Κυριακή 14 Αυγούστου 2016

Τελεσίγραφο στον «επίδοξο» ολετήρα της παράταξης Κυριάκο Μητσοτάκη

Posted by olympiada στο Αυγούστου 14, 2016

mitsotakis1Κύριε Μητσοτάκη,

Είστε ο ηγετης ενος ιστορικού κόμματος όπου αναδείχθηκατε με συγκυριακή οριακή και αμφισβητούμενη πλειοψηφία.
Όλοι οι αρχηγοί σεβάστηκαν την ιστορια της παράταξης αυτής, συμπεριλαμβανομένου και του πατρός σας.
Οφείλετε λοιπόν και εσείς να σεβαστείτε την περίοδο Κώστα Καραμανλή, που παρέλαβε ερείπια…από την χυδαιότερη διακυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Και ανετράπη ώστε να ολοκληρώσει την καταστροφή ο φέρων το δαχτυλίδι του Σημίτη, Γιώργος Παπανδρέου.

Κύριε Μητσοτάκη,

Αν θελετε να αποδείξετε ότι είστε αντιστασιακός για τα συμφέροντα της πατρίδας, μην εμπορεύεστε δάφνες νηπίου. Αντί να παριστάνετε το εξαμηνίτικο της αντίστασης, κάντε αντίσταση απέναντι στους πραγματικούς εχθρούς της πατρίδας. Τους προστάτες του Γεωργίου, αυτούς που φαίνεται ότι σας πιέζουν ως κορσές.
Αν δεν σεβαστείτε την ιστορια της παράταξης, δεν θα σας σεβαστεί κανένας από αυτους που σέβονται την ιστορια της παράταξης.
Εαν επιλέξετε να συμπορευτείτε με Τζήμερους, Μάνους, Σκυλακάκηδες και κυρίως τον ολετήρα της παράταξης που πρόδωσε και τον ίδιο σας τον πατέρα, Αντώνη Σαμαρά, φίλο του κ. Γεωργίου, θα υποστείτε και τις συνέπειες των επιλογών σας.
Με οτι αυτο συνεπάγεται.

Σε αυτή την περίπτωση, για τον διχασμό και την διάλυση της παράταξης δεν θα φταίνε αυτοι που κρατούν την ασπίδα αλλά οι ριψάσπιδες όπως εσείς. Διότι κύριε Μητσοτάκη η ιστορία της παράταξης που υπηρετεί την πατριδα αλλά και της ίδιας της πατρίδας γράφεται με όρχεις (εφ’ όσον αναφερόμαστε σε άνδρα αντιστασιακό) και όχι με πάμπερς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου