Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

ΦΑΝΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΉ ΌΤΙ ΕΊΝΑΙ ΑΡΛΟΥΜΠΑΣ!~

ΣΟΚ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΗΤΕΙΕΣ ΤΣΙΠΡΑ – 

ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΗΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΠΑ ΚΕΦΑΛΟΚΥΝΗΓΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΑΣΑΝΤ ΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ! (ΕΓΓΡΑΦΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

πουτιν
Διαβάζουμε το ρεπορτάζ των συναδέλφων του Εξωτερικού Δελτίου της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟΤώρα που έχει πάρει φόρα -ή μάλλον …κατηφόρα- ο Αλέξης Τσίπρας, δεν σταματά με τίποτε!

Νομίζετε ότι την κοροϊδία και την εξαπάτηση την περιορίζει αποκλειστικά στο εσωτερικό της χώρας μας; Ότι αυτοί που την πάτησαν είναι μόνο σαν τον εργαζόμενο της Κρήτης που προχθές φώναζε με απελπισία ότι πίστεψε και ψήφισε τον κ. Τσίπρα αλλά εκείνος αποδείχθηκε ψεύτης;
Προφανώς και δεν είναι έτσι τα πράγματα! Σιγά που θα άφηνε τέτοια «πατέντα» αναξιοποίητη ο κ. Τσίπρας και δεν θα έκανε εξαγωγή των …ικανοτήτων του και στο εξωτερικό.
Δώστε λοιπόν προσοχή:
Προχθές στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ κατατέθηκε ψήφισμα για να ορισθεί προκαταρκτική επιτροπή Έρευνας για τη Συρία. Για την κατάθεση του ψηφίσματος έβαλαν μπροστά το … Λίχνενσταϊν ο πρεσβευτής του οποίου Κρίστιαν Βέναβεζερ υποστήριξε ότι η ομάδα αυτή «θα συλλέξει, θα εξετάσει και θα αναλύσει στοιχεία για τέλεση εγκλημάτων πολέμου αλλά και παραβίαση ανθρώπινων δικαιωμάτων» και μάλιστα «θα προετοιμάσει φακέλους για να δρομολογηθεί δίκαιη και ανεξάρτητη ποινική διαδικασία βάσει της διεθνούς νομοθεσίας»…
Δεν χρειάζεται πολλή σκέψη για να καταλάβει κανείς ποιοι βρίσκονταν πίσω από αυτή την «πρωτοβουλία» τη στιγμή μάλιστα που με τη βοήθεια της Ρωσίας ο Άσαντ κερδίζει με ηρωικό τρόπο τη μεγάλη αναμέτρηση στη χώρα του.
Οι σκοπιμότητες φάνηκαν και στην ψηφοφορία όπου πρώτες και καλύτερες οι Ηνωμένες Πολιτείες μαζί με τους άλλους δυτικούς -και φυσικά η Τουρκία- υπερψήφισαν την πρόταση διότι πολύ απλά αυτοί βρίσκονταν από πίσω. Αντίθετα, αρνητικά ψήφισε η ίδια η Συρία τονίζοντας ότι η σύσταση ενός τέτοιου μηχανισμού είναι κατάφωρη παρέμβαση στις εσωτερικές υποθέσεις ενός κράτους μέλους του ΟΗΕ» αλλά και χώρες όπως η Ρωσία και το Ιραν.
Θέλετε να μάθετε με ποιους συντάχθηκε η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα; Δυστυχώς, συντάχθηκε με τους εχθρούς της Συρίας ψηφίζοντας κι αυτή «ναι» ως ουρά των αμερικανών και των γερμανοευρωπαίων. Το ψήφισμα τελικά υπερψηφίστηκε με 105 ψήφους, έναντι 15 κατά και 52 αποχών…
Η ειρωνεία ποια είναι; Ανάμεσα στα «όχι» ήταν και χώρες όπως η Κούβα, η Βενεζουέλα, η Βολιβία, η Νικαράγουα και η Ζιμπάμπουε. Διαβάζοντας το σχετικό πίνακα της ψηφοφορίας -τον οποίο και σας παραθέτω για τους λόγου το αληθές καθότι ο σεμνός και ταπεινός Μαυρογιαλούρος έχει προσβάσεις ακόμη και στον ΟΗΕ, παρακαλώ!- θυμήθηκα ότι πριν από λίγες ημέρες ο κ. Τσίπρας ήταν εκείνος που είχε πάει στην Κούβα ως «διεθνής επαναστάτης» για την κηδεία του Κάστρο. Κι από εκεί, μαζί με τους ηγέτες όλων αυτών των χωρών αγκαλιά, εξαπέλυε μύδρους κατά των «δυναστών» της ανθρωπότητας και έδινε όρκους με υψωμένη τη γροθιά για «αγώνα μέχρι τη νίκη». Προφανώς κάποιοι και από αυτούς θα εντυπωσιάστηκαν αν δεν τον πίστεψαν κιόλας. Μέσα σε λίγες ημέρες όμως τους …άδειασε κι αυτούς!
Ε, Τσίπρας είναι. Θα έκανε κάτι διαφορετικό;
εγγραφο-ντοκουμεντο
Ρεπορτάζ
Εφημερίδα μακελειό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου