Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017

Λύση ; Ο Θεός να δώσει ......................... Είστε κι εσείς θύματα ???

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ
ΜΕ ΑΠΡΟΣΩΠΑ ΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ .....

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΔΙΚΤΥΟΥ :
Παναγιώτα Βασιλοπούλου : Δημοσιογράφος ΕΣΔ

Πρέπει να είσαι Δημοσιογράφος για να βγάλεις άκρη ; Γιατί ; 

Μετά από καταγγελία που μου έκανε η Ε.Β , ούτε η ίδια , ούτε και ο δικηγόρος της καταφέρνουν να επικοινωνήσουν με το Νομικό Τμήμα της Nova και της Wind. To διαπίστωσα λοιπόν σε Ρεπορτάζ μου , μιας και δεν μπορούν να βγάλουν άκρη.
Πως έχουν τα πράγματα: Η εταιρία cyta , υπόσχεται πως αν μπεις στην Λίστα της με αριθμό 11 , δεν θα δίνεται ο αριθμός του τηλεφώνου σου, κάτι που δεν τηρεί.
Τουτέστιν , ο αριθμός της δόθηκε ,στις εταιρείες wind , vodafone και nova .

Οι εταιρείες λοιπόν , ενοχλούσαν συνεχώς για ενημέρωση προγραμμάτων την Ε.Β  , όπου δήλωνε πως δεν επιθυμεί να την καλέσουν ξανά και αυτό να καταγραφεί.
Κάτι που δεν έγινε . Ο Δικηγόρος της έχει κινηθεί νομικά κατά της εταιρείας cyta , και προσπαθεί να κινηθεί νομικά και
κατά των εταιριών , wind, vodafone και nova.
Η υγεία της Ε.Β. Είναι σε άσχημη κατάσταση , που για λόγους δεοντολογικούς δεν μπορώ ν΄ αναφέρω. Όπως και συν ότι είναι σε κατάσταση πένθους . Αυτός είναι και ο λόγος που απευθύνθηκε σε δικηγόρο.

Ολόκληρο επιστήμονα όμως , τον έχουν κάνει μπαλάκι, όταν ζητά το τηλέφωνο του Νομικού Τμήματος των εταιριών ώστε να μιλήσει με αρμόδιους συναδέλφους του , για το που να στείλει εξώδικα ώστε και Νομικά να μην την ενοχλούν , μιας κι αυτό υποτροπιάζει την υγεία της και αυτός είναι και ο λόγος της καταγγελίας τους σε μένα ως δημοσιογράφο .


Σε Αποκλειστικό Ρεπορτάζ μου , με στοιχεία , είδα πως ισχύει , πέραν της vodafone , όπου μου δόθηκε αμέσως το τηλέφωνο του Νομικού τους τμήματος.
( Η wind και η nova , αν χρωστάς έχουν νομικό τμήμα και αν θες να επικοινωνήσεις , δεν έχουν ; )
Σήμερα 12/092017 και μετά τις 20:00 ξεκίνησα το Ρεπορτάζ , πιστεύοντας πως πάνω από όλα είναι η εξυπηρέτηση του Πελάτη. Όχι ........ Δεν είναι λοιπόν .
Στην προσπάθεια μου να μου δώσουν τηλέφωνο του Νομικού Τμήμα της wind , όπου υπεύθυνος είναι ο Τόμπρας Θεοδώσης , το τηλεφωνικό κέντρο δεν έδινε σε ώρες γραφείου το τηλέφωνο του Νομικού Τμήματος και για να μιλήσεις με το νομικό τμήμα έπρεπε να κάνεις αίτηση Μητρώου και σε 11 ημέρες θα απαντούσαν. ( ωραίο κόλπο )
Έντεκα ημέρες θα είσαι υποχρεωμένος να δέχεσαι ακόμα και σε ώρες κοινής ησυχίας την ενόχληση τους. Μίλησα με τον Υπάλληλο Σ.Κ, που δήλωσα ιδιότητα μου, έπρεπε να πάρει η ίδια να κάνει αίτηση , ( που η υγεία της είναι διαλυμένη και να δουν γιατί την ενοχλούν) . Αν έχεις το Θεό σου !!!!!!!!!!! Το άκρον άροτρο της ειρωνείας :

Όπως βλέπω στο διαδίκτυο , οι πελάτες μιλούν για την απόλυτη ξεφτίλα και ιδού και τα link:



Συνέχισα με την nova , όπου περίμενα μια ώρα στην  αναμονή κι άλλη μια ώρα μπας και βγάλω άκρη  μίλησα λοιπόν  σήμερον,  με τον Υπάλληλο Π.Μ, όπου πριν μου τα πει τα είπα εγώ , ( πως δηλαδή δεν είναι δυνατόν , δηλώνοντας την ιδιότητα μου , να μην έχουν τηλέφωνο Νομικού Τμήματος και πως δίνουν  στον δικηγόρο της   άσχετα τηλέφωνα επικοινωνίας] , και η ίδια δεν μπορεί να φέρει εις πέρας την επικοινωνία λόγο της Υγείας της, δεν έδιναν Τηλέφωνο Νομικού Τμήματος λοιπόν , και πρέπει να γίνει αίτηση και να της ανοίξουν καρτέλα .....
και ποιος τους είπε πως θέλει να δώσει επιπλέον στοιχεία της για να μην ενοχλούν ; )

( παράπονα στο διαδίκτυο από πολίτες )

Τελικά στη nova , όντως πρέπει να έχεις το Θεό Μέσο για να βρεις άκρη .
Στη wind , τους Άγιους Πάντες ................... ( και πάει λέγοντας) 

Λύση ; Ο Θεός να δώσει .........................

Αλλά κι εγώ που σας δίνω στοιχεία που δεν τα δίνουνε 



vodafone:
Τηλέφωνο : 210 6702000
Οδός : Τζαβέλα 1-3 Χαλάνδρι 


wind :
Τηλέφωνο : 2106158000 
Λεωφόρος Κηφισίας 66   Τ.Κ 15125
Μαρούσι 


nova - forthnet 
Τηλέφωνο : 2119559000 
Οδός : Κάτζα Παλλήνη Προέκταση οδού Μάνης 
Τ. Κ     15351 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου