Τρίτη 4 Απριλίου 2017

ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ!Ανασχηματισμός: Αυτοί οι υπουργοί πάνε «πρώτοι» στα σπίτι τους!!anasximatismos

Ποιοι ετοιμάζουν βαλίτσες στην κυβέρνηση ενόψει ανασχηματισμού;
Αν και η διαπραγμάτευση να βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού και κανείς δεν μπορεί να προδικάσει με βεβαιότητα τι θα συμβεί την επόμενη μέρα, στον ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζονται για ανασχηματισμό.

Όπως αναφέρει στον Lykavitos.gr (φιλικά προσκείμενη προς την ΝΔ η σελίδα) έγκυρη πηγή, εφόσον όλα πάνε καλά με την αξιολόγηση ο Αλέξης Τσίπρας ετοιμάζει «μίνι διορθωτικό», όπως τον αποκαλούν, ανασχηματισμό.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας στο νέο κυβερνητικό σχήμα δεν πρόκειται να συμμετέχουν για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, οι: Ευκλείδης Τσακαλώτος, Γιάννης Δραγασάκης, Τάσος Πετρόπουλος και Κατερίνα Παπανάτσιου.
Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος επιδιώκει ο ίδιος να απαλλαγεί από τις κυβερνητικές ευθύνες για να ηγηθεί της λεγόμενης εσωκομματικής αντιπολίτευσης στον ΣΥΡΙΖΑ, με τους Χουλιαράκη και Λιάκο να «παίζουν» ως οι πιθανότεροι αντικαταστάτες του, στο Υπουργείο Οικονομικών.
Ο Γιάννης Δραγασάκης στην ουσία δεν έχει αντικείμενο και θα του προταθεί μια τιμητική θέση που είναι αμφίβολο αν θα την αποδεχθεί.
Ο Τάσος Πετρόπουλος έχει προκαλέσει εκνευρισμό για να μην πούμε εμφράγματα στο Μαξίμου. Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε προχθές χαρακτηρίστηκε ως το πλέον «επικίνδυνο κυβερνητικό στέλεχος» εξ αιτίας του αλαλούμ που επικρατεί με τη φορολόγηση στα μπλοκάκια.
Μάλιστα ο ίδιος ο πρωθυπουργός είπε στους συνεργάτες του, ότι «το πολιτικό κόστος που προκάλεσε η ασχετοσύνη του Πετρόπουλου είναι πολύ μεγαλύτερο από τα μέτρα που επέβαλαν οι δανειστές για να κλείσει η αξιολόγηση».
Οι συνεργάτες του πρωθυπουργού δεν μπορούν να αξιολογήσουν την Κατερίνα Παπανάτσιου για τον απλούστατο λόγο ότι δεν έχει ασχοληθεί με τίποτα.
Στο μίνι ανασχηματισμό θα απομακρυνθούν και τέσσερις παγκοσμίως άγνωστοι υφυπουργοί, για να τοποθετηθούν στη θέση τους κάποια στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, που περιμένουν στο ακουστικό τους εδώ και πολύ καιρό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου