Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

Η ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ κ.ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ... ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ:

Η σελήνη φέρνει την κόλαση ....EΡΧΕΤΑΙ …ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ…  
Η πολιτική αστρολόγος και εκπρόσωπος της American Federation of Astrologers Δήμητρα Παπανικολοπούλου προβλέπει ημέρες χάους, αλλά και πώς τα αστρολογικά φαινόμενα επηρεάζουν το κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΘΑΝΟ ΜΑΚΡΟΓΑΜΒΡΑΚΗ
Οπως αναφέρει, η Σελήνη δοκιμάζει τις αντοχές όλων μέσα από σημαντικά θέματα διαβίωσης που θα προκαλέσουν εκρήξεις και διχασμό: «Η έκλειψη αυτή ενεργοποιεί γεγονότα πολιτικά και κοινωνικά και αυτό γιατί σχηματίζει δυνατές αστρολογικές όψεις.

Μία από αυτές είναι το εξάγωνο Σελήνης, Ουρανού σε συνδυασμό με το δάχτυλο του Θεού (γνωστό ως yod), που δείχνει το κάρμα και το πεπρωμένο. Ο Φρανκ Αουτλό έλεγε: “Πρόσεχε τις πράξεις σου, γίνονται συνήθειες. Πρόσεχε τις συνήθειές σου, γίνονται χαρακτήρας. Πρόσεχε τον χαρακτήρα σου, γίνεται μοίρα σου”». Η κυρία Παπανικολοπούλου τονίζει: «Η σύνοδος Αρη - Κρόνου που θα σχηματιστεί θα δημιουργήσει προβλήματα στις οικονομίες, ενώ θα ανοίξει και έναν νέο κύκλο αντιπαραθέσεων, τρομοκρατίας και πολέμου. Από την άλλη, ο Ουρανός, αρχηγός της έκλειψης, θα φέρει ανατροπές σε θέματα διαβίωσης και καθημερινότητας».
Ο βίαιος άξονας Υδροχόου - Λέοντα, κατά τη διάρκεια του οποίου πραγματοποιείται η αυγουστιάτικη πανσέληνος, σε συνδυασμό με τα αστρολογικά φαινόμενα του Σεπτεμβρίου, που θα αρχίσουν να μας επηρεάζουν, θα φέρουν άτακτες χρεοκοπίες, ακραία καιρικά φαινόμενα (πλημμύρες, σεισμούς), προβλήματα με το Μεταναστευτικό και κοινωνικές εκρήξεις.
«Στην Ελλάδα δυστυχώς δεν θα αποφύγουμε τις πολιτικές εξελίξεις, που ιδιαίτερα μετά τη φοροεπιδρομή που ετοιμάζεται να πλήξει τα ελληνικά νοικοκυριά και το χάσιμο των ακινήτων θα οδηγηθούμε σε μια σειρά γεγονότων.

Αυτό σημαίνει ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα ανέβει τον δικό του γολγοθά στον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ θα οδηγηθούμε στις εκλογές της εξαπάτησης, όπως τις χαρακτηρίζω, και πιθανόν σε μια οικουμενική κυβέρνηση. Αυτές οι εκλογές ίσως να είναι διπλές. Δύσκολες θα είναι οι στιγμές και για το κόμμα της Ν.Δ., καθώς και για τον αρχηγό της Κυριάκο Μητσοτάκη. Η Χρυσή Αυγή θα δει τα ποσοστά της να αυξάνονται» προβλέπει η πολιτική αστρολόγος. Και προσθέτει: «Πλούσια η ατζέντα και σε παγκόσμιο επίπεδο, αφού εκτός από το γεγονός ότι θα σείεται η δημοκρατία της Αμερικής, δολοφονίες και τρομοκρατικά χτυπήματα θα αλλάξουν την πολιτική σκηνή. Εκπλήξεις στην κούρσα για την προεδρία της Αμερικής.
Μεγάλο θα είναι το χτύπημα στην καρδιά της ευρωπαϊκής οικονομίας με απώλειες και αποσχίσεις κρατών, ενώ τρομοκρατικά χτυπήματα σε Φρανκφούρτη, Μόναχο, Ντίσελντορφ θα πλήξουν τα θεμέλια της γερμανικής κυβέρνησης. Τρομοκρατικά χτυπήματα σε Λονδίνο, Ισπανία, Κωνσταντινούπολη και Αγκυρα θα προκαλέσουν τον διαμελισμό της Τουρκίας και θα σημάνουν το τέλος του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν».

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ
Κριός: Είναι καιρός να διευθετήσεις εκκρεμότητες που είχες παραμελήσει εδώ και καιρό. Ο Αρης που κυβερνά τον Κριό σε κάνει δραστήριο, επιθετικό, μαχητικό και γεμάτο θάρρος. Εχεις ανάγκη να ασχοληθείς έντονα με τα επαγγελματικά σου.
Ταύρος: Οι μέρες είναι «ουδέτερες», χωρίς μεταβολές. Πρόσεξε τα νεύρα σου και προσπάθησε να χαλαρώσεις. Σου αρέσει να απολαμβάνεις την πολυτέλεια και την ποιότητα.

Δίδυμοι: Νέοι επαγγελματικοί δρόμοι ανοίγονται για σένα και κυρίως αν ασχολείσαι με το εμπόριο θα κάνεις νέες συμφωνίες. Παρουσιάζονται ευκαιρίες οι οποίες με κατάλληλο χειρισμό θα σε οδηγήσουν σε επιτυχία.
Καρκίνος: Ξεκινά η περίοδος που θα αρχίσεις να ξεπερνάς σιγά σιγά τα προβλήματα που αντιμετώπιζες και σε είχαν αποσυντονίσει. Τα επαγγελματικά παραμένουν σταθερά, τουλάχιστον για λίγο καιρό ακόμα. Ενα νέο πρόσωπο μπαίνει δυναμικά στη ζωή σου.
Λέων: Εχεις την ικανότητα να διαχειρίζεσαι με επιτυχία ξένες περιουσίες, αν και είσαι πολύ σπάταλος! Νέα ανοίγματα και οικονομική άνοδος. Προοπτικές για κάποιο επαγγελματικό ταξίδι, τις οποίες δεν πρέπει να χάσεις και να περάσουν απαρατήρητες.
Παρθένος: Το οικονομικό αδιέξοδο που σε βασάνιζε αυτόν τον καιρό «ανοίγει» και επιτέλους τα οικονομικά σου αρχίζουν να βελτιώνονται. Οι συναντήσεις που μπορεί να έχεις με πρόσωπα από το παρελθόν σε ξαναφέρνουν κοντά σε αυτά.
Ζυγός: Τα επαγγελματικά σου βελτιώνονται και υπάρχει πιθανότητα προαγωγής - εξέλιξης στη δουλειά σου. Μερικοί σε θεωρούν τεμπέλη και αργόσχολο, άλλοι, πάλι, υπερβολικά εργατικό. Εχεις σκοπό να μπερδέψεις όλον τον κόσμο; Αποφάσισε τελικά τι θα κάνεις!
Σκορπιός: Αν ασχολείσαι με το εμπόριο, ευνοείσαι περισσότερο αυτό το διάστημα. Νιώθεις πάντα την ανάγκη να κερδίζεις. Και όταν χάνεις κάτι, είναι σαν να πεθαίνει κάτι μέσα σου.
Τοξότης: Πολλές αναταράξεις. Οι αλλαγές είναι γενικές και αφορούν τόσο τα επαγγελματικά όσο και την προσωπική σου ζωή. Επειδή κατά βάση είσαι σπάταλος, έχεις συχνά οικονομικά προβλήματα. Η σεξουαλικότητά σου δεν είναι στην καλύτερη φάση.
Αιγόκερως: Τα επαγγελματικά σου είναι πολύ καλά και εμφανίζονται προοπτικές προόδου. Ερχονται επανασυνδέσεις και συναντήσεις με ανθρώπους από τους οποίους είχες απομακρυνθεί. Μην έχεις τόσο άγχος, «χτυπά» στο στομάχι σου.
Υδροχόος: Η ζωή σου μπαίνει σε νέους ρυθμούς. Ολα βελτιώνονται και εξελίσσονται. Εχεις την ευκαιρία να απαλλαγείς από το παρελθόν και απ' ό,τι σε κρατά δέσμιο. Παίρνεις νέες αποφάσεις, ενώ υπάρχει και προοπτική για νέα θέση εργασίας.

Ιχθύες: Παρουσιάζονται κάποιες ευκαιρίες για αγορές. Μελέτησέ τις καλά και, αν είναι ευνοϊκές, προχώρα χωρίς φόβο. Εχεις κουραστεί και καλό θα ήταν να πας ένα ταξίδι. Προσπάθησε να προσγειωθείς, πράγμα δύσκολο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου