Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

Μωρέ η πενία και οι περιπετειες..απεργάζονται τα πάντα




ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΒΙΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΟΦΙΤΣΙΑ... ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ... ΚΑΦΕΝΕΙΟ!

Τι έκανε η οικογένεια του γνωστού καρδιολόγου μετά τον σάλο, που ξέσπασε με τα δημοσιεύματα που τον θέλουν μαϊμού-καρδιολόγο;...
Σάλος έχει ξεσπάσει μετά την έρευνα του Documento για τον γνωστό καρδιολόγο και κουμπάρο του Βασίλη Κικίλια, Αρμόδιο Δρίκο.


Ο Αρμόδιος Δρίκος, γνωστός τόσο για την πολιτική του δράση όσο και για την…καριέρα του ως γιατρός φαίνεται πως περνά δύσκολες ώρες μετά τον ντόρο, που υπάρχει γύρω από το όνομά του.

Μάλιστα, η οικογένεια του καρδιολόγου και κουμπάρου του Βασίλη Κικίλια, προκειμένου να προστατέψει το παιδί της προέβη σε μια απίστευτη ενέργεια.

Οι οικείοι του εν λόγω καρδιολόγου έσπευσαν από νωρίς την Κυριακή το πρωί, προκειμένου να προμηθευτούν όλες τις "αμαρτωλές" εφημερίδες.

Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του fimes.gr, τα εν λόγω πρωτοσέλιδα εξαφανίστηκαν ως δια μαγείας από όλα τα περίπτερα της Δυτικής Αττικής. Αξίζει να σημειωθεί, πως όπως αποκάλυψε η έρευνα, ο καρδιολόγος, διατηρούσε ιατρείο με ταμπέλα «Γενικός ιατρός», όμως, μετά τον γάμο του και τη μεταφορά του ιατρείου του, η ταμπέλα ανέγραφε «Καρδιολόγος».

Μέχρι στιγμής, καμία από τις δύο πλευρές, ούτε του καρδιολόγου ούτε του Βασίλη Κικίλια δεν έχει προχωρήσει σε δηλώσεις και μάλλον... ούτε πρόκειται!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου