Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

ΔΗΛΩΣΗ: ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΑΤΑΝΙΚΕΣ ΝΕΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ!

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ; ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΜΕ ΤΣΙΠΑΚΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! 

ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ. ΣΑΝ ΤΑ ΓΕΛΑΔΙΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ!!! ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ...

Αφού μας ξέσκισαν σαν πειραματόζωα στα μνημόνια, αφού διαπίστωσαν ότι ο ελληνικός λαός δεν διαμαρτύρεται, τώρα ο Τσίπρας-εκτελώντας εντολές των παγκοσμιοποιητών-θα υποχρεώσει τους πολίτες να παραλάβουν τις νέες ταυτότητες οι οποίες θα είναι τσιπαρισμένες και θα περιέχουν όλα τα δεδομένα!!! 
Πού είναι ο ιεράρχης Ιερώνυμος να ξεσηκώσει τον κόσμο; Την πάπια κάνει; 
Το ρεπορτάζ για το συγκλονιστικό θέμα, από το pronews.gr:
Είναι οριστικό πλέον: Ολοκληρώνεται το φακέλωμα των Ελλήνων με τις νέου τύπου ταυτότητες που θα μας “φορέσουν” από το 2017 και θα ...

έχουν μικροτσίπ με τα βιομετρικά στοιχεία και πιθανότατα το αποτύπωμα της ίριδας. Θα την πληρώσουμε και 10 ευρώ ο καθένας μας αφού για την υποχρεωτική έκδοση της θα απαιτείται παράβολο της αξίας αυτής.
Σύμφωνα με τον Παναγιώτη Κουρουμπλή η αρμόδια επιτροπή του υπουργείου των Εσωτερικών και του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη ολοκληρώνει το νομοθετικό πλαίσιο για τις νέες ταυτότητες, οι οποίες θα είναι έτοιμες από το νέο έτος.
Όπως είπε ο κ. Κουρουμπλής σε συνέντευξη του «11.000.000 έγγραφα και πιστοποιητικά του Δημοσίου θα αποτελούν παρελθόν. Από τον Οκτώβριο θα υπάρχει το μητρώο πολιτών και η χώρα θα έχει απαλλαγεί από όλο αυτό το μπέρδεμα. Έτσι, θα μπορούν να διασυνδεθούν όλες οι βάσεις δεδομένων του Δημοσίου».

Κάποιοι άλλοι πανηγυρίζουν μάλιστα γιατί από το νέο έτος θα απαλλαγούμε από την κλασική μπλε ταυτότητα που κουβάλησαν γενιές και γενιές Ελλήνων και θα πάρουμε τις νέες που θα διαθέτουν μικροτσίπ, που δεν θα έχει μόνο τον αριθμό του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας, αλλά και στοιχεία όπως το ΑΜΚΑ, το ΑΦΜ. Η ταυτότητα θα έχει επίσης και το αποτύπωμα της ίριδας.
Οι πολίτες για να τις προμηθευτούν θα πληρώσουν 10 ευρώ ο καθένας, ενώ το κράτος θα επιβαρυνθεί με περίπου 80 εκατομμύρια ευρώ για την έκδοση τους.
Και αυτό είναι το λιγότερο. Με τις νέου τύπου ταυτότητες οι οποίες είναι κάτι σαν πιστωτικές κάρτες όλα τα προσωπικά δικαιώματα πηγαίνουν περίπατο και οι ατομικές μας ελευθερίες μαζί. Πρόκειται για ένα φακέλωμα άνευ προηγούμενου που κανείς πλέον δεν θα μπορεί να κρύψει το παραμικρό.
Αν δε αναλογιστεί κανείς από που επιβλήθηκε αυτή η ντιρεκτίβα τότε μπορεί να καταλάβει τι ακριβώς σκοπούς εξυπηρετούν οι νέες ταυτότητες. Η απάντηση είναι από τις ΗΠΑ που εκβίαζαν την Ελλάδα λέγοντας πώς οι σημερινές ταυτότητες είναι εύκολο να πλαστογραφηθούν και να εκδοθούν διαβατήρια με τα οποία μπορούν να ταξιδέψουν σε άλλες χώρες τρομοκράτες.
Είδαμε ωστόσο πώς τα συστήματα ασφαλείας τόσο στις ΗΠΑ όσο και στην Ε.Ε. έχουν λειτουργήσει αποτρεπτικά για τρομοκρατικά χτυπήματα, παρ' ότι ταυτότητες σαν και αυτές που θέλουν να επιβάλουν στην Ελλάδα λειτουργούν εδώ και χρόνια σε πολλές απ' αυτές τις χώρες.
Το δε παράδοξο είναι πώς το 2000 αφαιρέθηκε από την ταυτότητα η αναγραφή του θρησκεύματος γιατί όπως είπαν αποτελεί προσωπικό δεδομένο και πρέπει να προστατευτεί, ενώ τώρα μέσω της ταυτότητας ανοίγεται ολόκληρος ο ιατρικός φάκελος του κατόχου και τίποτα απολύτως δεν μένει κρυφό στο Βωμό του «Ανήκουμε εις την Δύση». 
Πρσόσβαση στα προσωπικά μας δεδομένα θα έχουν, (βάσει διακρατικών συμφωνίών!) όλες οι μυστικές υπηρεσίες των χωρών της ΕΕ,καθώς και των ΗΠΑ με τις οποίες θα είναι άμεσα συνδεδεμένο το data base!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου