Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

E...ΡΕ ΤΙ ΤΡΑΒΑΝΕ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΙΑ....





Η 15η Ιουνίου καθιερώθηκε ως Παγκόσμια Ημέρα Κατά της Κακοποίησης των Ηλικιωμένων, προκειμένου να ευαισθητοποιηθεί το παγκόσμιο κοινό, όσον αφορά στην κακομεταχείριση που υφίστανται οι ηλικιωμένοι ακόμη και μέσα στο ίδιο τους το σπίτι, από ανθρώπους της οικογένειάς τους ή ανθρώπους υπεύθυνους για τη φροντίδα τους γενικότερα.


ΘΕΩΡΊΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΊΑΣ Ή ΕΦΙΑΛΤΙΚΌ ΣΕΝΆΡΙΟ;


Γράφει ο Απόστολος Αποστολόπουλος 

Όλα όσα γίνονται στην Ελλάδα τα χρόνια των Μνημονίων οφείλονται σε στρατηγική της Γερμανίας και του ευρωιερατείου. Ο σχεδιασμός ξεκίνησε, το αργότερο, από όταν άρχισαν οι διαπραγματεύσεις ένταξης της χώρας στην ΕΟΚ. Η στρατηγική μπήκε σε εφαρμογή όταν οι Δανειστές ήταν έτοιμοι, η συγκυρία ήταν ευνοϊκή και στην Ελλάδα είχαν ήδη τοποθετηθεί πρόσωπα κατάλληλα, ώστε η χώρα να υποκύψει χωρίς αντίσταση.

ΣΥΜΒΟΎΛΙΟ ΕΘΝΙΚΉΣ ΑΣΦΆΛΕΙΑΣ ΕΔΏ ΚΑΙ ΤΏΡΑ: ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ “ΧΟΡΕΎΕΙ” ΜΌΝΗ ΤΗΣ Η ΤΟΥΡΚΊΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΆΝ


Γράφει ο Δημήτρης Διακομιχάλης 

Την τελευταία άσκηση Θαλασσόλυκος του Πολεμικού Ναυτικού της Τουρκίας, που στα σενάρια της περιλαμβανόταν εθνικός εναέριος χώρος, τμήμα της τερματικής περιοχής του αεροδρομίου της Ρόδου, δεσμεύσεις ολόκληρων θαλάσσιων περιοχών στο Αιγαίο με αποκλεισμούς νησιών, παρά το έντονο διάβημα διαμαρτυρίας του Έλληνα Πρεσβευτή στην Άγκυρα προς τους διεθνείς παρατηρητές να μην παρευρεθούν στην άσκηση , δυστυχώς την παρακολούθησαν 18 ξένοι στρατιωτικοί ακόλουθοι και παρατηρητές από 21 χώρες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου