Σάββατο 26 Αυγούστου 2017

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ : Παναγιώτα Βασιλοπούλου

ΟΤΑΝ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΜΙΛΑΕΙ , ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΛΕΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ .............
Ναι , γράφω για Τον Γιώργο Πασχαλίδη .....












Ένα  αφιέρωμα μου, στο Γιώργο Πασχαλίδη , που μπόρεσα να αναλύσω έστω και λίγο , σε ένα βίντεο γι΄ αυτόν , την πορεία του , τη δράση του και να προσεγγίζω όσο μου επέτρεπε ο χρόνος στο βίντεο , το φαινόμενο Γιώργος Πασχλίδης.


                            ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ 



ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΑΣΧΑΛΙΔΗ :
Ο Γιώργος Πασχαλίδης γεννήθηκε στο Αιγίνιο της Πιερίας . Είναι παντρεμένος με τη Χρυσούλα Πασχαλίδη και έχουν τρία παιδιά. Τον Δημήτρη , την Ελευθερία και το γαμπρό τους το Γιώργο.

Το 2009 εκδόθηκε το πρώτο του βιβλίο με τίτλο ΄΄ Άνοιγμα Αγάπης, Πορεία Ζωής ΄΄ . Ακολούθησαν το ίδιο επιτυχημένα τα τρία ηχητικά βιβλία : ‘’ Θρόισμα Αγάπης ΄΄ ΄΄ Άγνωστο παρόν ΄΄ και ‘’ Ο Γιώργος Πασχαλίδης Μιλάει για το Παρόν’’
Το 2010 κυκλοφόρησε το δεύτερο βιβλίο του με τίτλο ΄΄Όταν ο Άνθρωπος Συναντήσει τον Εαυτό Του ΄΄και το 2011 το τρίτο με τίτλο ‘’ Η Γέννηση Του Νέου Ανθρώπου ΄΄ : προγεννητική φροντίδα ΄΄ . Και τα τρία βιβλία κυκλοφόρησαν από τις εκδόσεις Λιβάνη κι έγιναν αμέσως Best – Sellers μετά από την κυκλοφορία τους . Από τις εκδόσεις Media Vista κυκλοφόρησαν τα έργα του με Γενικό Τίτλο : ΄΄ Τόμος 1 : Ανάλυση των Χαρακτήρων ΄΄ και Τόμος 2: Ανθρώπινες Σχέσεις , Συνδυασμοί Ζευγαριών , Φιλία , Γάμος , Οικογένεια , Εκπαίδευση ,Αθλητισμός , Επαγγελματικός Προσανατολισμός ‘’ που έγινα επίσης Best – Sellers μετά την Κυκλοφορία τους .

Ο Γιώργος Πασχαλίδης Τιμήθηκε με το Διεθνές Βραβείο Λογοτεχνίας Giuseppe Sciacca 2010 και από το Όμιλο UNESCO Τεχνών , Λόγου και Επιστημών Ελλάδας για την προσφορά του στον Άνθρωπο και στην Επιστήμη . Παρουσίασε τις Ανακαλύψεις του στο 18 Παγκόσμιο Συνέδριο Νευροεπιστημών και Βιολογικής Ψυχιατρικής στη Νέα Ορλεάνη στο 20ό Παγκόσμιο Συνέδριο Ψυχιατρικής Γενετικής στο Αμβούργο της Γερμανίας και στο 5ο Παγκόσμιο Συνέδριο Εκπαίδευσης Έρευνας & Καινοτομίας στη Μαδρίτη .




Παναγιώτα Βασιλοπούλου : Αξιωματούχος Δημοσιογράφος της Ένωσης Συντακτών Διαδικτύου



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου