύ τους διαχρονικά σε άγρια παιχνίδια εξασφάλισης έργων τέχνης και χειρόγραφων αξιών.! Δυνατόν η απόπειρα τους να προσεγγίσουν την κυβέρνηση να έχει σύμφωνα με το πλάνο τους , στοιχεία αξιοποίησης του …οράματός τους …αλλά υπάρχουν πολλά …αλλά.
Η κυβέρνηση δεν μάσησε! Απομένει στη δικαιοσύνη να ερευνήσει σε βάθος την υπόθεση αυτή .. ΄Ολα δείχνουν πως έχουμε να κάνουμε με ομάδα άφραγκη που επιχειρεί να εκμεταλλευτεί τις ελπίδες ενός ολάκερου έθνους. Κι αυτό ισοδυναμεί με ειδεχθές έγκλημα και… κρεμάλα!
Θα μπορούσαν εντούτοις, αν δεν είχαν άλλα τεθλασμένα στο μυαλό τους να κάνανε το απλούστερο, και χωρίς φανφάρες: Να πήγαιναν στον Πρόεδρο του Αρείου Πάγου, ή στον πρόεδρο της Δημοκρατίας και να του κατέθεταν το τσεκ των 600 δις διασφαλίζοντας φυσικά τους όρους που θέτουν. Δεν το έπραξαν, διότι πολύ απλά επιδιώκουν, εκμεταλλευόμενοι τις ελπίδες του λαού, να καρπωθούν οι ίδιοι κέρδη, με αέρα κοπανιστό!

Για την αναδημοσίευση απαραιτήτως LINK: www.hellasnews-agency.blogspot.gr


___________________________
ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ
ΜΑΡΙΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ:ΙΔΟΥ ΤΟ ΒΑΘΥ ΛΑΡΥΓΓΙ ΤΗΣ SIEMENS

Με τίτλο «Ιδού το βαθύ λαρύγγι της Siemens» η εφημερίδα «Δημοκρατία» δημοσιεύει το όνομα και το πρόσωπο της δημοσιογράφου με αναφορά στον Χριστοφοράκο για τις κινήσεις του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή. Σύμφωνα με την εφημερίδα, αυτή είναι η δημοσιογράφος Μαρία Μαρκοπούλου.
Ποιο ειναι το "βαθύ λαρύγγι" της Siemens

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "δημοκρατία", το «βαθύ λαρύγγι» της Siemens ονομάζεται Μαρία Μαρκοπούλου, ασκεί το επάγγελμα του δημοσιογράφου και στις εκλογές 26ης και 27ης Μαϊου 2009 ήταν υποψήφια με τον (προσκείμενο στο ΠαΣοΚ) συνδιασμό Δημοσιογραφική Ενότητα με επικεφαλής τον Μάκη Ανδριανόπουλο.
Η εικονιζομένη δημοσιογράφος κ Μαρία Μαρκοπούλου –είναι η μοναδική φωτογραφία της που κυκλοφορεί.-. είναι ίδια με τη δημοσιογράφο, σύζυγο του κ. Σαμπράκου; Η δική μας ορίτζηναλ φωτό δεν …μοιάζει με την ανωτέρω επαγγελματία δημοσιογράφο και μέλους της ΕΣΗΕΑ.
Η εικονιζομένη πάντως Πασόκα εμφανίζεται ως αγρίως διαπλεκόμενη και ματσωμένη γερά… Θα μπορούσε κανείς να την χαρακτηρίσει ΜΑΤΑ ΧΑΡΙ της ελληνικής δημοσιογραφίας! Πλήρες πορτραίτο για τη δράση της έχει ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και είναι απολαυστικό.Θα το βρείτε αν κάνετε κλικ στα παρακάτω:
Πρώτο ΘΕΜΑ online : Καραµανλής: "Δεν µπορώ να ελέγξω τις µίζες ...www.protothema.gr › Πολιτική - Προσωρινά αποθηκευμένη
Εμείς πάντως ξαναρωτάμε: όλα τα πιο πάνω δημοσιεύματα, αφορούν την κ. Σαμπράκου;-Μαρκοπούλου, ή πρόκειται περί άλλου ατόμου;

ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ Η.Ν.Α κατακυρώθηκε αποκλειστικά στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ: Μέσα σε μία ώρα από την ανακοίνωσή μας. Ο Χίος πρόλαβε ... όλους τους άλλους παραλήπτες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου