Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

ΑΠΟ ΛΕΠΤΟ ΣΕ ΛΕΠΤΟ ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ...


ΑΠΑΛΑΣΟΜΑΣΤΕ..ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΜΑΣ

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ …ΑΠΟ ΤΟΝ …ΔΗΜΙΟ

Αυτή τη στιγμή μετά την δυνατή αρθρογραφία του Δικτύου ιστοσελίδων ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΥΠΟΥ , με τον τίτλο Η ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ .. φαίνεται ότι αλλάζει το σκηνικό, και σύντομα θα  έχουμε την παραίτηση του ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ..
Κατά τις πληροφορίες μας ..έχει κλατάρει και η γυναίκα του τον πιέζει αφόρητα…”να τα παρατήσει και να φύγουν στο εξωτερικό… ” Μακάρι, διότι ο τύπος έβαζε πρώτα το συμφέρον των δανειστών και της σπείρας των νεοναζί της Μέρκελ, και μετά της Ελλάδας
Στο μεταξύ Σαμαράς και Καρατζαφέρης αυτή τη στιγμή τα μασάνε και  δεν δείχνουν και τόσο πρόθυμοι να υποράφουν  την υποτελική νέα συμβασή… ΄Ιδομεν… σε λγες ώρες θα ξέρουμε περισσότερα..
ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΤΙΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΙΣ...ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ-ΣΑΜΑΡΑΣ...ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΝΑΒΟΛΛΗ... ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΊ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΟΙΧΤΟΙ..
΄Ηδη υπάρχει εμπλοκή… Αποκαλύφθηκε προ ολίγου ότι η σύμβαση αναφέρει άλλα στο αγγλικό κείμενο κι άλλα στο ελληνικό. Στο Αγγλικό αναφέρεται η κατάργηση του 13 και 14 ου μισθούν ενώ από το ελληνικό που διαβασε ο Καρατζαφέρης, δεν αναφέρεται τίποτε .
΄Ετσι ο κ. Καρατζαφέρης πρό ενός λεπτού προέβη στην ακόλουθη δήλωσε
–Με προβληματίζουν ζωηρά οι βαθυτερες προθέσεις της τροϊκας!, είπε!!
Τώρα σε προβληματίζουν Γεώργιε…΄Εχετε ακόμη λίγη ώρα στη διάθεσή σας να γράψετε ιστορία … Θα σας ακολουθήσουν όλοι οι Ευρωπαϊοι… διότι η απειλή της συνωμοσίας των μαφιόζων φονιάδων του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και των άλλων Τραπεζιτών είναι εμφανής και ξετσίπωτη…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου