Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ!

ΑΠΟ ΤΟ  ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ "ΚΑΛΑΜΙ" 
Δεν υπάρχει ουσιαστικά η Οργάνωση, μην σας εξαπατούν!

''Ελληνοαμερικάνικο Εθνικό Συμβούλιο'': Πως μία ιστορική Οργάνωση της Ομογένειας ΗΠΑ καταστράφηκε την τελευταία 7ετία, από ανίκανους τυχοδιώκτες


'Ασχετοι με Ομογένεια και Οργανώσεις, που ''δεν ξέρουν τι τους γίνεται'', με μηδενικό έργο, περιφέρουν ένα ''πτώμα'' γιά χρόνια, χωρίς ντροπή και στοιχειώδη αξιοπρέπεια, αρνούμενοι να ''πάνε σπίτι'' τους. Γιατί έφυγαν όλες οι Οργανώσεις-μέλη, γιατί ούτε συνεδρίαση το Διοικ. Συμβούλιο μπορεί να κάνει. Κατάντησε μία νεκρή Οργάνωση ολίγων πρώην προέδρων, χωρίς συμμετοχή ενεργών Οργανώσεων.

Κια αυτά, επειδή ο άβουλος πρόεδρος, Βασ. Ματαράγκας, σε ρόλο ''γλάστρας'', άγεται και φέρεται από τον προκάτοχό του Παύλο Κοτρότσιο (ήταν αυτός που ''τραυμάτισε θανάσιμα'' την Οργάνωση, σε μιά 5ετία, καταργώντας και τις... εκλογές) και με την απραξία, αφασία και ανικανότητά του, επέτρεψε στον διασπαστή της Ομογένειας, τον τυχοδιώκτη πρόεδρο Ομοσπονδίας Ν. Υόρκης Πέτρο Γαλάτουλα, να διασύρει το ''Ελληνοαμερικάνικο Εθνικό Συμβούλιο'' (ΕΕΣ), που έγραψε ιστορία προηγούμενες δεκαετίες, επί προεδρίας -ειδικά- του αείμνηστου Θεοδ. Σπυρόπουλου.
Την τελευταία 7ετία ειδικά, μαζεύονται στις υποτιθέμενες ''συνελεύσεις'' μιά φορά τον χρόνο, οι ίδιοι ολίγοι, στην πλειοψηφία τους πρώην πρόεδροι Οργανώσεων-μελών και λένε τα ίδια χαζά και βαρετά. Ούτε προγράμματα έχει το ΕΕΣ, ούτε, ελάχιστη έστω, προσφορά στην Ομογένεια, ούτε επικοινωνία έχει το ανύπαρκτο προεδρείο, με τις Οργανώσεις-μέλη. Ούτε μία εκδήλωση, μία ομιλία, μία υποτροφία ή έστω ένα δελτίο τύπου. Από προσφορά-έργο, το απόλυτο ΤΙΠΟΤΑ. Μιλάμε γιά θλιβερές-γελοίες καταστάσεις του απόλυτου τίποτα, από άσχετους-ανύπαρκτους.
Αν υπάρχουν ακόμα λίγοι αφελείς που νομίζουν (ή τους εξαπατούν) ότι δήθεν υπάρχει ''Εθνικό Συμβούλιο'', τότε γελιούνται. Το ''Εθνικό Συμβούλιο'', είναι νεκρό ολικά. 'Οπως θα ''πεθάνει'' και η κίνηση Γαλάτουλα, γιά δήθεν τριτοβάθμια Οργάνωση. 'Oπως ''πέθανε'' και η κίνηση Αποστολόπουλου, γιά δήθεν τριτοβάθμια Οργάνωση. Δεν μπορεί να υπάρξει τριτοβάθμια Οργάνωση (Συνομοσπονδία) στις ΗΠΑ, με μέλη ''πεθαμένες'' δευτεροβάθμιες Οργανώσεις (Ομοσπονδίες). Η Ομογένεια οφείλει να ''καθαρίσει'' την σαβούρα των Οργανώσεων και να διώξει τους τυχοδιώκτες, που την λυμαίνονται γιά χρόνια. Τα ''ψώνια'', που έχουν ''παλουκωθεί'' στις Οργανώσεις και δεν φεύγουν με τίποτα.
- Και η αλήθεια γιά τις εκδηλώσεις σε άγιο Αυγουστίνο και πόλη ''Ελλάδα'', 2016. Γιατί το ''ΚΑΛΑΜΙ'' τις στήριξε και ο εκδότης του τις διοργάνωσε-συντόνισε, εθελοντικά, γιά λογαριασμό του ΕΕΣ. Πως το ίδιο το Συμβούλιο των ανιστόρητων, άσχετων και ανύπαρκτων του ΕΕΣ...''σαμποτάρισε'', από βλακεία, τις εκδηλώσεις, που θα το πρόβαλαν!!!... (Λεπτομέρειες, Παρασκευή)Ευτυχώς που υπάρχει και ο υφυπουργός Τέρενς, γιά να μας θυμίζει ότι στο υπουργείο Εξωτερικών Ελλάδας θεωρούν ακόμα τους απόδημους 'Ελληνες, ''κάφρους''... (Διαβάστε)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου