Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

ΩΠΑ....ΑΛΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΣΤΗΝΕΤΑΙ... Γιατί όχι;... Στο κάτω της γραφής ο Βελλόπουλος δεν είναι και του πεταμού, όπως ο δοτός Θεοδωράκη;


velopoulos

Ο Κ.Βελόπουλος ανακοίνωσε την δημιουργία δεξιού φιλορωσικού κόμματος στην Ελλάδα!

Σε μια αποκάλυψη προχώρησε ο πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ και δημοσιογράφος, Κυριάκος Βελόπουλος, ο οποίος τόνισε ότι βρίσκεται στα σκαριά η δημιουργία φιλορωσικού κόμματος στην Ελλάδα.

Σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ, ο κ. Βελόπουλος τόνισε ότι “θα γίνει ένα νέο κόμμα στην Ελλάδα που δεν θα έχει σχέση με τα παλιά κόμματα τα οποία ανήκουν στη σφαίρα της Γερμανίας. Πρέπει να γίνει ένα νέο κόμμα το οποίο θα βλέπει προς την Βορειο – Ανατολική Ευρώπη, την Ορθοδοξία”.
Στην ερώτηση για τις σχέσεις του νέου αυτού κόμματος με την Ρωσία, ο κ. Βελόπουλος είπε χαρακτηριστικά:
“Πρώτα θα είναι ελληνικό και μετά φιλορωσικό. Ετοιμάζεται επίσης και ένα φιλορωσικό κανάλι στην Ελλάδα. Θα είναι ένα κανάλι που θα έχει καλές σχέσεις με την Ρωσία και το Αγιο Ορος. Στο κόμμα θα συμμετέχουν γιατροί, δικηγόροι κτλ.”. Οσον αφορά τη δική του συμμετοχή σε ένα τέτοιο εγχείρημα, ο κ. Βελόπουλος τόνισε πως δεν το σκέφτεται για τώρα, χωρίς ωστόσο να το αποκλείει για το μέλλον.

Τέλος, ο κ. Βελόπουλος τόνισε ότι στα τέλη Μαΐου ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν θα επισκεφθεί το Αγιο Ορος, προκειμένου να συμμετάσχει στη γιορτή της Ορθοδοξίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου