Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ...ΜΑΓΚΑΚΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ!



Δύσκολες ώρες για τον Απόστολο Γκλέτσο: «‘Εχω καρκίνο στο…» [video]


Για τις δύσκολες ώρες που πέρασε, όταν διαπίστωσε ότι είχε καρκίνο στο στομάχι, μίλησε ο Απόστολος Γκλέτσος.Ποιες οι δύσκολες ώρες του Απόστολου Γκλέτσου;
Ο Δήμαρχος Στυλίδας που αποφάσισε να επιστρέψει στη μικρή οθόνη, αφού συμφώνησε να συμμετέχει στο νέο σίριαλ του Ανδρέα Γεωργίου, μίλησε στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» και εκεί που εξηγούσε πως συνδυάζεται η πολιτική και η υποκριτική, είπε κάτι που μαθαίνουμε για πρώτη φορά!
Ο Απόστολος είπε λοιπόν ότι η εμπειρία του στην τοπική αυτοδιοίκηση του άφησε εκτός από καρδιακά προβλήματα και καρκίνο στο… στομάχι.
Και όταν η δημοσιογράφος τον ρώτησε αν αυτό το λέει χάρη λόγου, εκείνος απάντησε: «Πέρασα ένα καρκίνο και τι έγινε.
Δεν πέθανα… Ακόμα. Πάει, τώρα τέλειωσε! Όσο μπορεί να τελειώσει δηλαδή γιατί τον καρκossip.gr/diskoles-ores-gia-ton-apostolo-gkletso-echo-karkino-sto-video/

ΔΥΣΤΥΧΩΣ Δύσκολες ώρες για τον Πέτρο Φιλιππίδη...
Ποιο το πρόβλημα υγείας που στοίχισε στον Πέτρο Φιλιππίδη;
Πρόωρα έπεσε η αυλαία στην επιτυχημένη παράσταση «Αμερικάνικος Βούβαλος» στην οποία πρωταγωνιστούσαν οι Πέτρος Φιλιππίδης, Γιάννης Μπέζος και Ορφέας Αυγουστίδης.
Συγκεκριμένα η επίσημη ανακοίνωση του θεάτρου αναφέρει:
«Οι παραστάσεις του έργου, «Αμερικάνικος Βούβαλος» δεν θα συνεχιστούν, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί έως τα τέλη Μαϊου, λόγω προβλήματος υγείας ενός συντελεστού της. Ολοκληρώθηκαν την Τετάρτη 19 Απριλίου.»
Ο συντελεστής της παράστασης που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας, είναι ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος με ανάρτησή του στο Instagram αναφέρθηκε σε αυτό.
Αναλυτικά το σχόλιο του Πέτρου Φιλιππίδη:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου