Κυριακή 7 Αυγούστου 2016

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ…

Ο ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ ΡΕΠΟΡΤΕΡ…ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ  ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙΣ ΑΣΧΗΜΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ… 
ΚΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΘΑ ΛΕΕΙ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ!


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ,ΜΙΑ ΑΧΤΙΔΑ ΕΛΠΙΔΑΣ...ΦΩΤΟΣ
ΑΛΛΑ...απλά... διαβάστε.

      ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖ -ΜΠΕΡΝΤΕ!

*** Aς μη λέμε μεγάλες κουβέντες. Ολυμπιακοί αγώνες γίνονται στη Βραζιλία.΄Αλλο ένα εθνικό προϊόν μας.. που το "διαχειρίζονται" αλλοεθνείς.... όπου πολιτισμένα ...μας το κατακλέψανε κι αυτό... ενώ σχεδιάζουν πολλές άλλες κλεψιές σε βάρος μας. ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΔΙΔΟΥΝ για τη δωρεα μας... ΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΜΕ.... ΟΡΧΕΙΣ!

Δεν θα γκρινιάξω σήμερα, αν και με πιάνει συγκίνηση ,μέχρι δακρύων παρακολουθώντας αυτά τα υπέροχα παιδιά 210 εθνών και φυλών  που παρελαύνουν στις οθόνες μας.Ναι, δακρύζω από την ατέλειωτη ομορφιά τους...΄Οσο σκληροτάχηλος και νάναι ένας δημοσιογράφος, στο βάθος είναι ΠΑΝΤΑ  ένα παιδί... Και συχνά δακρύζει... Ναι, δακρύζω βλέποντας αυτά τα υπέροχα ονειροπώλα  παιδιά, που μαζεύτηκαν εκεί στην μακρυνή Βραζιλία τη "χώρα του μέλλοντος" του καλού συγγραφέα  ΣΤΕΦΑΝ ΤΣΒΑΪΧ...που ατυχώς ακόμη πασχίζει να φτιάξει το μέλλον της ...αν και έχει γιγαντωθεί.. ΣΕ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑ!... Και μάλιστα ...έτσι όπως έχει μπλοκαριστεί θα αργήσει πολύ...να βρει τον δρόμο της.Δυστυχώς η ΒΡΑΖΙΛΙΑ είναι κυκλωμένη απο διεθνείς ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ-ΑΡΠΑΓΕΣ!
Μακάρι η χώρα να πάρει μια ανάσα από τους Ολυμπιακούς... το μεγάλο πανηγυρι άμυλας και παγκόσμιας φιλίας ...Και θα τα καταφέρει η φίλη και συνταλαίπωρη χώρα... Μέχρι στιγμής φαίνεται πως ΌΛΑ τρέχουν καλά.... Ίδομεν ευχόμενοι τα καλύτερα στην προσπάθεια... της!

*** ΝΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΔΙΑΠΡΕΠΕΙΣ -ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ  ΦΙΛΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ...που είναι πρόθυμοι να κάνουν τα πάντα για την έρμη αυτή Ελλαδίτσα μας.Έχουμε όμως από την άλλη μεριά κι ανδρίκελα πολιτικούς , αλαφροϊσκιωτους και μωροφιλόδοξους ..βασικά ΦΡΟΥ...ΦΡΟΥ ατομίδια..ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΤΈΣΣΕΡΑ ... 
Ενώ υποτιθεται ότι θα έχουν κάποιες σημαντικές γνωριμίες με σημαντικούς ξένους... επι δεκαετίες εμφανίζονται ως ξήλα απελέκητα... Ενώ το πρώτο που θα έπρεπε να σκεφτούν ήταν να τους δανειστούν ... επ ωφελεία του ΕΘΝΟΥΣ.

Τρίχες κατσαρές! ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΙ είναι τουλάχιστον για τα τελευταία 50 χρόνια... 
΄Ολοι αυτοί οι συνάμενοι-κουνάμενοι στην ελληνική πολιτική σκηνή... Αν  ο καθένας τους  επιστράτευε, έναν σημαντικό ξένον φίλο μας, η εικόνα μας θα ήταν διαφορετική διεθνώς.
Καταλαβαίνετε  τελικά, τι σκορποχώρι είμαστε... 
Λυπούμαι αλλα θα το πω: Οι πολιτικοί μας είναι καραγκιόζ- μπερντέ και ομογάλακτοι των φαιδρών και πονηρών ψηφοφόρων τους...
Μια οικογένεια ΣΥΝΟΙΚΙΑΚΟΥ κάλλους είμαστε τελικά!

ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ
 
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου