Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Μαζί ως το τέλος με τον Τσίπρα – Έχουμε περάσει πολλές φουρτούνες μαζί (ΗΧΗΤΙΚΟ)


who-is-panos-kammenos.w_hr
 Στην κυβερνητική συνύπαρξη με τον Αλέξη Τσίπρα αναφέρθηκε ο Πάνος Καμμένος.   
Οι δηλώσεις έγιναν με αφορμή την παρουσία του ως κυβερνητικού εκπρόσωπου στους εορτασμούς για τα 105 χρόνια της Ικαριακής Επανάστασης στον Άγιο Κήρυκο και είχε την ευκαιρία να μιλήσει στην Ικαριακή Ραδιοφωνία για θέματα της κεντρικής πολιτικής σκηνής.

Όπως δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας: «Mε τον Αλέξη τον Tσίπρα βρεθήκαμε μαζί σε μία δύσκολη περίοδο για τη χώρα. Είμαστε από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους, ο Αλέξης είναι αριστερός και εγώ ανήκω από μία οικογένεια της κεντροδεξιάς που συναντήθηκε με ένα ευρύτερο πατριωτικό χώρο και του παλιού ΠΑΣΟΚ και δημιουργήσαμε τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Ιδεολογικά έχουμε διαφορές. Όμως για ποιο λόγο είμαστε μαζί;
Είμαστε μαζί για δύο θέματα, το πρώτο είναι ότι δεν έχουμε καμία αναστολή να χτυπήσουμε τη διαφθορά της μεταπολίτευσης, εμείς δεν έχουμε σκελετούς στα ντουλάπια μας ούτε τα έχουμε αρπάξει από κανέναν, ούτε έχουμε υποχρέωση σε κανέναν. Το δεύτερο διότι αποφασίσαμε μαζί να βγάλουμε τη χώρα από τα δεινά των μνημονίων, από τα δεινά των δανειστών, με ένα πρόγραμμα το οποίο δεν θα συνθλίψει τις πλατιές μάζες του ελληνικού λαού.
Και το καταφέραμε το αποτέλεσμα μετράει. Περάσαμε δύσκολα, περάσαμε δύσκολα και με τη συνείδησή μας και στεναχωρήσαμε και δικούς μας ανθρώπους, για να λέμε τα πράγματα όπως είναι.
Όμως η Ελλάδα σήμερα που μιλάμε έχει πάρει ημερομηνία λήξης από τα δεινά των μνημονίων και των δανειστών.
Ήδη έρχονται οι οίκοι αξιολόγησης που μας τσακίσανε και μας έβαλαν σε αυτή την ιστορία, με συνεργό το Γιώργο Παπανδρέου και εν συνεχεία τον Σαμαρά με το Βενιζέλο, να αναγνωρίζουν ότι επιτέλους η χώρα βγαίνει από την κρίση και μπαίνουμε σε περίοδο ανάπτυξης και πρέπει να ξέρουνε ότι ο Πάνος Καμμένος και ο Αλέξης ο Τσίπρας, ο ΣΥΡΙΖΑ και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, δεν είμαστε μαζί για να καλύψουμε παλιές αμαρτίες, όπως έκανε το ΠΑΣΟΚ με τη ΝΔ».
Και συνέχισε: «Τις διαφορές μας τις πολιτικές και τις εκφράζουμε και τις δείχνουμε και στις ψηφοφορίες. Όμως θα είμαστε μαζί μέχρι τέλους. Μην ελπίζουν ότι θα βάλουν μεταξύ μας διαόλους – ζιζάνια να μας χωρίσουνε, ούτε να δημιουργηθεί έλλειψη εμπιστοσύνης μεταξύ μας. Έχουμε περάσει πολλές φουρτούνες μαζί, περάσαμε τα δύσκολα, δεν θα βρούν τώρα που είναι τα εύκολα, όσο και αν ψάξουν. λόγο για να χαλάσει αυτή η συνεργασία που είναι προς όφελος της πατρίδας μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου