Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ: Δεν αναιρειται το πιο κάτω ρεπορταζ. Αυτή ήταν η εικόνα τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή που συντάχθηκε. Τα νεότερα που μεταδίδονται σήμερα 13.2.16 ομιλούν και για επεισόδια που έγιναν αλλά περιορισμένης έκτασης που ωστόσο φωτίζονται υπό το πρίσμα της κυβέρνησης!

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΠΟΓΥΜΝΩΣΑΝ ΤΙΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΚΕΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΔΑΞΑΝ ΜΕ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ! - Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ-ΒΑΛΤΩΝ... ΕΞΑΝΕΜΙΣΤΗΚΑΝ!


Οι αγρότες απ΄όλη την Ελλάδα που ήρθαν να διαμαρτυρηθούν στην Πλατεία Συντάγματος έδωσαν μία παράσταση ελληνικού πολιτισμού, προς μέγιστη απαγοήτευση των Κυβερνώντων... που επεδίωκαν φασαρίες και επιχείρησαν να τις δημιουργήσουν.

 

Οι Έλληνες αγρότες, αυτούς φτύνει η αριστερά αν και επί χρόνια πασχίζει να τους ψαρεύει... δεν έχαψαν το Τσιπραίϊκο παραμύθι και συμπεριεφέρθηκαν ως υπέρτατοι τζέντλεμεν! Κουνούπι απρέπειας δεν κινήθηκε...
Μπορείτε να τους απολαύσετε και στου ΖΟΝΑΡΣ και τα άλλα καφέ της πλατείας Συντάγματος.Κύριοι με τα ούλα τους..όχι σαν τους γνωστούς-άγνωστους κουκουλοφόρους τους ΣΥΡΙΖΑ, που επι δεκαετίες καταστρέφουν την Αθήνα.
Σημειώστε δε ότι η κινητοποίηση των αγροτών είναι η μεγαλύτερη όλων των εποχών. 
ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ :Μας ξαναθύμισαν τον ελληνικό πολιτισμό με τη λεβέντικη στάση τους!...Βρε δεν πεθάναμε ακόμη! Η αγροτιά ξύπνησε... Αναμένεται να ξυπνήσει και το υπόλοιπο έθνος των Ελλήνων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου