Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΣΤΟΝ 
ΟΡΧΟΜΕΝΟ!
1ο MaskaRun.  Ενας πρωτότυπος αγώνας δρόμου στον Ορχομενό 

 

Σάρκα και οστά παίρνει η ιδέα για την διεξαγωγή αγώνα δρόμου-περιπάτου με στόχο την τόνωση και την προβολή των Καρναβαλικών εκδηλώσεων με την επωνυμία MaskaRun.
Την ιδέα συνέλαβε, επεξεργάστηκε και πρότεινε ο Μπάμπης Ζαννιάς την οποία αγκάλιασε και υλοποιεί ο Πολιτιστικός Παραδοσιακός Σύλλογος Ορχομενού στο πλαίσιο των Καρναβαλικών εκδηλώσεων.   
Ετσι λοιπόν ο Πολιτιστικός και Παραδοσιακός Σύλλογος Ορχομενού διοργανώνει τηνΚυριακή 6 Μαρτίου 2016 έναν «Πρωτότυπο» αγώνα δρόμου – περιπάτου, το 1ο MaskaRun  με απαραίτητο αξεσουάρ τη μάσκα σας! 
Οι διοργανωτές έχουν φροντίσει και θα διαθέσουν 200 μπλουζάκια, μάσκες και μετάλλια τα οποία θα σας περιμένουν στην εκκίνηση και στον τερματισμό καθώς και άλλες εκπλήξεις!!!
Με σκεπτικό την τόνωση της τοπικής κοινωνίας και στόχο οι εκδηλώσεις να περιλαμβάνουν όσο το δυνατόν περισσότερες περιοχές του Δήμου, ηεκκίνηση του 1ο MaskaRun θα δοθεί την Κυριακή 6 Μαρτίου στις 11:00 πμ από την πλατεία τηςΣκριπούς και ο τερματισμός στην στην ΚεντρικήΠλατεία (Πλατεία Ηρώου)

Συμμετοχές μπορείτε να δηλώσετε στα τηλέφωνα: 6974102671 (Ηλιάνα) και 6973612798 (Κατερίνα), στο FB με μήνυμα στη σελίδα Καρναβάλι Ορχομενού καθώς και mail στο info@ppso.gr.
Απαραίτητα στοιχεία: Όνομα, Επώνυμο, Πατρώνυμο, Έτος Γέννησης και Τηλέφωνο.
Σύντομα θα αναρτηθούν και άλλες λεπτομέρειες για το 1ο MaskaRun, όπως η διαδρομή μαζί με απόσπασμα χάρτη από τους διοργανωτές και όπως τονίζεται στην ανακοίνωση για την πρώτη αυτή εκδήλωση στην Ελλάδα και Παγκοσμίως που εξέδωσε ο Πολιτιστικός Παραδοσιακός Σύλλογος Ορχομενού: 
“Στόχος μας το κέφι και η διασκέδαση για να μπούμε στο κλίμα των αποκριών μία βδομάδα ακριβώς πριν το ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΜΑΣ!!!
Το MaskaRun είναι μια ιδέα του Ορχομένιου δημοσιογράφου Μπάμπη Ζαννιά την οποία αγκάλιασε και υλοποιεί ο Πολιτιστικός Παραδοσιακός Σύλλογος Ορχομενού στο πλαίσιο των Καρναβαλικών εκδηλώσεων”.

1ο MaskaRun Ορχοεμενού Η διαδρομή
Καθορίστηκε η διαδρομή που θα ακολουθήσουν οι δρομείς στο 1ο MaskaRun που γίνεται στην πόλη του Ορχομενού μια εβδομάδα πριν την μεγάλη παρέλαση των αρμάτων με στόχο την προβολή, την προσέλκυση αλλά και την συμμετοχή επισκεπτών στο παραδοσιακό Καρναβάλι Ορχομενού.
Η απόσταση είναι 2.100μ ασφαλτοστρωμένη καιμπορούν να πάρουν μέρος  από παιδιά της 4ης Δημοτικού και πάνω.

Η διαδρομή  
Την Κυριακή 6 Μαρτίου οι δρομείς θα μπουν στην εκκίνηση στις 11:00 στην πλατεία τηςΣκριπούς επί της οδού Μινύου με φορά προς την εκκλησία της Παναγίας και στην πρώτη διασταύρωση στροφή δεξιά επί της οδού 28ης Οκτωβρίου (κεντρικός δρόμος πόλης).
Οι δρομείς συνεχίζουν στον κεντρικό δρόμο, περνούν 1ο Δημοτικό Σχολείο, το Δημαρχείο, δεξιά προς το Αστυνομικό Τμήμα, περνούν μπροστά από τον Άγιο Λουκά, συνεχίζουν στον κεντρικό και φτάνουν ως την είσοδο της πόλης στο «στρογγυλό» (συνοικία ψυρρή) φέρνουν γύρω το στρογγυλό και βγαίνουν δεξιά στην οδό Σωκράτους (παλιό γυμνάσιο).
Στο «τέλος» της οδού Σωκράτους αριστερά, στη συνέχει α ακολουθούμε την ευθεία, συναντάμε την οδό Κυρ. Μαυρομιχάλη (φούρνος Μπρίκα) και δεξιά, συνεχίζουμε στην οδό Κυρ. Μαυρομιχάλη ως το δημοτικό πάρκινγκ με κατάληξη στην Κεντρική Πλατεία (Πλατεία Ηρώου) όπου και ο τερματισμός.

Δηλώστε συμμετοχή, σειρά προτεραιότητας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου