Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016

Η αστρολόγος κ.Δημητρα Παπανικολοπουλου προβλέπει:


ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ 2016


Εμείς ως γνωστόν έχουμε επιφυλάξεις ως προς τις “προβλέψεις” διαφόρων . ΄Ομως οι προβλέψεις έχουν αρχέγονη καταγωγή. Τα δε μαντεία ήταν διάσπαρτα στην ελληνική αρχαιότητα, αλλά και σε άλλα γεωγραφικά σημεία. Ο άνθρωπος πάντα ήθελε να μαθαίνει για το μέλλον του.. Ο τύπος σε παγκόσμιο επίπεδο παρακολουθεί την αστρολογία, η οποία μάλιστα έχει σήμερα εξελιχθεί σε σοβαρή επιστήμη. Μέσα στο πάνθεον των αναρίθμητων προβλεπτών, μάντηδων, μέντιουμ κ.λ.π.έχουμε επιλέξει από το 2004 την συνεργασία με την αστρολόγο κ. Δήμητρα Παπανικολοπούλου, μέλος της Αστρολογικής Ακαδημίας των ΗΠΑ. Η κ. Δ. Π. εξειδικεύεται στις προβλέψεις των πολιτικών εξελίξεων και δεν έχουμε έως στιγμής να πέσει έξω σε όσα γράφει.
Με τις προβλέψεις, ως γνωστόν έχουν πάθος οι καλλιτέχνες και οι πολιτικοί.Μερικοί εξ αυτών έχουν και τον προσωπικό τους αστρολόγο και δεν κάνουν βήμα χωρίς να τον συμβουλευτούν. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση της άλλης Δήμητρας, της Λιάνη-Παπανδρέου που μάλιστα είχε “μπάσει” στο “σύστημα” και τον τότε πρωθυπουργό Ανδρέα ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ… Ιστορίες για κλάματα…
Σήμερα σας δίνουμε το συνοπτικό ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ της Δ.Π. για το 2016 .. Και ο Θεός βοηθός.



ΚΡΙΟΣ
Το 2016 προβλέπεται άγνωστο για τους Κριούς. Το πρώτο εξάμηνο του έτους θα δαπανίσετε χρόνο να γνωρίσετε τον εαυτό σας καλύτερα από πριν. Το κλειδί για το μέλλον θα είναι οι στέρεες βάσεις που θα χτίσετε με γνώμονα το παρελθόν αποβάλλοντας λάθη του παρελθόντος. Θα γνωρίσετε νέους ανθρώπους και νέες θέσεις θα υιοθετηθούν προκειμένου να μείνετε απασχολημένοι σε αυτό το νέο σχέδιο. Θα μπει τελος στη βαρετή ρουτίνα σας ενώ θα συνεχίσετε μπροστά αποφεύγοντας να πέσετε πάλι σε μια στάσιμη θέση. Για τα επαγγελματικά σας θα είναι μια δύσκολη χρονιά αλλά θα βγείτε κερδισμένοι από αυτό είτε μέσω των επαγγελματικών ταξιδιών ή μέσω της ανταλλαγής πληροφοριών και ιδεών. Πρέπει να κρατήσετε τα έξοδά σας σε ισορροπία και υπο έλεγχο, διότι επειδή θα έχετε τον πλούτο δεν σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε τα πάντα με αυτόν. Είναι μια καλή ευκαιρία να επενδύσετε για το μέλλον σας αυτή τη χρονιά. Για όσους βρίσκεστε σε σταθερή σχέση, το νέο έτος είναι προμήνυμα για να βρείτε την ειρήνη μετά από έναν δύσκολο και χαοτικό χρόνο. Οι ελεύθεροι, θα έχετε το χρόνο να επικεντρωθείτε σε ένα νέο ειδύλλιο που μπορεί να ξεθωριάσει λίγο την αναταρραχή σας. Συναρπαστική χρονιά για νέους ανθρώπους και σωστές επιλογές.
ΤΑΥΡΟΣ
Θα πρέπει να αρχίσετε να εκτίθεστε σε νέες ιδέες και τρόπους σκέψης που θα σας κάνουν να σταματήσετε να εξετάζετε εναλλακτικές λύσεις για τα θέματα που σας απασχολούν ώστε να αρχίσετε να βρίσκετε τις σωστές και απόλυτα ταιριαστές λύσεις ή προοπτικές. Το έτος του 2016 θα σας βοηθήσει να κάνετε νέα σχέδια, να αποκτήσετε φρέσκες εμπειρίες και να γνωρίσετε διαφορετικούς ανθρώπους που θα σας κάνουν να ξεσηκωθείτε θετικά για τα όνειρά σας. Η πρώτη σας παρόρμηση θα ναι να τα αγνοήσετε όλα αυτά, εν τέλει θα χαλαρώσετε και θα βρείτε τον εαυτό σας συνειδητοποιώντας ότι δεν θα έχετε πάντα την απάντηση σε αυτό τον συνεχώς μεταβαλλόμενο κόσμο. Ένα μέρος της επαγγελματικής σας επιτυχίας περιλαμβάνει πρακτικές επιχειρηματικές αποφάσεις .Με τα νέα ενδιαφέροντα θα έρθει και η επιθυμία να ξοδέψετε περισσότερα χρήματα από ότι συήθως. Δεν χρειάζετε να ανησυχήσετε όμως διότι τίποτε δεν θα ρίξει την πλήρως λιτή φύση σας, διότι παρά τις δυσκολίες θα κρατηθείτε σε καλή οικονομική κατάσταση. Επειδή σας αρέσουν οι αληθινοί άνθρωποι και οι ειλικρινείς καταστάσεις, θα μείνετε ίδιοι στη ρομαντική σας διάθεση και σταθερότητα που σας τυλίγει και αυτό θα το μεταφέρετε και στο ταίρι σας ή στο εν δυνάμει ταίρι σας το οποίο θα βρει αυτό σας το χαρακτηριστικό γοητευτικό και ουσιώδες.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Το νέο έτος είναι έτος προσωπικής ανάπτυξης για εσάς διότι μόλις βγήκατε από μια περίοδο σκληρής δουλειάς και ήρθε η ώρα της μετάβασης. Ζήσατε αρκετές ευθύνες παραμελόντας κάποιες προσδοκίες σας αλλά τώρα θα πρέπει να κοιτάξετε τον εαυτό σας. Είστε άνθρωποι που χρησιμοποιείτε οποιοδήποτε μέσο για την επιδίωξη της ευτυχίας και ζήσατε τις συνέπειες αυτών των ενεργειών. Καλό θα ήταν φέτος να επικεντρωθείτε στην πραγματικότητα και να καθορίζετε πιο μεθοδικά τις επόμενες κινήσεις σας. Οι περισσότεροι από εσάς βρίσκεστε στη σωστή θέση προκειμένου να προοδεύσετε στην σταδιοδρομία σας και να χρησιμοποιήσετε σωστά τις επαγγελματικές γνω΄σεις και εμπειρίες σας των τελευταίων δύο χρόνων. Οικονομικά κυρίως θα δείτε την επιτυχία στην εργασία σας, κάτι που θα σας αποδώσει τελικά σταθερότητα και σιγουριά. Θα εξερευνήσετε πολύ την νέα σας προσωπικότητα και θα σας εκπλήξη περισσότερο ότι αυτό θα το καταφέρετε μέσω των σχέσεων που θα κάνετε είτε σοβαρά είτε περιστασιακά. Θα γοητευτείτε από έναν νέο άνθρωπο που θα σας προσφέρει μια νέα μελλοντική προοπτική και θα είναι αυτό που πραγματικά επιθυμείτε. Οσοι βρίσκετε σε σοβαρή σχέση μη σας τρομάξει μια περίεργη στασιμότητα, διότι μπορεί απλώς να αποτελεί μια μεταβατική περίοδο. Είτε έτσι είτε αλλιώς, σίγουρα θα ανακλύψετε τι πραγματικά ψάχνετε.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θα αναπτύξετε την αίσθηση εμπιστοσύνης στους ανθρώπους γύρω σας και θα νοιώσετε έτοιμοι να κυνηγήσετε τα χαμένα σας όνειρα και να αφήσετε μεγαλύτερα πράγματα να συμβούν στη ζωή σας. Το 2016 ότι σας κρατούσε πίσω θα φύγει και θα πρέπει να επωφεληθείτε από αυτό το νέο τολμηρό βήμα. Παρότι ως Καρκίνοι, μένετε ικανοποιημένοι μένοντας σπίτι και κρατώντας τα πρ΄γματα σταθερά, το νέο έτος θα ταρακουνήσει τη ζωή σας. Ξαφνικά αντιλαμβάνεστε ότι υπάρχουν κι άλλα στη ζωή και θέλετε να εξερευνήσετε όσα ο κόσμος έχει να σας προσφέρει. Στα επαγγελματικα σας φαίνεται να διανύετε αλλαγές θετικές μεν και προτώγνορες για εσάς, με αποτέλεσμα να φαίνεται σαν να παρακολουθείτε μια ροκ συναυλία. Θα είστε σε θέση να ικανοποιήσετε κάθε πρόκληση κατά μέτωπο και αυτό αποτελεί μια υπενθύμιση ότι τίποτα δεν μένει στάσιμο και ίδιο. Ακόμα και αν δεν μπορέσετε να ελέγξετε τα πάντα μπορείτε να ελέγχετε την αντίδρασή σας διότι αυτή θα σας δώσει ελπίδα τη νέα χρονιά. Όσοι είστε άγαμοι, φέτος πρέπει να αποφασίσετε αν θα παραμείνετε έτι ή αν θα βγείτε έξω να ανακαλύψετε μια εντελώς διαφορετική σχέση από ότι είχατε ποτέ στο παρελθόν. Εάν είστε δεσμευμένοι η αγάπη σας θα δυναμώσει μέσα από μια ανανεωμένη αίσθηση πίστης και εμπιστοσύνησης. Θα νοιώσετε έτοιμοι να κατακτήσετε τον κόσμο και οι άλλοι θα ανταποκριθούν σε αυτό μαζί σας.
ΛΕΩΝ
Η αρχή του 2016 θα αποτελεί για εσάς την προσωπική ανάτυξή όπου θα επιστρέψετε στις ρίζες σας. Θα πάτε ένα βήμα πιο μπροστά σε όλα αυτά που έχετε σχεδιάσει και θα ανακαλύψετε νέους τρόπους για να το κάνετε. Το φλογερό σας πάθος δεν θα σας επιτρέψει να κάνετε τίποτα άλλο από το να προχωρήσετε. Τα τελευταία δύο χρόνια η μόνη σας ασχολία ήταν η σκληρή δουλειά και η αφοσίωση, ενώ τώρα ήρθε η στιγμή σας να εστιάσετε σε εσάς και το τι μπορείτε να κάνετε για εσάς και όχι για τους άλλους. Θα συνδυάσετε τη δύναμη της γνώσης και το ένστικτο να λαμβάνετε αποφάσεις προκειμένου να σταθείτε επαγγελματικά. Θα κατακλιστείτε από μια νέα ιδέα και καλό είναι να φροντίσετε να μην αποκλείσετε άλλα άτομα που συνεργάζονται μαζί σας και που έχουν τις γνώσεις που είναι πολύτιμες για εσάς. Θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε κάτι τολμηρό και δημιουργικό. Με τις νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες τα οικονομικά σας θα έιναι πιο σταθερά επιτρέποντάς σας να παίξετε μαζί τους. Είναι η κατάλληλη χρονιά να αναχρηματοδοτήσετε ή να αναδιαρθρώσετε τον πλούτο σας για να επενδύσετε το μέλλον. Ενώ κάτι τέτοιο μπορεί να αποσταθεροποιήσει για λίγο τα πράγματα σε εκπρόθεσμη φάση θα σας φανεί πολύτιμο. Οι σχέσεις ήταν βραχώδης τομέας για σας στο παρελθόν καθώς άνθρωποι από διάφορα κοινωνικά στρώματα έρχονται και φεύγουν στη ζωή σας. Ήταν δύσκολο να καταλάβετε ποιους να εμπιστευτείτε και ποιους να κρατήσετε. Είναι η χρονιά σας για να καταλάβετε τι πραγματικά ψάχνετε σε μια σχέση, κρατώντας ανοιχτό μυαλό και βρίσκοντας συναρπαστικές καταστάσεις.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ενώ η καλύτερη απάντηση σε όλα μπορει να φαίνεται η λέξη μετριοπάθεια, το 2016 θα πρέπει να αντισταθείτε στον πειρασμό να επιβραδύνετε τα σχέδια και να μη συμβιβαστείτε. Η σκληρή δουλειά και η αφωσίωση είναι τα μόνα όπλα που θα σας πάνε εκεί που θέλετε. Ενώ αυτό δεν ήταν ποτέ πρόβλημα για εσάς, θα πρέπει φέτος να προχωρήσετε πιο γρήγορα και να λάβετε περισσότερα ρίσκα, αν θέλετε να φτάσετε σε οποιοδήποτε επίπεδο ευτυχίας. Υπάρχουν κάποιες σημαντικές αλλαγές στον ορίζοντα και θα δοκιμαστείτε στη δύναμη του μυαλού και του σώματος. Ευτυχώς έχετε ήδη τη γνώση και την υπομονή για να τις ξεπεράσετε. Τον τελευταίο καιρό στην δουλειά σας τα πράγματα ήταν χαοτικά και το νέο έτος προσφέρει ελάχιστη ανακούφιση, είτε αυτό αφορά μια αλλαγή στην τοποθεσή ή στη θέση εργασίας σας. Θα αναγκαστείτε να χχειριστέιτε τις ευθύνες σας λίγο δδιαφορετικά και θα πρέπει να μην πάρετε αποκλειστικά το βάρος στους ώμους σας. Για να διατηρήσετε την οικονομική σας ασφάλεια θα πρέπει να διαχειριστείτε καλύτερα τον πλύτο σας με έναν ελεγχόμενο τρόπο. Η αγάπη και η φιλία θα ανθίσουν με τη νέα χρονιά και αυτό θα σας φέρει μεγαλύτερη ευτυχια. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι δοκιμάστε διαφορετικά πράγματα, δραστηριότητες ή καταστάσεις που δεν έχετε ζήσει με το ταίρι σας. Αν ψάχνετε για κάτι νέω θα το καταφέρετε μέσω γνωρισμιών ή εξόδους με φίλους, όχι κλεισμένοι σπίτι. Το 2016 θα βρείτε ότι οι πιο πλουσεις στιγμές της ζωής σας προέρχονται από τους γύρω σας.
ΖΥΓΟΣ
Σε γενικές γραμμές το 2016 θα είναι μια πιο δυναμική χρονιά από το ταραχώδες έτος του 2015. Θα νοιώσετε περισσότερη αγάπη και υπομονη προς τον εαυτό σας και τους γύρω σας. Μπορείτε να συμμετάσχετε σε μια φιλανθρωπική οργάνωση και να βοηθήσετε όσο περισσότερο μπορείτε. Ψάξτε τα θετικά μηνύματα και τις προθέσεις των ανθρώπουν που σας πλησιάζουν ώστε να μπορείτε να τους κατανοήσετε σωστά και όχι λανθασμένα όπως κάποτε κάνατε. Ελέξτε τον θυμό σας γιατί το πρώτο θύμα αυτού του θυμού θα είστε εσείς. Εκμεταλλευτείτε τη σοφία που θα σας δώσει η νέα χρονιά προκειμένου να πάτε μπροστά, να κάνετε τις σωστές κινήσεις αυτή τη φορά και να δώσετε στον εαυτό σας την ευκαιρία να αναδειχθεί. Τα μικρά θετικά βήματα μπορούν να σας οδηγήσουν στο μεγάλο άλμα που θα κάνετε φέτος. Στο συναισθηματικό σας κομμάτι, η χρονιά αυτή εστιάζει στον ρομαντισμό και την γοητεία. Προσπαθείστε να μην εξαρτάστε από άλλα πρόσωπα και αν αισθάνεστε την ανάγκη για φυγή καλό είναι να παίρνετε τις αποστάσεις σας και να επιστρέψετε όταν θα είστε έτοιμοι. Θα έρθετε επίσης αντιμέτωποι με προκλήσεις στον εργασιακό τομέα και θα πρέπει να είστε ευέλικτοι στις λύσεις. Επιδιώξτε τους στόχους σας ρωτώντας αν αυτοί οι στόχοι είναι τόσο επωφελείς για εσάς μέσα στο εργασιακό περιβάλλον.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το 2016 θα είναι μια περιπετειώδης χρονιά μιας και έχετε το μικρόβιο να μην μπορείτε να μένετε σε ένα μόνο μέρος ή να ζείτε την ίδια κατάσταση συνεχόμενα. Αυτ5ή η χρονιά θ σας φέρει πάθος και ένταση σε επίπεδα που θα σας έφερνε ένα μυθηστόρημα αγάπης 500 σελίδων. Θα διασχίσετε αυτή τη χρονιά με πολύ μυστήριο αλλά ανώδυνα δε, μιας και θα βρείτε στο τέλος τις πολλές απαντήσεις που ψάχνετε. Ειδικά στο πρώτο εξάμηνο του έτους οι ελύθεροι ετοιμαστείτε για μια ερωτική περιπέτεια είτε αυτό λέγεται αρχή σχέσης είτε κάτι περιστασιακό, πάντως σίγουρα θα σας ταράξει και θα πρέπει να κρατήσετε χαμηλό προφίλ και ψυχραιμία. Ενώ θεωρείστε δελεαστικά όντα θα πρέπει να εισχωρήσετε περισσότερο ρομαντισμό και μαγεία στον ερωτικό ασας τομέα. Θα νοιώσετε περισσότερη εμπιστοσύνη από ότι είχατε ποτέ. Φέτος στην καριέρα σας θα μάθετε τι θέλετε πραγματικά. Τα τελευταία χρόνια μπορεί να επαναξιολογείτε το επάγγελμά σας αλλά φέτος θα μάθετε που ακριβώς θα οδηγηθείτε από αυτό. Να είστε προσεκτικοί και να μην αφήσετε τις ξοδευτικές σας επιθυμίες να αντικαταστήσουν την οικονομική σταθερότητα που θα σας προσφέρει το νέο έτος. Μπορειτε να αναδείξετε την δημιουργική σας πλευρά και να κάνετε θαυμάσια επαγγελματικά ανοίγματα.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Στις αρχές του 2016 μέχρι κι τον Ιούνιο θα βρίσκεστε σε μία κατάσταση σαν να κάνετε άλμα εις μήκος. Θα υπάρξει θέληση και επιθυμία καθώς και η ευκαιρία να κάνετε αυτά που θέλετε, αλλά διαισθητικά θα καταλάβετε ότι αυτό που περιμένετε σαν αποτέλεσμα θα είναι θεαματικό και πραγματικό. Θα σας πάρει μέχρι έξί μήνες περίπου για να χτίσετε έναν διάδρομο το οποίο θα κουβαλήσει ένα επιβατικό αεροσκάφος, μεταφορικά μιλώντας. Ο Δίας θα σας βοηθήσει σε κρίσιμες καταστάσεις, αλλά δεν θα είναι όλα σας τα προβλήματ ακρίσιμα μιας και πολλά από αυτά μπορεί να σας αλλάξουν τη ζωή. Από τα τέλη Ιουνίου ως τα μέσα του Οκτώβρη, η Αφροδίτη θα κυριαρχίσει στην ερωτική σας ζωή, που δεν είναι και ιδιαιτέρως καλό αν και δεν χρειάζετε να κάνετε πολλά για να αποφύγετε την πλήρη αποτυχία. Προς τα τέλη του 2016 θα έχετε μια μεγάλη ευκαιρία για να αλλάξετε τον ερωτικό σας τομέα. Εάν είστε άγαμοι τότε θα πρέπει να μέινετε για λίγο ακόμα στην αναμονή. Αν έχετε ήδη σχέση με κάποιον άνθρωπο, το τέλος της χρονιάς αυτής θα είναι μια πραγματική δοκιμασία που περάσατε. Μην θυμώσετε αν χρειαστεί να προδώσετε κα΄ποιες από τις αρχές σας. Όσοι έχετε κάποια επιχείρηση κάλό είναι να κάνετε τακτικούς ελέγχους και να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στα άτομα τα οποία ηθελημένα αναμυγνύετε.
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
Πολλοί από εσάς με τη νέα χρονιά θα αντιμετωπίσετε ένα ισχυρό ιδεολογικό και πνευματικό άλμα, μια δυνατότητα που δεν χρειάζετε καν να σκεφτείτε αλλά θα έρθει από μόνη της. Μην σας ανησυχήσουν μικ΄ρες αποτυχίες που σίγουρα θα συναντήσετε περισσότερες φορές κατά τη διάρκεια του έτους. Το πιο σημαντικό είναι ότι στο τέλος της διαδορμής σας, θα αποκτήσετε κάτι μεγαλύτερο και πολύ σημαντικό που συνδέεται τόσο με το πεπρωμένο σας όσο και την αναπτυξή σας ως άτομο. Θα ζήσετε μια ασταθή αλλά παράλληλα διασκεδαστική χρονιά. Το πρώτο διάστημα του έτους θα σας φανεί κάπως «στεγνό» και μονότονο. Από τον Μάρτιο και μετά θα αρχίζει να φωτίζει ο δρόμος σας και θα είστε πιο ενεργοί σε αντίθεση με το πρώτο διάστημα. Ο Άρης θα είναι ο πολιούχος σας και η ισχυρή ενέργεια του θα είναι μεγάλη βοήθεια σε οποιαδήποτε επαγγελματική σκέψη έχετε, ειδικά όσοι θέλετε να ανοίξετε νέα επιχειρήση. Θα ζήσετε σημαντικά επαγγελματικά γεγονότα και σημαντικές διαπραγματεύσεις. Όσοι έχετε διατηρήσει μια ανώτερη ιεραρχικά θέση να είστε βέβαιοι ότι αυτή είναι η καλύτερη σας χρονιά. Στα ερωτικά σας πρέπει να γίνετε πιο τολμηροί και να φύγετε από το παρελθόν σας διότι το σημαντικότερο πράγμα που θα αποκομήσετε στο ΄τελος του έτους είναι ότι ξαφνικά θα συνειδητοποιήσετε πως μερικές από τις βασικές σας αρχές απέχουν πολύ από το ιδανικό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι αρνητικές επιπτώσεις του ανάδρομου Ερμή μπορεί να εκληφθούν ιδιαίτερα έντονες για εσάς κατά τους πρώτους μήνες του 2016. Θα πρέπει γενικώς να παρακολουθείτε στενά τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεστε στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Εάν δεν είστε αυτοαπασχολούμενοι αλλά διαθέτετε υψηλή διευθυντική θέση, μη διστάσετε να την εκμεταλλευτείτε θετικά όταν θα έχετε την ευκαιρία, δηλαδή να πάρετε αποφάσεις που αν και σκληρές θα διευκολύνουν την εργασία σας. Από τα μέσα του έτους και μετά θα νοιώσετε περισσότερη αγάπη τρυφερότητα, ειλικρίνεια και ζεστασιά. Θα πρέπει να συντονιστείτε γενικώς και να προσγειωθείτε στην πραγματικότητα διότι ο στόχος δεν δικαιλογεί πάντα τα μέσα, και όπως όλοι γνωρίζουμε η διαδικασία είναι συχνά πιο σημαντική από το αποτέλεσμα. Φέτος θα απαιτηθούν από εσάς τεράστιες προσπάθειες και θα έρθετε αντιμέτωποι με κάποια έκτακτα γεγονότα. Είναι χρονιά καμπής για να βγείτε απότ ερωτικό σας καβούκι, να ανοιχτείτε συναισθηματικά και να νοιώσετε αγάπη από ανθρώπους που πραγμαιτκά έχουν να σας δώσουν. Μην αφήσετε πάλι τον εαυτό σας κλεισμένο στον επαγγελματικό του περίγυρο, πνιγμένο στις εργασιακές απαιτήσεις και χαμένο από κάθε είδους χαράς, συντροφικότητας, ρομαντισμού και έρωτα. Θα είναι κατι που θα νοιώσετε πολύ πιο έντονα φέτος ως ανθρώπινη φυσική ανάγκη.
ΙΧΘΕΙΣ



Κυριολεκτικά από τις πρώτες κιόλας μέρες του έτους, ο Δίας, ως προστάτης του ζωδιακού, θα σας ευνοήσει ιδιαίτερα, με γενναιοδωρία και αγάπη. Μέχρι και τον Απρίλιο θα δείτε να αποκτάτε περισσότερη δύναμη και θα αποδειθεί ότι το κλειδί και το βασικό σας όπλο που μπορεί να κάνει τα όνειρα σας πραγματικότητα είναι ο λεπτομερής υπολογισμός των σχεδίων σας, χωρίς παρορμήσεις και επιπολαιότητες. Θα νοιώσετε μια μεγάλη επαγγελματικά θετική έκρηξη από τον Απρίλιο και μετά αλλά μη σαν εκπλήξει το γεγονός ότι μπορεί όλοι οι υπόλοιποι γύρω σας να πτωχεύουν ή να μη βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο με σας. Θα πρέπει να δώσετε έμφαση στη δική σας πνευματική ανάπτυξη και σταδιοδρομία. Είναι ζωτικής σημασίας για εσάς φέτος να επισκεφθείτε κάποια μέρη που είναι γνστά και θα σας δώσουν δύναμη τροφοδοτώντας σας με θετική ενέργεια. Χωρίς να απατείται κάποια ιδιαίτερη προσπάθεια αυτή τη φορά ακολουθείστε πραγματικά την καρδιά σας. Προς το φθινόπωρο του έτους θα αποδειθεί ότι θα είναι μια αξέχαστη περίοδος για εσάς γεμάτη φωτεινά χρώματα, σαφήνεια και ευγένεια. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα είστε σε θέση να πετύχετε αυτά που θέλετε και να αναδείξετε τα φυσικά ταλέντα σας αποβάλλοντας την διαρκή καταστολή που επιβάλλετε στον ευατό σας καιρό τώρα. Θα σταματήσετε να κάνετε τα ίδια λάθη ξανά και ξανά, θα διαποτιστείτε από μια βαθιά πνευματική αναζήτηση και θα σταματήσετε να είστε τόσο ντροπαλοί. Μην αποθαρρύνεστε ακόμα και αν ο κόσμος δεν φαίνεται τέλειος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου