Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Παραμένει στη θέση του ο Μανώλης Σφακιανάκης, ανακαλείται η μετάθεση - Κυβερνητικές πηγές διαψεύδουν την παρέμβαση Τσίπρα


Στη θέση του Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στον Κλάδο Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού παραμένει ο Μανώλης Σφακιανάκης, κατόπιν κρίσης του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. το οποίο και έκανε δεκτή την προσφυγή του.

Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε από το Αρχηγείο της Βουλής, «έγινε... 

ΤΑ ΤΥΜΠΑΝΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ...ΗΧΟΥΝ!

Θέμα χρόνου η σύγκρουση! Ο Ρωσικός στρατός έφτασε ήδη στην Τουρκία…


poutin

ΟΙ Ρώσοι έχουν προωθήσει στην…  ΕΠΙΘΕΣΗ ρωσικά άρματα μάχης τύπου Τ72, Τ55 και Τ62 ΚΑΙ μεγάλο αριθμό ρωσικών ολμοβόλων που έχουν στρέψει τις κάνες τους προς την Τουρκία!!!!
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από την Άγκυρα και που έχουν προκαλέσει μεγάλη ανησυχία, οι Ρώσοι που έχουν αναλάβει όλη την διοίκηση των συριακών και κουρδικών δυνάμεων που επιτίθενται στο Azez, τελευταία πόλη πριν από τα τουρκικά σύνορα, έχουν ήδη φτάσει σε απόσταση 8 χιλιομέτρων από τις θέσεις των Τούρκων.

ΚΡΙΜΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ... Ο ΧΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΣΤΗΣΕ ΠΑΓΑΝΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΪ...

Τι «ανέβασε» μία μέρα πριν το τραγικό δυστύχημα
Την Παρασκευή ο Παντελής Παντελίδης θα έκανε πρεμιέρα σε νυχτερινό κέντρο μαζί με τη Δέσποινα Βανδή και τον Κώστα Μαρτάκη.
AΠΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ- ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ!

Ξεχάστε την υποβολή φορολογικών δηλώσεων το καλοκαίρι...
Το Taxisnet θα υποδέχεται τις φορολογικές δηλώσεις του 2016 από τα τέλη Φεβρουαρίου, αμέσως δηλαδή μετά την πληρωμή της τελευταίας δόσης του ΕΝΦΙΑ. Συνεχίζεται το αλαλούμ με τις αποδείξεις, διαβάστε τι θα γίνει με τα ανείσπρακτα ενοίκια.

Νωρίτερα από ποτέ θα υποβάλουν από εφέτος τις φορολογικές τους δηλώσεις περισσότεροι από 6 εκατομμύρια φορολογούμενοι. Όπως αποφάσισε το 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου