Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΝΟΗΤΕΣ ...ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!...ΒΡΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΥΛΟΥΒΑΧΑΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ...ΣΠΟΥΔΑΙΟΥΣ

Μήνυση στον δήμαρχο Κέρκυρας έκανε η Χρυσή Αυγή για τουρκικό συγκρότημα!- ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ!!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ...ΑΦΡΟΝΩΝ!


Ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ιωάννης Αϊβατίδης, κατέθεσε μήνυση κατά του δημάρχου Κέρκυρας, Κώστα Νικολούζου, με αιτία, τη συμμετοχή Τούρκων χορευτών στο Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών, που διοργανώθηκε στο νησί, υπό την αιγίδα της Δημοτικής Αρχής.
Η μηνυτήρια αναφορά κατατέθηκε επιπλέον σε βάρος των διοργανωτών του Διεθνούς Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών Κέρκυρας και των Τούρκων καλλιτεχνών που συμμετείχαν σε αυτό, γιατί "προέβησαν σε πράξεις μειοτικές και προκλητικές για το ελληνικό κράτος".  
Ο βουλευτής της Χ.Α. υποστηρίζει πως  κατέθεσε την αναφορά, με αφορμή "τους παραδοσιακούς χορούς υπό την τουρκική σημαία" που έγιναν την Παρασκευή στο Λιστόν και σε άλλα ιστορικά σημεία της πόλης.
Άμεση και δριμεία ήταν η απάντηση εκ μέρους του δημάρχου. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στο τοπικό Enimerosi Kerkira:
"Έχουμε να αντιμετωπίσουμε το παράλογο το οποίο συνδέεται με το μίσος, την κακία, το ρατσισμό. Ήρθε ένα χορευτικό συγκρότημα, όπως όλα τα συγκροτήματα που έρχονται, είτε παίζουν ποδόσφαιρο, είτε παίζουν φλάουτο και κουβαλούσαν τη σημαία τους, ποιά είναι η προσβολή; Εξάλλου με την Τουρκία είμαστε σύμμαχοι και γείτονες χώρες. Τώρα αν το μυαλό και η καρδιά του κ. Αϊβατίδη θυμήθηκε το μίσος της «Τουρκιάς», να του υπενθυμίσω ότι η σύντροφοί του ήταν αυτοί που άνοιξαν την Κερκόπορτα στην Κύπρο. Το φασισταριό της χούντας των συνταγματαρχών άνοιξε την πόρτα στην Κύπρο, αυτούς υποστηρίζει η Χ.Α.".
Συμπλήρωσε δε, πως δεν θα ασχοληθεί περαιτέρω με το ζήτημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου