Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ...ΤΡΕΞΙΜΑΤΑ ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΎΜΕ ΠΑΡΑ ...ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΩΡΑΙΟΥΣ...ΠΛΗΝ ΠΑΛΑΒΙΑΡΗΔΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ... ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟΙ !

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ 30 ΧΛΜ. "ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ'! ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ, ΥΨΗΛΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ. ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΧΡΟΝΟΥΣ ΕΦΕΡΑΝ ΟΙ ΧΟΛΑΡΓΙΩΤΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ.

Από αριστερά: Ο Νίκος Αγγέλης, ο Πέτρος Πνευματικός, ο Δημήτρης Αργυρόπουλος και ο Μάκης Βραχιολίδης. Μόνον ο Πέτρος Πνευματικός δεν είναι Χολαργιώτης, όλοι οι άλλοι είναι. Για την ιστορία, ο Πέτρος έκανε χρόνο 2.53.41''. Μπράβο σε όλους τους αθλητές και όλες τις αθλήτριες που συμμετείχαν στον δύσκολο αγώνα.Ρε Μάκη τι κρατάς στο αριστερό σου χέρι;Τι είναι χταπόδι ή σκορπίνες;...Μακάρι...αν αυτό ήταν το έπθλό σου!
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο αγώνας 30 χλμ. ο "γύρος της λίμνης Ιωαννίνων"! Περί τους 1000 αθλητες βρέθηκαν στην αφετηρία...
του αγώνα. Τερμάτισαν 940 αθλητές με επιδόσεις εξαιρετικά υψηλές, παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες με έντονη βροχόπτωση στην αρχή, μετά ήλιο και στη συνέχεια πάλι βροχή. 
Αρκετές ήταν οι συμμετοχές και Χολαργιωτών αθλητών, οι περισσότεροι από τους οποίους γυμνάζονται στο νταμάρι (γήπεδο Τσακού). 
Δείτε τις επιδόσεις αυτών που ξεχωρίσαμε:
ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΣΑΠΑΚΗΣ               2.30.39''
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΒΛΑΧΑΝΤΩΝΗ       2.44.42''
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ  2.45.25''
ΜΑΡΙΑ ΚΟΚΚΟΤΟΥ                     2.48.17΄΄
ΜΑΚΗΣ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ              2.54.24΄΄
ΝΙΚΟΣ ΑΓΓΕΛΗΣ                         3.19.18''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου