Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟΝ...ΣΠΑΡΤΑΡΙΣΤΟ ΣΕ ΣΟΔΕΙΕΣ! ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΔΑ ΜΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ!


Φωτογραφία προφίλ του χρήστη Παναγιώτα Βασιλοπούλου
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΔ – Παναγιώτα Βασιλοπούλου Δημοσιογράφος ΕΣΔ


Τίποτα Κρυπτόν Από τις Αστυνομικές Αρχές - Μετρούν Επιτυχίες  
Εξιχνιάστηκε κλοπή σε βάρος ηλικιωμένου στις Φυτείες Αιτωλοακαρνανίας

Ταυτοποίηθηκαν τα πλήρη στοιχεία των δύο δραστών

Εξιχνιάστηκε, μετά από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Κατούνας, κλοπή σε βάρος ηλικιωμένου ημεδαπού, που έλαβε χώρα τον περασμένο Απρίλιο, στις Φυτείες Αιτωλοακαρνανίας.


Ειδικότερα, στις (9-4-2016) το βράδυ, στις Φυτείες, δύο δράστες, ενεργώντας από κοινού, παραβίασαν ξύλινο παράθυρο οικίας 85χρονου ημεδαπού και αφού εισήλθαν στο εσωτερικό της, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των οκτακοσίων ευρώ.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι την κλοπή διέπραξαν δύο ημεδαποί, άνδρες, ηλικίας 31 και 35 ετών, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δραστών θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.



ΤΡΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ''ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΔ 
ΡΕΠΟΡΤΑΖ : Παναγιώτα Βασιλοπούλου

Οι Αστυνομικές Αρχές ασκούν με πολύ μεγάλο αίσθημα ευθύνης το χρέος τους απέναντι στους Πολίτες σύμφωνα και με απαιτήσεις της σύγχρονης κοινωνίας , και είναι εμφανές από τα επιτεύγματα τους.
Σημερινά Αποκλειστικά Αστυνομικά Ρεπορτάζ Για την ΕΣΔ
( ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ )

ΤΟ ΠΡΏΤΟ ΡΕΠΟΡΤΆΖ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ :

20χρονου ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών στην Πάτρα

Κατασχέθηκαν περισσότερα από 27 γραμμάρια κάνναβης, που είχε διαμοιράσει σε τριάντα συσκευασίες και ένας μεταλλικός τρίφτης


Συνελήφθη, σήμερα (22-8-2016), νωρίς το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 20χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΣΧΕΝΤΑ ΤΟΥ 20χρονου ΗΜΕΔΑΠΟΥ 

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συνεχών και στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση των ναρκωτικών, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 20χρονο να κινείται πεζός και σε σωματική έρευνα που του ενήργησαν, βρήκαν στη κατοχή του και κατέσχεσαν :

  • Είκοσι εννιά συσκευασίες κάνναβης συνολικού βάρους 21,4 γραμμαρίων,
  • Μια συσκευασία κάνναβης, βάρους 5,7 γραμμαρίων και
  • Ένα μεταλλικό τρίφτη

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών. Όπου η υπόθεση θα οδηγηθεί στην δικαιοσύνη .


ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΦΟΡΑ:
Τη σύλληψη 56χρονου ημεδαπού για κατοχή λαθραίου καπνού στο Αγρίνιο


Συνελήφθη, σήμερα (22-8-2016), το πρωί, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, ένας 56χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο καταπολέμησης της παράνομης διακίνησης καπνικών προϊόντων, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα σε πρατήριο υγρών καυσίμων, ιδιοκτησίας του δράστη, όπου βρήκαν και κατέσχεσαν μια νάιλον συσκευασία που περιείχε 18 κιλά λαθραίου καπνού.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ :

ΜΙΑΣ 43χρονης ημεδαπής στη Βάρδα για κλοπή σε οικία

Η δράστιδα μαζί με τρεις γυναίκες συνεργούς της, που αναζητούνται, παραβίασαν με τη χρήση κάρτας την πόρτα της οικίας και αφαίρεσαν κοσμήματα και χρήματα


Συνελήφθη χθες (21-08-2016) το πρωί στη Βάρδα Ηλείας από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βάρδας, μια 43χρονη ημεδαπή σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, η δράστιδα ενεργώντας από κοινού με τρεις ακόμα γυναίκες συνεργούς της, που αναζητούνται, παραβίασαν με τη χρήση κάρτας, πόρτα οικίας 45χρονου ημεδαπού και αφαίρεσαν από το εσωτερικό της διάφορα κοσμήματα, καθώς και το χρηματικό ποσό των εβδομήντα ευρώ.

Για τη διερεύνηση του περιστατικού, κινητοποιήθηκαν άμεσα οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Βάρδας, οι οποίοι συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω την 43χρονη, ενώ οι τρεις συνεργοί της τράπηκαν σε φυγή στη θέα των αστυνομικών.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αμαλιάδας.


 Παναγιώτα Βασιλοπούλου : Δημοσιογράφος ΕΣΔ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου