Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Γιορτάζεται αύριο η Ημέρα Ασφαλούς 

Διαδικτύου, στο Γρ. του Ευρωπαϊκού 

Κοινοβουλίου

ΑΠΕ-ΜΠΕ /ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΑΠΕ-ΜΠΕ /ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ


Αύριο, Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου (Safer Internet Day), η Δράση Saferinternet.gr του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου διοργανώνει με τη στήριξη του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα και τη Google ειδική εκδήλωση στο Γραφείο του ΕΚ, όπου θα αναδείξει την ιδιαίτερα πρωτοπόρο δράση «Youth4Greece» (www.youth4greece.gr).

Οδηγίες για την πρόληψη της εξάπλωσης

 της γρίπης στα σχολεία, από το 

υπουργείο Παιδείας



Οδηγίες για την πρόληψη της εξάπλωσης της εποχικής γρίπης, απέστειλε στα σχολεία το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.
Συγκεκριμένα, στην εγκύκλιο του υπουργείου συστήνεται τα παιδιά που εμφανίζουν συμπτώματα γρίπης να μένουν σε χώρο όπου δεν θα έρχονται σε επαφή με άλλα άτομα, μέχρι να τα παραλάβουν οι γονείς ή οι κηδεμόνες τους, οι οποίοι θα πρέπει να ειδοποιούνται αμέσως.

ΘΕΤΙΚΟ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ...

Επίσκεψη ορόσημο, για συνεργασία 

στρατηγικού χαρακτήρα

 ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/Andrea Bonetti
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/Andrea Bonetti


Mε εκφράσεις όπως «επίσκεψη ορόσημο» εκ μέρους του Ιρανού πρώτου αντιπροέδρου και «συνεργασία στρατηγικού χαρακτήρα», εκ μέρους του Έλληνα πρωθυπουργού, οι Αλέξης Τσίπρας και Εσάκ Τζαχανγκίρι επιβεβαίωσαν και δημόσια τη βούληση των κυβερνήσεων των δύο χωρών να αναβαθμίσουν με ταχείς ρυθμούς τη μεταξύ τους συνεργασία.

Για να δούμε θα υπάρξουν ελληνικές υποψηφιότητες;


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 


Αθήνα, 8 Φεβρουαρίου 2016


"Αστέρια" για την περιφερειακή ανάπτυξη: Βραβεία RegioStars2016


Η Γενική Διεύθυνση Περιφερειακής Πολιτικής και Αστικής Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ανακοινώνει την προκήρυξη των βραβείων RegioStars για το 2016.
Στόχος των βραβείων αυτών είναι η αναγνώριση των βέλτιστων πρακτικών στο χώρο της περιφερειακής ανάπτυξης και η ανάδειξη πρωτότυπων και καινοτόμων έργων που θα μπορούσαν να αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση για άλλες περιφέρειες και υπεύθυνους έργων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου