Τρίτη 30 Μαΐου 2017

ΜΑ ΚΑΛΑ ΕΊΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΆ ΜΑΣ;...Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ...ΕΛΛΑΣ...αν το παρουν χαμπάρι οι μεμετηδες...ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΠΙΑ.... ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΤΟΥΣ ...ΥΓΕΙΑ!

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ! ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ! Ο ΥΠΕΡΤΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ!

Δείτε το πιο κάτω βίντεο κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο καιτε από εθνιερηφάνεια. Ο μοναδικός-υπέρτατος Ελληνικός πολιτισμός. Οι ανακαλύψεις που γίνονται στα βάθη της Τουρκίας φέρνουν στο φως ΜΟΝΟΝ ευρήματα του αρχαιοελληνικού πολιτισμού!


MΠΟΡΕΙ ΜΕΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ... ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ;... ΒΡΕ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΊΜΑΣΤΕ Η ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΖΩΣΑΣ ΑΚΟΜΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ! ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΩΡΕ!



ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΦΙΛΙΠΠΑΚΗ! ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ "ΣΚΟΝΗ" ΜΕ ΟΣΑ ΕΙΠΕ 


ΑΛΛΑ Η ΤΑΤΙΑΝΑ ΑΚΟΜΗ ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΕΧΟΥΜΕ: ΛΟΥΣΤΡΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΑΛΛΟΘΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ...

"Δεν μπορώ να καταλάβω τι τον ώθησε τον Γιώργο Φιλιππάκη να γράψελληνα αγανακτισμένο ο 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου