Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

ΠΕΡΙ ΨΑΧΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ..,

Λάβαμε από το γνωστό και φιλικό blog APNEAR το παρακάτω , το οποίο και σχολιάζουμε δεόντως.Ιδού:


ΣΥΓΧΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ..ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΨΑΧΝΕΤΑΙ ΚΙ ...ΕΧΕΙ           ΟΡΑΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ! ΚΙ Ο               ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ... Κι Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΛΟΜΒΕΡΔΟΣ  ΕΠΙΣΗΣ .ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ Η ΛΙΣΤΑ ..ΤΩΝ   ΧΑΒΑΛΕ ΣΩΤΗΡΩΝ  ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ! Μα είναι καλλιτέχνες...διασκεδαστές και δεν το ξέρετε!                                     

Όταν ο κωλοτούμπας ορκιζόταν να πολεμάει την Νέα Τάξη…

Βέβαια σήμερα έχει γίνει ο μεγαλύτερος σφουγγοκωλάριός της. Συγκυβερνάει με ΠΑΣΟΚ και ΝΔ υπό την πρωθυπουργία ενός εξέχοντος μέλους της Τριμερούς, ομοτράπεζος πλέον με μέλη της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ στο υπουργικό, έχει γίνει αγαπημένο παιδί των ΜΜ"Ε" και έχει πλέον προβολή μεγαλύτερη από όση του αναλογεί, από την κοινοβουλευτική του δύναμη…


Με την συμμετοχή του στην αντισυνταγματική συγκυβέρνηση πολλοί φανατισμένοι κομματικοί ακόλουθοι πήραν αξία και βγαίνουν να μας κουνήσουν το δάχτυλο για να μας επιβάλλουν το τι πρέπει να πιστεύουμε για τον μεγαλύτερο πολιτικό που έκανε ιδεολογία το “όπου φυσάει ο άνεμος πάω”…


Για θυμηθείτε τον όρκο που δίνατε παλιά μέλη του ΛΑ.Ο.Σ:

ΣΧΟΛΙΟ-ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ  Η.Ν.Α 
Αν και είσαι σοβαρός κι εύστοχος μίστερ apnear & east..ιδεολογικά φαίνεται πως μπερδεύεσαι με Καρατζαφέρη. 
Λοιπόν πρόσεξε: Είναι κοτσάνα ο ισχυρισμός σου  πως προβάλλεται υπέρμετρα ο κωλοτούμπας από τα Μ.Μ.Ε. σε σχέση με τη κοινοβουλευτική  δύναμη του.. 
Φαίνεται πως λησμονείς ότι από το 1974 και μετά οι θλιβερές μειοψηφίες της πάσης απόχρωσης αριστεράς απολαμβάνουν ισότιμη (;... ΓΙΑΤΙ ΜΩΡΕ;..κατά τη λογική σου; Γιατί ΡΕ;) προβολή από τα ΜΜΕ.. με αποτέλεσμα οι του τίποτε να καταστούν και παραγοντίσκοι; Στενός κορσές!..με φασιστοειδή... από κούνια (ψάξε να δεις την προέλευση του καθενός..αριστερίσκου)που  ωρύονται υπέρ της...δημοκρατίας!  Της κουκουλοφόρας ασφαλώς ! Κάνω λάθος;..Και τα μπασταρδάκια  αυτά συνεχίζουν να απολάμβανουν ΙΣΟΤΙΜΗ προβολή από τα Μ.Μ.Ε.

Γιατί το ξεχνάς; Άστοχο λοιπόν το επιχείρημά σου.
Εχεις προφανώς κάποιο πρόβλημα με τον Καρατζαφέρη και λίαν καλώς... Αλλά μπορείς να τον ανατινάξεις με πολλά άλλα...
που μπορώ να σου στείλω, αλλά μια έρευνούλα αν κάνεις με το ερώτημα: Τι αμοιβές δίνει στους συντάκτες -συνεργάτες του τηλεοπτικού του σταθμού του AΣTY; Μήπως είναι μισθοί πείνας; Μήπως δεν είναι αυτός που είπε το συγκλονιστικό: "Μη ζητάτε αυξήσεις... Χάρη με χρωστάτε ...που σας προβάλω από το κανάλι, αλλιώτικα ούτε η μάνα σας θα σας ήξερε!.."

Το πρόβλημα δεν είναι ο Καρατζαφέρης, που στο κάτω της γραφής, δεν κάνει τίποτε περισσότερο από αυτό που έκανε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Βρήκαν αμφότεροι, κενά ..ορφανά στο δημόσιο βίο μας και μπούκαραν υψώνοντας σημαίες..για να χάψουν το πόπολο και τη ψήφο του.
 Ο μεν Καρατζαφέρης πόνταρε στην εθνικοφροσύνη των Ελλήνων, ο δε Ανδρέας στο ανύπαρκτο είδος (στα 1974) είδος του Σοσιαλισμού-Τη σφραγίδα του σοσιαλισμού επιτοπίως τότε την κρατούσε κάποιος Πρωτόπαπας (1944)-όχι ο σημερινός συνδικαλιστής-καραγκιόζ μπερντέ τραπεζουπάλληλος-και υπουργός του ΠΑΣΟΚ- αλλά ένας οραματιστής έντιμος που με τη φόρα του Ανδρέα εξαφανίστηκε εις τα εξ ων συνετέθη...Γι αυτό και η σαλατοποίηση του ιδεογραφήματος του ..σοσιαλισμού! Τα αγαθά του ..τα απολαμβάνουμε άλλωστε ΟΛΟΙ μας... ; Ή δεν το βλέπεις-νοιώθεις;

Άρα.. τι άρα; Άρες-μάρες ..κουκουνάρες..
Και πρόσεχε.. μια κι είναι ολοφάνερο πως ελάχιστα γνωρίζεις από πολιτική.. Λειτουργείς θερμοκέφαλα, ό,τι χειρότερο δηλαδή για την ευθυκρισία ως προς την σμπαραλιασμένη πολιτική των τυχοδιωκτών -σοσιαλιστών, κομμουνιστών, κι εθνικοφρόνων που μας περιβάλλουν! Κάνω λάθος... apnear-east?

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου