Σάββατο 16 Απριλίου 2016

Ε, αφού είναι απόλυτα ελεγχόμενη από τους Αμερικανο-Γερμανούς ...γιατί να μην ενταχθεί και στο E.B.Iq

H Aλβανία ποτέ δεν υπήρξε έθνος με συγκεκριμένη ταυτότητα. ΄Ιδια ταρίφα με τους καραγκιόζηδες των Σκοπίων... Φαντασθείτε ότι ο μεγαλύτερος Εθνικός ήρωας της Αλβανίας είναι Έλληνας, ο Σκεντέρ Μπέης - ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ-! Παλαιότερα ήταν το Δεσποτάτο της Ηπείρου... κι ακόμη πιο παλιαά το Βασίλειον του Πύρρου! Αλλά, σαλτιμπάγκοι πολιτικοί τους.... ψάχνονται... ενώ φυσιολογικά θα έπρτεπε να δεθούν με τη μήτρα τους που είναι η Ελλάδα... (όπως και των Σκοπιανών εραστών της Μακεδονίας) βεβαίως)! 
Ναι αλλά εδώ στο Ελλάντα θάλλουν εν αφθονία κλασσικά ΜΑΛΑΚΙΑ της πολιτικής ... Οπότε μην ψάχνιεστε ότι θα έχουμε και πράκτορες του F.B.I ...ΑΛΒΑΝΟΥΣ... με αποστολή να συλλέγουν πληροφορίες για την Ελλάδα !!

ΑΛΒΑΝΙΑ: ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ FBI ΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ...

Στην υπογραφή συμφωνίας με το FBI, για την ανταλλαγή πληροφοριών ...
αναφορικά με την αντιμετώπιση της διεθνούς τρομοκρατίας, υπέγραψε η κυβέρνηση της Αλβανίας και συγκεκριμένα ο υπουργός Εσωτερικών, Σαϊμίρ Ταχίρι.

Ο διευθυντής του FBI, υποσχέθηκε να βοηθήσει την αλβανική αστυνομία, ιδίως για την εκπαίδευση των αστυνομικών δυνάμεων και την ίδρυση του ειδικού Γραφείου Ερευνών που αναμένεται εντός του τρέχοντος έτους και αποτελεί μέρος της μεταρρύθμισης στο χώρο της Δικαιοσύνης.

«Η υπογραφή αυτής της συμφωνίας σηματοδοτεί μια σημαντική στιγμή στις σχέσεις μεταξύ της αλβανικής αστυνομίας και του FBI για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας, του οργανωμένου εγκλήματος και ιδίως την καταπολέμηση της διαφθοράς. Είναι η πρώτη φορά που υπογράφεται μια τέτοια συμφωνία», δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών Σαϊμίρ Ταχίρι.

Η συμφωνία υπεγράφη κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού της Αλβανίας Έντι Ράμα στην Ουάσιγκτον όπου έγινε δεκτός, σε μια συνάντηση που διήρκεσε 60 λεπτά, από τον πρόεδρο τον ΗΠΑΜπαράκ Ομπάμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου