Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ! ΑΥΤΟΣ είναι ο ΛΟΓΟΣ που η ΑΜΕΡΙΚΗ τρέμει την Ρωσία! 
ΔΕΙΤΕ τα νέα ρωσικά «θανατηφόρα» όπλα του Βλαδίμηρου Πούτιν! Όταν αποφασίσει να ΠΑΤΗΣΕΙ το ΚΟΥΜΠΙ θα τους ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ! (ΒΙΝΤΕΟ)
poutin-ompama
Δείτε μερικά από τα νέα ρωσικά «θανατηφόρα» όπλα…

amerikanika-mme-vpoutin-mporei-katastrepsei-ligotero-lepta-vinteo-620x450
Αμερικανικά ΜΜΕ: «Ο Β.Πούτιν μπορεί να καταστρέψει τις ΗΠΑ σε λιγότερο από 30 λεπτά!»
Τα ΜΜΕ , επικαλούνται παλαιότερη δήλωση του Βλαντίμιρ Βλαντίμιροβιτς Πούτιν ότι «μπορεί να καταστρέψει την Αμερική σε  λιγότερο από μισή ώρα», μια απειλή την οποία ξεστόμισε ο ίδιος σε ένα συμπόσιο στη Μόσχα το 2011.
Η αμερικανική ιστοσελίδα «Business Insider» μετά το περιστατικό στη Συρία δημοσιοποίησε μέρος του βιβλίου με τίτλο «ρωσο-κινεζικός  άξονας: ένας νέος Ψυχρός Πόλεμος και η κρίση της αμερικανικής ηγεμονίας », που εκδόθηκε το 2014.
Οι συγγραφείς του βιβλίου Douglas E. Sean και Μelik  Kajlan ανέφεραν  ότι  ο Ρώσος ηγέτης είχε οργανώσει  ένα διεθνές συμπόσιο στη Μόσχα,  για  ακαδημαϊκούς και δημοσιογράφους από όλο τον κόσμο το Δεκέμβριο του 2011.
Ο  B.Πούτιν γνώριζε ότι μετά  από λίγους μήνες, και συγκεκριμένα το Μάρτιο του 2012, θα εκλέγονταν και πάλι ο πρόεδρος της Ρωσίας.
ppp
Μιλώντας στους Αμερικανούς κατά τη συνάντηση τους είπε επί λέξη: «Με ρωτάτε αν θα πρέπει εμείς να αλλάξουμε . Η μπάλα όμως είναι στο γήπεδό σας. Σκοπεύετε εσείς να αλλάξετε; » γράφει το Business Insider .
«Ο μόνος λόγος που η Ουάσιγκτον φοβάται  μια σχέση με τη Μόσχα είναι ότι η Ρωσία μπορεί να καταστρέψει την Αμερική μέσα σε  μισή ώρα ή και λιγότερο»  είχε δηλώσει ο Πούτιν το 2011, αφήνοντας εμβρόντητους τους Αμερικανούς.
Ο Ρώσος πρόεδρος , σύμφωνα με το βιβλίο, στην  συνέχεια επέκρινε την αμερικανική πρόθεση να τοποθετηθεί  αντιπυραυλική ασπίδα  στην Ευρώπη, θεωρώντας την ως την κύρια απειλή για τη ρωσική ασφάλεια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου