Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

AX....RE MAKH ΔEN XΡEIAZETAI NA ΠΑΡΑΜΙΛΑΣ... ...


ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΘΥΜΑΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ; ΜΑΛΛΟΝ ΜΟΙΑΖΕΙ ΤΗΝ...ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΥΠΑ ΤΗΣ ΦΛΟΓΕΡΑΣ!

ΒΡΕ ΠΟΥ ΤΙ ΒΡΗΚΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ...ΕΜΦΑΝΖΟΜΑΙ ...ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΩΣ ...
ΑΣΧΗΜΑΝΤΡΑΣ! Ε...ΚΑΙ;...ΕΧΕΣΘΗ Η ΦΟΡΒΑΣ ΕΝ ΤΟΙΣ ΑΛΩΝΙΟΙΣ!
Ο πατέρας στη σημερινή εποχή έχει περάσει σε δεύτερο πλάνο. Είτε το...
φεμινιστικό κίνημα είτε η διαφήμιση που έχει γίνει υπέρ της μητέρας (που κανείς βεβαίως δεν αμφισβητεί τον μέγιστο και μοναδικό της ρόλο), ο πατέρας φαίνεται να περνά στο περιθώριο. Ποιος θυμάται τη γιορτή του πατέρα σε σχέση με αυτή της μητέρας; Σήμερα μου είπανε κι εμένα χρόνια πολλά, και δεν γνώριζα καν ότι είναι η γιορτή του πατέρα. Χρόνια μας πολλά λοιπόν. Χρόνια πολλά πατέρα. Μοιάζουμε με την...τελευταία τρύπα της φλογέρας. Ή κάνω λάθος;

ΣΤΟ ΒΟΛΟ ...ΦΤΙΑΞΑΝΕ ΚΟΜΜΑ... καλοοοοοο!

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του πολιτικού φορέα «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ» στην πόλη του Βόλου.

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του πολιτικού φορέα «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ» στην πόλη του Βόλου.
Το Σάββατο 17 Ιουνίου 2017 στην κατάμεστη αίθουσα “Forum” του Ξενοδοχείου ΠΑΡΚ έγινε από τα μέλη της διοικούσας επιτροπής της «ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ» η παρουσίαση των βασικών πολιτικών της θέσεων.
Ο πολιτικός επιστήμων – διεθνολόγος, κ. Ιωάννης Μήτσιος έκανε την αρχική παρουσίαση της παράταξης και στη συνέχεια χαιρετισμό απεύθυναν ο δικηγόρος και επίκουρος καθηγητής ιστορίας του πανεπιστημίου Μακεδονίας κ. Νικόλαος Βασιλειάδης και ο αντιστράτηγος (ε.α.) και επίτιμος διοικητής της 1ης μεραρχίας ειδικών δυνάμεων κ. Ιωάννης Δρακωνάκης. 
Eglimatikotita.grΣΤΑ...ΠΕΤΑΧΤΑ ...ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ! ΑΠΌ ΤΗΝ ....................>

ΜΠΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΕΤΟΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ;

Κόλαφος οι Ρεπόρτερ Χωρίς Σύνορα( σιγα το πράμα) για τον ΣΥΡΙΖΑ: 88η η Ελλάδα στην ελευθερία του Τύπου - Κριτική για ΔΟΛ και τηλεοπτικές άδειες


ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ... ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΡΑΓΚΙΖΛΙΟΚΙΑ!

0000000reporter
Επιδείνωση των συνθηκών για τους δημοσιογράφους στα δύο τρίτα των 180 χωρών της λίστας της διαπιστώνει η οργάνωση Ρεπόρτερ Χωρίς Σύνορα, επικρίνοντας τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο πεδίο των ΜΜΕ.
Η οργάνωση Ρεπόρτερ Χωρίς Σύνορα (ΡΧΣ) δημοσίευσε τη νέα λίστα για την ελευθερία του τύπου, λαμβάνοντας υπόψη τις εξελίξεις στο πεδίο των μέσων ενημέρωσης κατά τη διάρκεια της χρονιάς που πέρασε. Τα στοιχεία που συγκέντρωσε η οργάνωση αφορούν παράγοντες που δυσχέραναν ή κατέστησαν αδύνατη την εργασία των μέσων ενημέρωσης και των δημοσιογράφων.

ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ..ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ.....




Η ηλιοθεραπεία είναι μία πολύ ευχάριστη εμπειρία και το μαύρισμα μας κάνει να φαινόμαστε πιο ελκυστικοί και όμορφοι. Αλλά τα συσσωρευτικά αποτελέσματα της έκθεσης στον ήλιο αυξάνουν τον κίνδυνο να υποστούμε κυτταρικές βλάβες, πρόωρη γήρανση, πανάδες, ακτινική κεράτωση, ακόμα και καρκίνο του δέρματος – συμπεριλαμβανόμενου του μελανώματος, του πιο σοβαρού τύπου.
Το μαυρισμένο δέρμα σίγουρα θεωρείται όμορφο αλλά το χρυσαφένιο χρώμα που βλέπουμε δεν είναι τίποτα άλλο από το αποτέλεσμα βλαβών στην επιδερμίδα, το πάνω στρώμα του δέρματος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου