Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

ΒΡΕ ΚΑΤΙ ΤΣΙΜΠΡΑΓΚΑΛΑ ...ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΗΘΗΚΑΝ!...ΘΑΨΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ!

NOOR1: Η δολοφονική, παρακρατική, αντεθνική οργάνωση πρέπει να συνθλιβεί. 
ΕΝΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ!!!

Η συνάντηση στην Κύπρο του νέου ΥΠΕΘΑ, Πάνου Καμμένου, με τον πατέρα του αδικοχαμένου Κύπριου αγωνιστή, Θεόφιλου Γεωργιάδη, που ο κ. Καμμένος την χαρακτήρισε σαν την μεγαλύτερη στιγμή της πολιτικής του ζωής

ΗΜΕΡΑ ΝΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΒΑΘΕΩΣ ΚΡΑΤΟΥΣ
Η διακίνηση τουρκικής ηρωίνης δεν είναι απλά κοινωνικό έγκλημα αλλά ευθεία απειλή της εθνικής ασφάλειας.

Οι Τούρκοι δεν φορτώνουν τρεις τόνους ηρωίνη σε κάποιον «περαστικό», αλλά σε δομές που διατηρούν για να χρηματοδοτούν από τουρκικούς παραστρατιωτικούς πυρήνες εώς δυτικούς αξιωματούχους.


Αδιανόητη, αντεθνική, επαίσχυντη η χρησιμοποίηση της παράταξης του Κωνσταντίνου Καραμανλή από κακαουνάκηδες του παρακράτους για να ξεπλύνουν τους εγκεφάλους του κυκλώματος Noor1.

Από την Εργενεκόν στο NOOR1 και τα κλειστά στόματα από σφαίρες και ναρκοχρήμα.

Φαίνεται ότι το αίμα του εθνομάρτυρα Θεόφιλου Γεωργιάδη στέγνωσε νωρίς. Και κάποιοι ξέχασαν ότι ο ήρωας αυτός του σύγχρονου Ελληνισμού δολοφονήθηκε από τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες, που στρατολόγησαν δύο ελληνόφωνους προδότες με αμοιβή 5 κιλά τουρκικής ηρωίνης έκαστος.

Το ότι το σύνολο της τουρκικής ηρωίνης διακινείται από το τουρκικό «βαθύ κράτος», έχει αποκαλυφθεί από το σκάνδαλο Σουσουρλούκ, όπου ένα τροχαίο ατύχημα αποκάλυψε την σχέση των Τούρκων ναρκεμπόρων με τον τουρκικό στρατό, τους Τούρκους νεοναζί κα την ίδια την τουρκική κυβέρνηση! Φυσικά η Τσιλέρ με την συμπαιγνία του καθεστώτος Σημίτη τότε είχαν αποκρύψει την δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης, παρότι αποδείχθηκε πως η τουρκική παραστρατιωτική οργάνωση που διέπραξε τις σφαγές στην Κύπρο το 1996 αλλά και η διαβόητη TMT, χρηματοδοτούντο από την τουρκική στρατιωτική διοίκηση μέσω διακίνησης τουρκικής ηρωίνης!

Από την Εργενεκόν στο NOOR1 και τα κλειστά στόματα από σφαίρες και ναρκοχρήμα.

Σύμφωνα με τον Τούρκο δημοσιογράφο Σελαχαντίν Τσελίκ που έχει κάνει μεγάλη έρευνα για το σκάνδαλο Σουσουρλούκ, η ΜΙΤ ήταν αυτή που ανέθεσε στα μέλη της σπείρας αυτής που ασχολούνταν με το λαθρεμπόριο ναρκωτικών, την αποστολή της δολοφονίας του Θεόφιλου Γεωργιάδη. Δεδομένου δε ότι το εμπόριο ναρκωτικών στην βόρεια πλευρά του νησιού ελέγχεται από τα διοικητικά στελέχη των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών, όπως έχει αποκαλυφθεί από πλήθος δημοσιευμάτων στον τουρκικό τύπο μετά το σκάνδαλο του Σουσουρλούκ, δεν θα πρέπει να ήταν δύσκολη η επιστράτευση δολοφόνων που επιδίδονταν και στην ελληνική πλευρά σε παράνομες δραστηριότητες.


Οι ήρωες του λιμενικού που εξιχνίασαν την υπόθεση NOOR1 και σήμερα στοχοποιούνται από ύποπτα κέντρα

Αλλά η τουρκική παρακρατική αυτή ομάδα δεν σταμάτησε στην δολοφονία του Θεόφιλου Γεωργιάδη. Η ίδια ομάδα στις 7 Ιουλίου του 1996, λίγο πριν από τα γεγονότα της Πράσινης Γραμμής, δολοφόνησε τον Τουρκοκύπριο δημοσιογράφο και ερευνητή, Κουτλού Ανταλί, ο οποίος ασχολούνταν με τις δραστηριότητες των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών και της τουρκικής μαφίας στα κατεχόμενα και λέγεται ότι ήξερε «ορισμένα πράγματα», για την δολοφονία του Γεωργιάδη. Χαρακτηριστικό είναι πως την ευθύνη της δολοφονίας αυτής ανέλαβε η γνωστή τουρκική εθνικιστική παρακρατική οργάνωση, «Τουρκική Ταξιαρχία Εκδίκησης», η ίδια οργάνωση που οργάνωσε λίγο καιρό μετά τα αιματηρά γεγονότα της Πράσινης Γραμμής, με κονδύλια της τότε κυβέρνησης Τσιλέρ που συνεργάζονταν άριστα με την τουρκική μαφία, τις μυστικές υπηρεσίες και το τουρκικό παρακράτος.

Η μεγάλη αποκάλυψη όμως έγινε κατά την εξάρθρωση της ΕΡΓΕΝΕΚΟΝ, της τουρκικής οργάνωσης όπου συμμετείχαν ανώτατοι στρατιωτικοί διοικητές, οι οποίοι ρύθμιζαν εξ’ ολοκλήρου όχι μόνον την διακίνηση της τουρκικής ηρωίνης αλλά και τους αποδέκτες της στην Δύση.

Η εξάρθρωση της οργάνωσης έγινε από το καθεστώς Ερντογάν, όταν ο τελευταίος ενημερώθηκε ότι η οργάνωση αυτή ετοιμαζόταν να τον ανατρέψει. Συνελήφθησαν ανώτατοι στρατιωτικοί διοικητές καθώς και μέλη των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών, αλλά η δίκη που συνεχίστηκε κεκλεισμένων των θυρών ουδέποτε δημοσιοποίησε τα στοιχεία που ανέκυψαν. Στις πρώτες δημόσιες συνεδριάσεις, κατηγορούμενοι αποκάλυψαν ότι ενεργούσαν προς όφελος της Τουρκίας, αναλαμβάνοντας την διατήρηση θυλάκων στην Δύση, χρηματίζοντας δυτικούς αξιωματούχους και προβαίνοντας ακόμα σε εμπρησμούς ελληνικών νησιών! «Εμένα θέλετε να καταδικάσετε μετά από αυτά που έχω κάνει για την πατρίδα;», είχε πει οργισμένος στους δικαστές ένας από τους «εθνικούς ήρωες» της συμμορίας.

Φυσικά ο Ερντογκάν κράτησε όλες αυτές τις δομές διακίνησης ηρωίνης προς την Δύση, οι οποίες πλέον λειτουργούν για λογαριασμό του.

Και φτάνουμε στην περιβόητη υπόθεση του NOOR1. Την διακίνηση τριών τόνων τουρκικής ηρωίνης, με εμπλοκή καθαρμάτων ελληνικής καταγωγής και «υπεράνω υποψίας».

Υπόθεση που διαλευκάνθηκε από τους ήρωες άνδρες του ελληνικού λιμενικού, και αποτελεί τη μεγαλύτερη ποσότητα ηρωίνης που έχει εντοπιστεί διεθνώς.

Είναι αυτονόητο ότι το τουρκικό βαθύ κράτος δεν φορτώνει αυτή την κολοσσιαία ποσότητα εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ σε κάποιον «περαστικό». Αλλά σε δίαυλο που έχει χρησιμοποιήσει αρκετές φορές στο παρελθόν, με μικρότερες ποσότητες, επιτυχώς.

Όπως προκύπτει και από τις υποθέσεις Σουσουρλούκ και Εργενεκόν, μία τέτοια ποσότητα δεν διατίθεται σε «βαποράκια», αλλά δίδεται σε μία υποτυπώδη μάλιστα τιμή, προκειμένου να χρηματοδοτηθούν οι θύλακες στήριξης των τουρκικών επιδιώξεων στην Δύση, είτε αυτοί είναι παραστρατιωτικοί – τζιχαντιστικοί, είτε επιχειρηματικοί με πρόσβαση σε πολιτικά / εκδοτικά κυκλώματα.

Και το προφίλ των εώς τώρα ελληνόφωνων εμπλεκομένων, ταιριάζει απόλυτα σε αυτή την περιγραφή.


Το εντυπωσιακό παλάτι του μεγαλεμπόρου τουρκικής ηρωίνης Γιαννουσάκη και οι ήρωες των 700 ευρώ

Ο Βαρώνος Γιαννουσάκης άλλωστε, δεν είναι κάποιος τυχαίος. Αποτελούσε έναν από τους βασικούς πυλώνες του συστήματος Σημίτη, έχοντας το διαβόητο club «ΚΛΙΚ», από το ομώνυμο περιοδικό που απετέλεσε τη ναυαρχίδα του life style, του καθεστώτος Σημίτη. Αλήθεια, πόσοι μεγαλοδημοσιογράφοι, πολιτικοί κλπ έφαγαν από τα χεράκια του μεγαλέμπορου τουρκικής ηρωίνης Γιαννουσάκη;

Ενδεικτικό του εθνικού κινδύνου που συνιστά η υπόθεση του NOOR1, είναι οι μαζικές δολοφονίες του συνόλου των μαρτύρων στην Τουρκία. Δηλαδή ο Ερντογάν φρόντισε σε ελάχιστο χρονικό διάστημα να κλείσει τα στόματα όσων γνώριζαν για την υπόθεση, για να «σφραγίσει» τον δίαυλο από την πλευρά του.

Στην Ελλάδα δυστυχώς, αντί να υπάρχει πανστρατιά δημοσιογράφων, πολιτικων, πολιτών ώστε να εντοπιστεί και να λογοδοτήσει μέχρι και ο τελευταίος εμπλεκόμενος, έχει σημάνει ένα «ανεξήγητο» σιωπητήριο. Η μάλλον, το αντίστροφο.

Αντί η δικαιοσύνη να ενθαρρύνεται όπως και οι διωκτικές αρχές, έχουμε καταιγισμό δημοσιευμάτων που φτάνουν σε σημείο να στοχοποιούν την ηρωική εισαγγελέα που παλεύει για να διαλευκάνει πλήρως την υπόθεση, αλλά στοχοποιούν ακόμα και τους ήρωες του λιμενικού που έβαλαν τα στήθια τους στην φωτιά απέναντι σε αυτή την πολυδαίδαλη, αντεθνική συμμορία. Ναι, οι ήρωες των 700 ευρώ, στοχοποιούνται από τους ζάπλουτους εγκληματίες και εσχάτως από την αξιωματική αντιπολίτευση!


Το εμετικό πρωτοσελιδο της εφημερίδας «Το Καρφί» την εποχή του «σχεδίου Πυθία». Όπως αποκάλυψαν τα WIKILEAKS, «Βούδας» ήλθαν ο κωδικός που είχε δώσει στον Κώστα Καραμανλή την ίδια εποχή η «πρεσβεία»

Και έχουμε το έσχατο κατάντημα, να στοχοποιείται προσωπικά ο Πάνος Καμμένος, που κάποιοι λησμονούν ότι θεσμικά ευθύνεται για την άμυνα της Ελλάδας, επειδή πιέζει επιτακτικά για την εξάρθρωση της εγκληματικής οργάνωσης, που αποτελεί θέμα ύψιστης εθνικής ασφάλειας! Από ποιόν; Από το κόμμα του Μητσοτάκη, που αντί να συνεχίσει την πατριωτική πολιτική της παράταξης Καραμανλή, γίνεται υποστηρικτής των ελεεινών μεθοδεύσεων της αντεθνικής – δολοφονικής οργάνωσης!

Όσο για την εφημερίδα του Κακαουνάκη που επικαλούνται – ναι, η παράταξη Καραμανλή γίνεται κονφερασιε της εφημερίδας του Κακαουνάκη – ας θυμηθούν τι έγραφε για τον Κώστα Καραμανλή την εποχή του «σχεδίου Πυθία».

Εν κατακλείδι, ολόκληρη η κυβέρνηση πρέπει να πάρει θέση σαφέστατη. Δεν μιλάμε εδώ για επικοινωνιακά παιχνίδια, ούτε σύγκρουση επιχειρηματικών συμφερόντων. Μιλάμε για την απόλυτη υποχρέωση προάσπισης της εθνικής ασφάλειας και την εξάρθρωση της εγκληματικής οργάνωσης με όλους τους πυρήνες που δύναται να διατηρεί στην Ελλάδα.

ΑΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου